Annonce

Annonce

Orm får en ven


5. februar 2013

Forfatter:
Christen Amundsen (red.)
Forlag:
Høst og Søn
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
171
Pris:
199
ISBN:
9788763824064
Orm får en ven

Læs omtalen af "Orm får en ven" under annoncen ...


Annonce

Bogen Orm får en ven - og andre historier om venskaber er 11 historier om venner og venskaber - og indimellem uvenskaber - af alle slags: Mellem Tudse og Spidsmus, Musa og Susi, Orm og Orm, Villads fra Valby og Lille-Carl - og mange andre.

Orm får en ven. Martin har allerede en: Det er nemlig hans storebror. Musa kommer fra Århus, men har tyrkiske forældre. Susi kommer også fra Århus, men hendes mor er norsk. Venner kan være meget forskellige. Måske vil den ene bestemme for meget? Måske siger den anden stop.

Bogen er illustreret i farver og historierne er skrevet af blandt andet Pia Thaulov, Ida Jessen, Hanne Bartholin, Anne Sofie Hammer, Dina Gellert, Sally Altschuler og Birde Poulsen.

Bogen bruges som gave fra folkebibliotekerne til alle 2 årige børn i kommuner landet over. Bogen anbefales som højtlæsning fra 2-5 år.


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Din bog om søvn har været os en rigtig stor hjælp.

Vores dreng er nu 16 måneder og vi har måtte erfare, at han hører til de børn der altid har haft et lille og uforudsigeligt søvnbehov. Men via din bog, har vi fundet ud af at give ham rutiner, der gør at han nu trives og udvikler sig sundt og godt.

Tak fordi du har skrevet den!

Hilsen de glade forældre


Annonce