Annonce

Annonce

Hr. Skægs ABC


6. november 2011

Forfatter:
Mikkel Lomborg og Toke Reunert
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
72
Pris:
199,95
ISBN:
9788711403723

Læs omtalen af "Hr. Skægs ABC" under annoncen ...


Annonce

Syng med på DR's sange fra det populære program Skæg med bogstaver.

Man lærer bedst når man har det skægt. Derfor har hvert bogstav en sjov historie, og hver historie har en sang. Hvordan lyder bogstaverne? Hvordan ser de ud? Med denne bog kan du se bogstaver via billeder, du kan læse dem og du kan synge dem.

Udover at hvert bogstav har en sang, rummer bogen også en sang om hele alfabetet samt kendingsmelodien fra Skæg med Bogstaver. Bogen rummer i alt derfor 31 sange.


Om forfatterne
Mikkel Lomborg spiller den populære tv-figur Hr. Skæg. Han er kendt for sit meterlange skæg og hans sjove sange om bogstaver og tal, blandt børn i alderen 3-7 år.

Toke Reunert er forfatter og fagfilosof. Han er musikalsk makker til Mikkel, og sammen viser de hvordan man kan få børneunderholdning og indlæring til at gå op i en højere enhed.

Køb bogen "Hr. Skægs ABC" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Jeg vil gerne, som så mange andre, takke dig for en helt usædvanlig god brevkasse. Som bosiddende i England har det betydet rigtig meget for mig at finde svar på dette og hint derhjemmefra. Jeg kan rigtig, rigtig godt lide din kærlige holdning til tingende, og det har virkelig hjulpet mig meget at læse dine omhyggelige svar.

Mange kærlige hilsner
Sanne, mor til dreng 5 måneder


Annonce