Annonce

Annonce

Blev du til ved et knald?


16. august 2015

Forfatter:
Trine Bundsgaard
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
32
Pris:
99,95
ISBN:
9788711331095

Læs omtalen af "Blev du til ved et knald? " under annoncen ...


Annonce

Sofus og Viola ved godt, hvordan de små børn kommer ud af deres mors mave. Det er sværere at finde ud af, hvordan de kommer derind. Sofus' lillesøster påstår, at hun ved det hele, men hun siger bare: bolle, bolle, bolle.

Blev du til ved et knald? er en sød, humoristisk billedbog for de 4-7 årige, om hvordan man får børn. Sofus og Viola hører om adopterede børn, en dreng med to mødre, om kunstig befrugtning og lærer en masse nye, frække ord af Sofus' lillesøster Lise. Bogen føjer sig ind i en solid dansk tradition for bøger til børn, der ligefremt og i børnehøjde fortæller om seksualitet og forplantning.

Trine Bundsgaard er cand.mag. i dansk og debaterede i 2006 med sin første børnebog, Rune Ole fra Akalejevej. Indtil nu har hun skrevet mere end 30 titler, der først og fremmest handler om hverdagen og det nære. Hun er mest optaget af, hvad der sker mellem mennesker - både voksne og børn. Hvad vi siger til hinanden, og hvordan det virker. Blev du til ved et knald? er hendes første billedbog.

Køb bogen "Blev du til ved et knald? " her


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Jeg ved, at du ikke kan træffe beslutninger på vores vegne, men alligevel vil jeg meget gerne høre dine tanker ud fra din erfaring og viden om børn ...

Dine tanker har tidligere hjulpet os med en afklaring og en beslutning, som set i bakspejlet var den helt rigtige - for os alle tre.

Håber, du igen kan hjælpe os videre mod en beslutning.

Mange varme hilsner,
Hønemor


Annoncer

Annonce