Annonce

Annonce

Den gamle mand og hvalen


27. marts 2015

Forfatter:
Stian Hole
Forlag:
Høst & Søn
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
48
Pris:
259,95
ISBN:
9788763834674

Læs omtalen af "Den gamle mand og hvalen " under annoncen ...


Annonce

I 2005 udkom Stian Hole med sin første billedbog i hjemlandet Norge. Meget er der sket siden for den nu prisvindende forfatter og illustrator, der i år fejre sit 10-års jubilæum. I den forbindelse udgives billedbogen Den gamle mand og hvalen, for første gang på dansk.

Langt mod nord, hvor fjeldene møder havet, bor gamle Cornelius og hans kat. Længere ude endnu bor Halvor, Cornelius’ bror. De to er uvenner og har ikke snakket sammen i mange år. En dag opdager Cornelius en hval, som er strandet. Han prøver at hjælpe den tilbage i havet, men indser, at han ikke kan klare opgaven alene.

Stian Hole er uddannet ved Statens håndværks- og kunstindustriskole i Oslo. For billedbøgerne om drengen Garmann har Stian Hole modtaget Brageprisen (2006), Kulturdepartementets bildebokpris (2007), Nordisk Børnebogspris (2009) og Bologna Ragazzi Award (2007). Hans seneste bog er den anmelderroste digtsamling for børn, Nattevagt.

Køb bogen "Den gamle mand og hvalen " her


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det er lige før jeg synes det bliver pinligt at jeg skriver så meget til dig, men dine svar er enormt nyttige og jeg har fået en god tillid til dig, så du kommer til at høre mere fra mig.

Tak fra Sophus´ mor


Annoncer

Annonce