Annonce

Annonce

Orm får en ven


5. februar 2013

Forfatter:
Christen Amundsen (red.)
Forlag:
Høst og Søn
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
171
Pris:
199
ISBN:
9788763824064
Orm får en ven

Læs omtalen af "Orm får en ven" under annoncen ...


Annonce

Bogen Orm får en ven - og andre historier om venskaber er 11 historier om venner og venskaber - og indimellem uvenskaber - af alle slags: Mellem Tudse og Spidsmus, Musa og Susi, Orm og Orm, Villads fra Valby og Lille-Carl - og mange andre.

Orm får en ven. Martin har allerede en: Det er nemlig hans storebror. Musa kommer fra Århus, men har tyrkiske forældre. Susi kommer også fra Århus, men hendes mor er norsk. Venner kan være meget forskellige. Måske vil den ene bestemme for meget? Måske siger den anden stop.

Bogen er illustreret i farver og historierne er skrevet af blandt andet Pia Thaulov, Ida Jessen, Hanne Bartholin, Anne Sofie Hammer, Dina Gellert, Sally Altschuler og Birde Poulsen.

Bogen bruges som gave fra folkebibliotekerne til alle 2 årige børn i kommuner landet over. Bogen anbefales som højtlæsning fra 2-5 år.


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for kampen i medierne mod ’skrig dig i søvn’ metoden. Den er godt nok sej!

Jeg videresendte dit indlæg fra din egen side til en kollega, som var grædefærdig af tvivl over om hun var en dum og dårlig mor, når hun bare blev ved med at gå ind til sin grædende søn om aftenen. Hun var simpelthen så lettet og følte sig så godt bakket op. Hun havde fået mange ’gode råd’ fra venner og familie, som også havde forsikret hende om at hun både forkælede barnet og gjorde det utrygt (?!?) med sin inkonsekvens og blødsødenhed.

Det er en vigtig, vigtig kamp du kæmper for at få spredt et væsentligt budskab!


Annonce