Annonce

Annonce

Den gamle mand og hvalen


27. marts 2015

Forfatter:
Stian Hole
Forlag:
Høst & Søn
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
48
Pris:
259,95
ISBN:
9788763834674

Læs omtalen af "Den gamle mand og hvalen " under annoncen ...


Annonce

I 2005 udkom Stian Hole med sin første billedbog i hjemlandet Norge. Meget er der sket siden for den nu prisvindende forfatter og illustrator, der i år fejre sit 10-års jubilæum. I den forbindelse udgives billedbogen Den gamle mand og hvalen, for første gang på dansk.

Langt mod nord, hvor fjeldene møder havet, bor gamle Cornelius og hans kat. Længere ude endnu bor Halvor, Cornelius’ bror. De to er uvenner og har ikke snakket sammen i mange år. En dag opdager Cornelius en hval, som er strandet. Han prøver at hjælpe den tilbage i havet, men indser, at han ikke kan klare opgaven alene.

Stian Hole er uddannet ved Statens håndværks- og kunstindustriskole i Oslo. For billedbøgerne om drengen Garmann har Stian Hole modtaget Brageprisen (2006), Kulturdepartementets bildebokpris (2007), Nordisk Børnebogspris (2009) og Bologna Ragazzi Award (2007). Hans seneste bog er den anmelderroste digtsamling for børn, Nattevagt.

Køb bogen "Den gamle mand og hvalen " her


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg er meget imponeret over din indsats og dit engagement på netsundhedsplejerske.dk. Du formår at være omsorgsfuld og nærværende på skrift og du er utrolig tålmodig i dine svar til alle slags bekymrede mødre. Du udviser stor viden, erfaring og faglighed samtidig med, du respekterer den enkelte familie og moderens unikke viden om eget barn.

Dine fremragende svar bærer tydeligt præg af dit anerkendende børnesyn med fokus på det lille, kompetente barn. Jeg har haft stor glæde af dine mange svar. Tak for hjælpen!

Venlig Hilsen Mira

P.S. Tak for bogen "Du bliver en skøn mor". Jeg føler mig som en skøn mor når jeg læser i den...!


Annonce