Annonce

Annonce

Er jeg stor nu?


3. oktober 2007

Forfatter:
Christine Skou, Jannik Due
Forlag:
Politiken
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
48
Pris:
99
ISBN:
9788756782685
Helens vurdering:
Er jeg stor nu?

Jeg har valgt at give bogen "Er jeg stor nu?" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Er jeg stor nu? handler om Valdemar på 4 år, der skal være storebror. Han ønsker sig en lillebror, en som kan lege med biler og han glæder sig, men han tænker også meget. Hvordan mon det bliver, kan man pludselig blive den store, når man altid har været lille Valdemus? Vil mor og far begynde at kalde ham for Store Snuskeberg, når de altid har sagt "lille Valdemus, lille skat, lille snuskeberg"...

Den dag mor skal på sygehuset, er hun helt hvid i hovedet, men hun smiler og Valdemar putter sig ind til hende. Det er midt om natten og mormor og Valdemar går gennem byens mørke og tomme gader hjem til mormor.

Om natten drømmer Valdemar at han er blevet kæmpestor. Hans hoved rammer næsten loftet og benene rager langt ud over sengen. Alle folk i byen råber "Se der kommer Valdemar den store".

Heldigvis er det jo bare en drøm og da Valdemar vågner er lillebror blevet født og han skal ind på sygehuset og besøge ham. Valdemar kan godt se at han i forhold til lillebror er meget stor, men heldigvis er han stadig fars og mors lille Valdemus... og dog, der er jo også noget der er forandret.

Er jeg stor nu? er bogen til den kommende storebror eller storesøster, en god gaveidé til den 3-5 årige, når den lille ny modtager barselsgaver.

Bogen er godt illustreret med flotte og sjove tegninger som passer til fortællingen, præsis som børn i den alder godt kan lide det. Er jeg stor nu? egner sig rigtig godt til højtlæsning og er en fin historie om at skulle være den store. Og så er bogen endvidere udstyret med en malebog med billeder af Valdemar og den lille nye familie på 4.

En rigtig fin bog, en god historie og en god gaveidé - jeg vælger at give Er jeg stor nu? 5 bismervægte

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine tidligere svar som er virkelig brugbare.

Jeg er glad for din tilgang til barnet. Synes det kan virke meget frustrerende at der stilles store krav til de små og at der er en holdning til at man bare skal tage "kampen" med dem og dermed have sig et ulykkeligt barn. Så hvor er jeg glad for at have dig!

Med venlig hilsen
Pernille, mor til dreng på 6 måneder


Annonce