Annonce

Annonce

Rævehørm og sejrshyl


5. februar 2012

Forfatter:
Josefine Ottesen
Forlag:
Høst og Søn
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
128
Pris:
199,95
ISBN:
9788763822732

Læs omtalen af "Rævehørm og sejrshyl " under annoncen ...


Annonce

Hullerikkerne fra Syvstammetræet er tilbage i det fjerde og sidste bind. En fortsættelse til Heltemod og kragelort, Lynild og ormehug samt Vingesus og odderplask, hvert bind har været fra hver sin årstid.

En morgen vågner Ella fra sin vintersøvn, fordi et heftigt skænderi er i gang udenfor. En egernhun er flyttet ind i Egon Egerns rede, men nu er hun forsvundet, og Egon vil have de tre små skrigende egernunger ud NU! Heldigvis får Ella ham overtalt til at vente 24 timer, og sammen drager Ask, Birk og Ella ud for at finde Edith. Men ikke alene må de kæmpe for at holde sig vågne, der er også både rovfugle og ræve på lur i skoven.


Om forfatteren
Josefine Ottesen er forfatter til en lang række børne- og ungdomsbøger. Senest højtlæsningsserien om Hulrikkerne fra Syvstammertræet fra 2008-2012.

Køb bogen "Rævehørm og sejrshyl " her


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen
For gud ved hvilken gang er jeg på din hjemmeside for lige at tjekke, hvordan det nu er med forkølelse og graviditet. Jeg har brugt siden så mange gange. Og hver gang har jeg fået højt kvalificerede og superpraktiske og tryghedskabende svar. Det vil jeg bare lige sige tak for.
Mvh Birgitte


Annoncer

Annonce