Annonce

Annonce

Barbapapas hus


12. november 2008

Forfatter:
Annette Tison, Taulus Taylor
Forlag:
Politikens forlag
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
0
Pris:
149
ISBN:
9788756789073
Barbapapas hus

Læs omtalen af "Barbapapas hus" under annoncen ...


Annonce

Kan du huske Barbapapa familien fra du selv var barn?

Dette er ikke en bog, men Barbapapa-familiens hus - lige til at folde ud. Den herlige Barbapapa familie har selvfølgelig også et herligt hjem!

Barbapapas hus indeholder alle Barbapapa figurerne fra Barbamama til Barbalilla – og endda i to versioner, hvoraf den ene viser den pågældende figur i fuld sving med sin yndlingsaktivitet.

Så tryk ud, sæt op og brug fantasien, når du slipper Barbapapa familien løs i deres fine hjem.

Barbapapas hus henvender sig først og fremmest til børn men også til de voksne, der aldrig helt har kunnet give slip på det fantastiske Barbapapa univers.

Om forfatteren og illustratoren:

Franske Annette Tison og amerikanske Talus Taylor mødte hinanden på en café i Paris og blev hurtigt makkerparret bag Barbapapa historierne. Inden længe blev makkerparret også ægtepar. Ordet ”Barbapapa” stammer i øvrigt fra det franske ord for candyfloss.


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

det er vist på tide at jeg skriver og siger tusind, tusind tak for alle dine råd og vejledninger! Det er jo super dejligt at have en som dig at henvende sig til med alle de spørgsmål der kommer op i forbindelse med at være forældre. Det har været en fantastisk stor hjælp at læse dine svar, ikke kun til mig, men også til andre forældre.

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden din brevkasse – bare muligheden for at kunne stille de 'dumme' spørgsmål, er utrolig beroligende, for ikke at nævne at se at der er andre der ude som pusler med de samme problemer som jeg gør.

Så tusind tak for din hjælp!

Bedste hilsner
Mor til pige på 5 måneder


Annoncer

Annonce