Annonce

Annonce

Tigerdyret spiser morgenmad


4. december 2004

Forfatter:
A. A. Milne
Forlag:
Aschehoug
Udgivelsesår:
2004
Sidetal:
24
Pris:
79
ISBN:
8711213817
Helens vurdering:
Tigerdyret spiser morgenmad

Jeg har valgt at give bogen "Tigerdyret spiser morgenmad" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Bogen Tigerdyret spiser morgenmad er del af en serie, som henvender sig til børn i børnehavealderen. Bogen er baseret på A.A Milnes fortællinger om Peter Plys og hans venner.

Det er midt om natten og Peter Plys vågner ved en ny og mærkelig lyd. Tigerdyret står uden for døren og de to har aldrig set hinanden før. Peter Plys inviterer til morgenmad, men Tigerdyret kan ikke lide honning. Hos Grisling kan de få agerne, men Tigerdyret kan heller ikke lide agern. Æselet tilbyde dejlige friske tidsler, men Tigerdyret siger at de stikker. Kængu tilbyder alt hvad der er i skabet, men heller ikke det duer....

Men det hele ender dog som sædvanlig godt.

En fin bog i et fint format, med flotte farvetegninger. Skrevet med så store bogstaver at de lidt ældre børn uden besvær kan læse historien højt for deres mindre søskende.

Bogen får 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Gogsig barfodssko – sko til aktive børn

Hvorfor er gogsig barfodssko til børn en god ide?

Det bedste for barnet er egentlig at gå med bare fødder. Men med vores klima, er det ikke altid hensigtsmæssigt. Størstedelen af alle børn kommer til verden med sunde, velfungerende fødder. Fødder der er skabt til at blive brugt.

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dit svar omkring min søns sovevaner.

Jeg startede med at skære natamningen helt væk, og så var der kun godnattåren tilbage, den virkede han pludselig ikke så interesseret i så den blev også droppet, og helt uden drama og gråd;-)

Nu kunne jeg så få ham til at falde i søvn uden at være helt tæt på mig, men han ville stadig ikke ned i tremmesengen i vågen tilstand.

Jeg læste så at du havde rådet andre til at tage den ene side af sengen, da nogle børn følte sig indespærret.... og hold da k... det gjorde en forskel!!

Dels falder han i søvn glad og tilfreds i sin egen seng, derudover sover han bedre og længere tid i hans egen seng (han kommer stadig ind til os om natten). Han går oven i købet selv ind og lægger sig i sengen når det er sove tid!

Tak fra Rikke, mor til dreng på 16 måneder


Annonce