Annonce

Annonce

Æselets nye hus


4. december 2004

Forfatter:
A. A. Milne
Forlag:
Aschehoug
Udgivelsesår:
2004
Sidetal:
24
Pris:
79
ISBN:
8711213809
Helens vurdering:
Æselets nye hus

Jeg har valgt at give bogen "Æselets nye hus" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Bogen Æselets nye hus er en del af en serie, som henvender sig til børn i børnehavealderen. Bogen er baseret på A.A Milnes fortællinger om Peter Plys og hans venner.

Peter Plys går en tur i snevejret og pludselig finder han på en sang: "Jo mer´det sner, jo mer´det sker - tittelipum...". Det vil han synge for æslet.

Peter Plys får ondt af æselet, for det har ingen sted at bo og Grisling og Peter Plys finder nogen pinde, som de vil bygge et hus af.

Æslet fryser, det er koldt og hans hus er pludselig forsvundet. "Jeg havde bygget et hus af pinde", fortæller Æslet Jacob "og nu er det pludselig væk"...

Det hele ender dog som sædvanlig godt.

En fin bog i et fint format, med flotte farvetegninger. Skrevet med så store bogstaver at de lidt ældre børn uden besvær kan læse historien højt for deres mindre søskende.

Bogen får 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen & Co.

Jeg har gjort det før, og det kan måske virke af for meget, at jeg nu gør det igen, men synes endnu engang, at jeg vil sende en tak til dig Helen og hvem end der ellers sidder bag hjemmesiden.

Nu med datter nr. to og efter syv ugers bekendskab med nyeste arving, finder jeg mig selv en lørdag aften helt i panik over, om vi da bare slet ikke kan finde ud af at have en baby. Og wupti på fem minutter har jeg fundet flere lign tilfælde af frustrerede mødre, der beskriver scenarier, der minder om det jeg sidder i. Med et bliver min situation helt "normal" og efterfølgende kan jeg med stor ro læse dine konstruktive svar, som jeg endnu engang finder både kompetente, letforståelige og direkte anvendliege (nu håber jeg også baby-pigen gør det;) )

Så igen stor ros herfra - det er en super hjemmeside!

Med lidt mere ro i mor-sindet sendes en stor TAK herfra.


Annonce