Annonce

Annonce

Hr. Pølle


25. marts 2015

Forfatter:
Birgitte Meldgaard Larsen
Forlag:
Pressto
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
48
Pris:
198
ISBN:
9788790333515
Hr. Pølle

Læs omtalen af "Hr. Pølle" under annoncen ...


Annonce

Op mod 20.000 danske børn over fire år, har problemer med at de laver afføring i bukserne. Det er et stigmatiserende problem for både børn og forældre, og det begrænser børnene i deres sociale liv.

Hr. Pølle er en sjov bog til børn, som enten synes, det er svært at gå på toilettet, eller som skal til at lære det. Bogen handler om 5-årige Oscar, som hellere vil gå med ble end at sidde på det farlige toilet. Oscars utryghed ved at bruge toilettet ændres, da han en søndag morgen møder Pølle. Hr. Pølles iver efter at komme ned i kloaksystemet til sine venner i Pølleplaskeland giver Oscar mod til at lære selv at bruge toilettet.

Bogen indeholder til sidst 12 gode råd til renlighedstræning.

Birgitte Meldgaard Larsen er psykolog og blandt andet ansat i PPR afdelingen i Københavns Kommune. Historien om Hr. Pølle har hun med god effekt brugt, når hun har skulle hjælpe børn fra ca. 4 års alderen og op med at gå på toilettet. Birgitte fortæller: "I mit arbejde som psykolog har jeg med god effekt hjulpet børn til at lære at bruge toilettet ved at fortælle den humoristiske historie om Oscar og Hr. Pølle. Nogle børn er nemlig bange for toiletbesøget. Måske synes de, toiletsædet er ubehageligt at sidde på, eller de forstår ikke fordøjelsesprocessen og hvor afføringen forsvinder hen, når den skylles ud. Her er det min erfaring, at historien om Hr. Pølle kan bruges til at forklare børnene, at der ikke er noget at være bange for. Jeg håber, at historien om Hr. Pølle kan motivere børn og forældre til at begynde på, eller genoptage, renlighedstræningen."

Bogen er oplagt som højtlæsningsbog for børn, der så småt skal i gang med at holde op med at bruge ble, eller som er 7 år eller derunder, og som ikke er renlige i forhold til afføring.

Historien om Hr. Pølle vil med Claus Riis’ finurlige tegninger garanteret få smilet frem hos både børn og voksne.


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dine altid velovervejede og medfølende svar. Som førstegangsmor henter jeg megen støtte i din brevkasse.

Mor S - mor til pige på 6 måneder


Annonce