Annonce

Annonce

Er jeg stor nu?


3. oktober 2007

Forfatter:
Christine Skou, Jannik Due
Forlag:
Politiken
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
48
Pris:
99
ISBN:
9788756782685
Helens vurdering:
Er jeg stor nu?

Jeg har valgt at give bogen "Er jeg stor nu?" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Er jeg stor nu? handler om Valdemar på 4 år, der skal være storebror. Han ønsker sig en lillebror, en som kan lege med biler og han glæder sig, men han tænker også meget. Hvordan mon det bliver, kan man pludselig blive den store, når man altid har været lille Valdemus? Vil mor og far begynde at kalde ham for Store Snuskeberg, når de altid har sagt "lille Valdemus, lille skat, lille snuskeberg"...

Den dag mor skal på sygehuset, er hun helt hvid i hovedet, men hun smiler og Valdemar putter sig ind til hende. Det er midt om natten og mormor og Valdemar går gennem byens mørke og tomme gader hjem til mormor.

Om natten drømmer Valdemar at han er blevet kæmpestor. Hans hoved rammer næsten loftet og benene rager langt ud over sengen. Alle folk i byen råber "Se der kommer Valdemar den store".

Heldigvis er det jo bare en drøm og da Valdemar vågner er lillebror blevet født og han skal ind på sygehuset og besøge ham. Valdemar kan godt se at han i forhold til lillebror er meget stor, men heldigvis er han stadig fars og mors lille Valdemus... og dog, der er jo også noget der er forandret.

Er jeg stor nu? er bogen til den kommende storebror eller storesøster, en god gaveidé til den 3-5 årige, når den lille ny modtager barselsgaver.

Bogen er godt illustreret med flotte og sjove tegninger som passer til fortællingen, præsis som børn i den alder godt kan lide det. Er jeg stor nu? egner sig rigtig godt til højtlæsning og er en fin historie om at skulle være den store. Og så er bogen endvidere udstyret med en malebog med billeder af Valdemar og den lille nye familie på 4.

En rigtig fin bog, en god historie og en god gaveidé - jeg vælger at give Er jeg stor nu? 5 bismervægte

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan kan babygrød fra Woodland Wonders også bruges

Vidste du, at grødblandingerne fra Woodland Wonders også fungerer godt som base i andre opskrifter? I takt med at din baby bliver mere fortrolig med at spise mad fra ske, er der en helt ny verden af smag, farve og tekstur, der åbner sig. Woodland Wonders har derfor samlet en række smagfulde ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for dit tidligere svar, som gav os meget ro omkring vores 4 uger for tidlig fødte datters måltider.

I det hele taget tak for denne brevkasse, den hjælper mange forældre... jeg er taknemmelig helt inde i mit dybeste over den tid du bruger, dine lange og fyldestgørende svar og din evne til at forstå....!!

Mor til pige født 4 uger for tidligt


Annonce