Annonce

Annonce

Rævehørm og sejrshyl


5. februar 2012

Forfatter:
Josefine Ottesen
Forlag:
Høst og Søn
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
128
Pris:
199,95
ISBN:
9788763822732

Læs omtalen af "Rævehørm og sejrshyl " under annoncen ...


Annonce

Hullerikkerne fra Syvstammetræet er tilbage i det fjerde og sidste bind. En fortsættelse til Heltemod og kragelort, Lynild og ormehug samt Vingesus og odderplask, hvert bind har været fra hver sin årstid.

En morgen vågner Ella fra sin vintersøvn, fordi et heftigt skænderi er i gang udenfor. En egernhun er flyttet ind i Egon Egerns rede, men nu er hun forsvundet, og Egon vil have de tre små skrigende egernunger ud NU! Heldigvis får Ella ham overtalt til at vente 24 timer, og sammen drager Ask, Birk og Ella ud for at finde Edith. Men ikke alene må de kæmpe for at holde sig vågne, der er også både rovfugle og ræve på lur i skoven.


Om forfatteren
Josefine Ottesen er forfatter til en lang række børne- og ungdomsbøger. Senest højtlæsningsserien om Hulrikkerne fra Syvstammertræet fra 2008-2012.

Køb bogen "Rævehørm og sejrshyl " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Jeg har længe fulgt med i din brevkasse og har selv fået hjælp til mange "problemer" fra dine svar til andre! Du har været en stor hjælp uden du har vidst det ...!

Bedste hilsner
Sanne mor til dreng på 8 måneder


Annonce