Annonce

Annonce

Alabadoster - og andre dyresange for børn


6. november 2011

Forfatter:
Bente Bech
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
16
Pris:
169
ISBN:
9788711411698
Alabadoster - og andre dyresange for børn

Læs omtalen af "Alabadoster - og andre dyresange for børn" under annoncen ...


Annonce

Alabadoster - og andre dyresange for børn består af hyggelige, sjove og klassiske dyresange for børn. Bogen er illustreret af Bente Bech, sat i musik af Niklas Schneidermann og indsunget af Sebastian klein.

Giraffen Gumle, Tangokat og Jens Hansens bondegård er bare nogen af dem du og dit barn kan synge med Sebastian Klein. CD'en er vedlagt i forsiden ad bogen.

Bogen er af tyk pap i massere af farver og store, flotte tegninger.


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Min mand og jeg har så ofte talt om, at vi burde skrive til dig og fortælle, hvor fantastisk din brevkasse er.
Vi har aldrig selv skrevet til dig, men har fundet svar på så mange spørgsmål via dine svar til andre i lignende situationer.

Jeg beundrer dine evne til at formidle, og jeg elsker din tilgang til børn og forældre og alle de ting man sammen kommer igennem!
Dine svar stemmer så utrolig fint overens med præcis den måde, vi forsøger at være forældre på. Som førstegangs-forældre betyder det helt utrolig meget, at finde opbakning et sted man har tillid til og kan identificere sig med. Og det kan vi hos dig!

Det er så rart at have dine ord med i bagagen, hvis noget er svært eller andre synes, vi f.eks. burde skælde ud, når vores søn et par gange har haft det, du beskriver som fortvivlelses-anfald - er det så rart at kunne sige, at vi ikke er de eneste, der mener, det skal tackles helt anderledes.

Så kære Helen, tusind tak for dine altid inspirerende og varme svar - Tak for dig! Det er fantastisk at kunne søge råd og vejledning på alle tider af døgnet i din brevkasse!

De varmeste hilsner med ønsket om en rigtig god dag - uden tvivl også fra min mand.

Familien S


Annonce