Annonce

Annonce

Slottet med de mange værelser - en moderne bog om blomsten og bien


15. december 2008

Forfatter:
Maruska La Cour Mosegaard m.fl.
Forlag:
Turbine forlaget
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
36
Pris:
228
ISBN:
9788792208958
Slottet med de mange værelser - en moderne bog om blomsten og bien

Læs omtalen af "Slottet med de mange værelser - en moderne bog om blomsten og bien" under annoncen ...


Annonce

Kan børn blive til på andre måder end det gode gammeldags samleje? Bogen Slottet med de mange værelser" giver svaret JA! og imødekommer dermed de familier, der ikke kan genfinde deres historie i de børnebøger om tilblivelse, der ellers findes på markedet.

I bogen "Slottet med de mange værelser" får man at vide, at man kan blive forældre på mange forskellige måder. Frøen Freddy skal hjælpe Maren og Mogens med at få et barn og rejsen fører dem igennem slottets mange værelser, hvor de møder forskelige par, der alle som dem selv ønsker et barn de kan elske. Det giver plads til en snak om lesbiske, sæddonation, insemination og adoption - gennem historien introduceres barnet til forskellige måder at blive til på og man kan få en snak om hvordan barnet selv er blevet til.

Slottet med de mange værelser er skrevet af Maruska la Cour Mosegaard som er antropolog og hendes kollega Helene Goldberg. De har begge i forbindelse med udarbejdelse af deres kandidatafhandlinger på Institut for Antropologi ved Københavns Universitet beskæftiget sig med spørgsmål om familie, forældreskab og fertilitetsbehandling. Deres arbejde gjorde dem opmærksomme på fraværet af fortællinger, som afspejler den virkelighed mange familier står i idag.

I dag er 7% af en fødselsårgang i Danmark resultatet af en vellykket fertilitetsbehandling. Det svarer til at to ud af en klasse på 28 elever er lavet med hjælp.

Slottet med de mange værelser er en bog til alle disse familier, men kan også sagtens læses højt og bruges til en snak, med børn som er lavet på 'gammeldags vis'.

Bogen henvender sig til de største børnehavebørn samt de yngste skolebørn.


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen ...

Jeg ville bare blot meddele dig, at det går så godt i øjeblikket at jeg næsten ikke kan få armene ned..

Jeg gik jo rundt og tumlede med tanker om at min datter "kørte" på mig osv.. Men du fortalte mig at hendes humør skifter rigtig hurtigt og at lige netop hendes alder / denne såkaldt selvstændighedsfase gør at det kan være svært for både forældre og barn..

Jeg tror, at fordi jeg er blevet opmærksom på det, så tager jeg det ikke mere personligt og det gør at jeg ikke bliver ked af det mere..

Hvor er det dog dejligt at der også er nogle perioder der faktisk går godt..

Jeg er sikker på at der ligger udfordringer der ude i fremtiden som venter på os, men dem kan jeg ikke komme udenom..

Så rigtig mange tak herfra Helen..
HVOR HAVDE DU DOG RET!!!!!!!!!!!!!

Med venlig hilsen
M´s Mor


Annonce