Annonce

Annonce

Mor og kærlighedsbarnet - en E-bog


3. juli 2014

Forfatter:
Signe Fjord
Forlag:
Forlaget Inspire
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
0
Pris:
149
ISBN:
9788792584588
Mor og kærlighedsbarnet - en E-bog

Læs omtalen af "Mor og kærlighedsbarnet - en E-bog" under annoncen ...


Annonce

Mor og kærlighedsbarnet - en solomor-barn familie bliver til er en eventyrbog om, hvordan man bliver til som familie, når far er donor og mor er solomor.

Er dit (donor)barn fyldt 2 år og begyndt at interesse sig for andre børns fædre? - Har dit barn for eksempel råbt ”far” efter naboen eller en fremmed mand på gaden? Så er det tid til at plante de allerførste og vigtigste frø til snakken om, hvordan barnet blev til, og det er den her børnebog specielt udviklet til.

Det er naturligt vigtig for alle børn at vide, hvordan de er blevet til, hvad der er deres historie - "hvem er jeg?", "hvor kommer jeg fra?". Idag bliver børn til på mange måder og "Mor og Kærlighedsbarnet" er historien om alt det som er, og ikke med fokus på det som mangler. Her er mor kvinden, med det store hjerte fyldt med kærlighed, som hun inderligt ønsker at give videre til et barn.

Bogen er skrevet til solomødre og deres donorbørn, ordet “donorbarn” bruges dog ikke i bogen. Bogen "Mor og Kærlighedsbarnet" er et redskab til på en pædagogisk måde at fortælle barnet sin tilblivelseshistorie. Bogen er især til de mindste donorbørn (2-5 år) som er klar med spørgsmål, ofte før du forventer det. Bogen kan læses højt for både drenge og piger.

Om forfatteren
Signe Fjord er mor, selvvalgt singlemor og har tidligere skrevet bogen "Selvvalgt singlemor til donorbarn". Signe Fjord er uddannet Cand. Jur. Hun er coach, terapeut og kursusleder.


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for dine hurtige svar, dine tanker og gode råd hjælper mig meget!

Knus fra mig


Annonce