Annonce

Annonce

Min rokketand - alt om dine mælketænder


23. marts 2008

Forfatter:
Iwona Radunz, Thomas Röhner
Forlag:
Politikens forlag
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
32
Pris:
99
ISBN:
9788756788083
Helens vurdering:
Min rokketand - alt om dine mælketænder

Jeg har valgt at give bogen "Min rokketand - alt om dine mælketænder" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Nu har du mulighed for sammen med dit barn at læse en bog om mælketænder og om når mælketænderne bliver til rokketænder.

Bogen Min rokketand - alt om dine mælketænder er en fin bog til dig, der gerne vil fortælle dit barn om hvad tænder egentlig er.

I Min rokketand - alt om dine mælketænder hører du om de første tænder, som ofte kommer når barnet er 6 måneder gammelt og op til barnet er ca 3 år, hvor barnet har et fuldt tandsæt. Du hører om de forskellige tænder, deres udseende og placering, om hvordan tænderne og ens udseende ændrer sig i takt med at du vokser op og din mund bliver større. Du hører om hvordan de blivende tænder skubber mælketænderne ud, så du får en rokketand.

Bogen Min rokketand - alt om dine mælketænder fortæller naturligvis også om hvordan du holder dine tænder sunde og rene, hvordan du børster dine tænder korrekt og hvorfor det er vigtigt. Du hører også om tandlægebesøg og hvorfor du skal gå til tandlægen en gang imellem.

Udover den faktuelle viden indeholder bogen en lille æske til at gemme dine rokketænder i, den indeholder et spejl, forskellige låger mv. hvor der bagved gemmer sig forskellige nyttige oplysninger. Se f.eks. hvordan en tand ser ud inden i. Du har også mulighed for at notere lidt omkring dit barns egne tænder, tandfrembrud og rokketænder.

Bogen Min rokketand - alt om dine mælketænder er en fin bog om tænder. Den har glade og fine billeder og den giver mulighed for medinddragelse og ikke kun højtlæsning. Bogen er oversat fra tysk af Tommy Edholm.

Jeg vælger at give bogen 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: VIND 1 Safe Multi Crib by BabyDan

værdi kr.1.599,-

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Hvor blev jeg glad for, at du også mener, at min moderlige intuition har noget på sig. At få at vide at ens intuition kan være ok, giver selvtillid. Giver troen på, at man godt kan finde ud af at være mor...

TAK, Lene


Annonce