Annonce

Annonce

Min rokketand - alt om dine mælketænder


23. marts 2008

Forfatter:
Iwona Radunz, Thomas Röhner
Forlag:
Politikens forlag
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
32
Pris:
99
ISBN:
9788756788083
Helens vurdering:
Min rokketand - alt om dine mælketænder

Jeg har valgt at give bogen "Min rokketand - alt om dine mælketænder" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Nu har du mulighed for sammen med dit barn at læse en bog om mælketænder og om når mælketænderne bliver til rokketænder.

Bogen Min rokketand - alt om dine mælketænder er en fin bog til dig, der gerne vil fortælle dit barn om hvad tænder egentlig er.

I Min rokketand - alt om dine mælketænder hører du om de første tænder, som ofte kommer når barnet er 6 måneder gammelt og op til barnet er ca 3 år, hvor barnet har et fuldt tandsæt. Du hører om de forskellige tænder, deres udseende og placering, om hvordan tænderne og ens udseende ændrer sig i takt med at du vokser op og din mund bliver større. Du hører om hvordan de blivende tænder skubber mælketænderne ud, så du får en rokketand.

Bogen Min rokketand - alt om dine mælketænder fortæller naturligvis også om hvordan du holder dine tænder sunde og rene, hvordan du børster dine tænder korrekt og hvorfor det er vigtigt. Du hører også om tandlægebesøg og hvorfor du skal gå til tandlægen en gang imellem.

Udover den faktuelle viden indeholder bogen en lille æske til at gemme dine rokketænder i, den indeholder et spejl, forskellige låger mv. hvor der bagved gemmer sig forskellige nyttige oplysninger. Se f.eks. hvordan en tand ser ud inden i. Du har også mulighed for at notere lidt omkring dit barns egne tænder, tandfrembrud og rokketænder.

Bogen Min rokketand - alt om dine mælketænder er en fin bog om tænder. Den har glade og fine billeder og den giver mulighed for medinddragelse og ikke kun højtlæsning. Bogen er oversat fra tysk af Tommy Edholm.

Jeg vælger at give bogen 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Du har efterhånden reddet mig nogle gange. Jeg er meget taknemmelig for din rådgivning, især nu hvor jeg befinder mig i udlandet og er mor til mit første barn, hvilket betyder, at alt er nyt.

Hilsen
Mor i udlandet


Annoncer

Annonce