Annonce

Annonce

Mor og kærlighedsbarnet - en E-bog


3. juli 2014

Forfatter:
Signe Fjord
Forlag:
Forlaget Inspire
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
0
Pris:
149
ISBN:
9788792584588
Mor og kærlighedsbarnet - en E-bog

Læs omtalen af "Mor og kærlighedsbarnet - en E-bog" under annoncen ...


Annonce

Mor og kærlighedsbarnet - en solomor-barn familie bliver til er en eventyrbog om, hvordan man bliver til som familie, når far er donor og mor er solomor.

Er dit (donor)barn fyldt 2 år og begyndt at interesse sig for andre børns fædre? - Har dit barn for eksempel råbt ”far” efter naboen eller en fremmed mand på gaden? Så er det tid til at plante de allerførste og vigtigste frø til snakken om, hvordan barnet blev til, og det er den her børnebog specielt udviklet til.

Det er naturligt vigtig for alle børn at vide, hvordan de er blevet til, hvad der er deres historie - "hvem er jeg?", "hvor kommer jeg fra?". Idag bliver børn til på mange måder og "Mor og Kærlighedsbarnet" er historien om alt det som er, og ikke med fokus på det som mangler. Her er mor kvinden, med det store hjerte fyldt med kærlighed, som hun inderligt ønsker at give videre til et barn.

Bogen er skrevet til solomødre og deres donorbørn, ordet “donorbarn” bruges dog ikke i bogen. Bogen "Mor og Kærlighedsbarnet" er et redskab til på en pædagogisk måde at fortælle barnet sin tilblivelseshistorie. Bogen er især til de mindste donorbørn (2-5 år) som er klar med spørgsmål, ofte før du forventer det. Bogen kan læses højt for både drenge og piger.

Om forfatteren
Signe Fjord er mor, selvvalgt singlemor og har tidligere skrevet bogen "Selvvalgt singlemor til donorbarn". Signe Fjord er uddannet Cand. Jur. Hun er coach, terapeut og kursusleder.


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak igen for dine altid gode råd!! Herhjemme er du "Hende net-fidusen med de gode råd", som min mand kalder dig med stor veneration - hehe ;)

Hilsen familien fra Frederiksberg


Annoncer

Annonce