Annonce

Annonce

Slottet med de mange værelser - en moderne bog om blomsten og bien


15. december 2008

Forfatter:
Maruska La Cour Mosegaard m.fl.
Forlag:
Turbine forlaget
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
36
Pris:
228
ISBN:
9788792208958
Slottet med de mange værelser - en moderne bog om blomsten og bien

Læs omtalen af "Slottet med de mange værelser - en moderne bog om blomsten og bien" under annoncen ...


Annonce

Kan børn blive til på andre måder end det gode gammeldags samleje? Bogen Slottet med de mange værelser" giver svaret JA! og imødekommer dermed de familier, der ikke kan genfinde deres historie i de børnebøger om tilblivelse, der ellers findes på markedet.

I bogen "Slottet med de mange værelser" får man at vide, at man kan blive forældre på mange forskellige måder. Frøen Freddy skal hjælpe Maren og Mogens med at få et barn og rejsen fører dem igennem slottets mange værelser, hvor de møder forskelige par, der alle som dem selv ønsker et barn de kan elske. Det giver plads til en snak om lesbiske, sæddonation, insemination og adoption - gennem historien introduceres barnet til forskellige måder at blive til på og man kan få en snak om hvordan barnet selv er blevet til.

Slottet med de mange værelser er skrevet af Maruska la Cour Mosegaard som er antropolog og hendes kollega Helene Goldberg. De har begge i forbindelse med udarbejdelse af deres kandidatafhandlinger på Institut for Antropologi ved Københavns Universitet beskæftiget sig med spørgsmål om familie, forældreskab og fertilitetsbehandling. Deres arbejde gjorde dem opmærksomme på fraværet af fortællinger, som afspejler den virkelighed mange familier står i idag.

I dag er 7% af en fødselsårgang i Danmark resultatet af en vellykket fertilitetsbehandling. Det svarer til at to ud af en klasse på 28 elever er lavet med hjælp.

Slottet med de mange værelser er en bog til alle disse familier, men kan også sagtens læses højt og bruges til en snak, med børn som er lavet på 'gammeldags vis'.

Bogen henvender sig til de største børnehavebørn samt de yngste skolebørn.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Gogsig barfodssko – sko til aktive børn

Hvorfor er gogsig barfodssko til børn en god ide?

Det bedste for barnet er egentlig at gå med bare fødder. Men med vores klima, er det ikke altid hensigtsmæssigt. Størstedelen af alle børn kommer til verden med sunde, velfungerende fødder. Fødder der er skabt til at blive brugt.

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

1000 tak for dit svar. Jeg blev meget glad for at læse dine kommentarer vedr. min "dårlige samvittighed" over at have sendt Caroline i vuggestue da hun blev storesøster. Det lettede virkeligt.

Carolines mor


Annonce