Babykalenderen - det første år, uge for uge
19. september 2005


Jeg har valgt at give bogen "Babykalenderen - det første år, uge for uge" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...
Babykalenderen er som forfatterne selv skriver "Alt det, I har brug for at vide, lyst til at notere og gerne vil mindes".
Bogen er lavet af Karsten Pers og Dorte Fischer. Karsten Pers fortæller om det at blive far og herunder ønsket om at holde styr på det hele, - at få præciseret hvad barnet havde brug for, hvornår der skulle bestilles tid hos lægen osv.
Dorte Fisher er sundhedsplejerske og forfatter til alle de nyttige oplysninger, som kalenderen indeholder.
Babykalenderen er opdelt i 2 dele. Forrest og bagest i bogen er opslagsord og emner, som bruges efter behov. Og selve hoveddelen i bogen er selve kalenderdelen, hvor der både er information og råd, men hvor man som forældre også kan skrive hvad der sker eller krydse af, så alt huskes (f.eks. D-vitamindråberne). Dette kan gøres uge for uge, fra den dag jeres barn er født.
Ser man på bogen helt objektivt, kan man sige at det kan være negativt at 'putte børn i kasser' og stille dagligdagen op skematisk. Det er dog også sådan at netop det helt håndgribelige er det som ofte ønskes af forældrene, hvorfor mange forældre vil have glæde af denne kalender.
Jeg vælger derfor at give babykalenderen 4 bismervægte.
---------------------------------------
24. Januar 2012
Siden jeg anmeldte babykalenderen i 2006 er der sket lidt ændringer. I babykalenderen anno 2012, der nu er trykt i 6. oplag, finder du til hvert ugeopslag:
- En kalenderside med en 24-timers kalender, hvor du f.eks. kan holde styr på hvornår din baby har ammet, sovet, grædt, gylpet osv.
- Mulighed for at skrige dagbogsnoter om alle de små og store oplevelser, som hverdagene er fyldt med, men som så frygteligt hurtigt glemmes, fordi nye oplevelser står i kø.
- Mulighed for at indsætte dine egne fotos, breve og tegninger.
- En barnets bog, hvor du kan skrive om vækst, tænderne, de første ord mv. og hvor du også finder f.eks. vækstskemaer.
Babykalenderen har også fået en efterfølger, nemlig Tumlingekalenderen - for dig med børn i 1-2 års alderen.
- god læselyst!
Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gør pusletid til hyggetid - med naturlig pleje fra Olívy
En ren ble er det primære formål, når ens baby bliver lagt til rette på puslepladsen. Men faktisk er pusletiden meget mere end blot en praktisk opgave. Det er en unik mulighed for at styrke båndet til dit barn, stimulere sanserne og skabe tryghed. En god pusleoplevelse handler ikke kun om ...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.
Det siger medlemmerne ...
Kære Helen.
Tak for kampen i medierne mod ’skrig dig i søvn’ metoden. Den er godt nok sej!
Jeg videresendte dit indlæg fra din egen side til en kollega, som var grædefærdig af tvivl over om hun var en dum og dårlig mor, når hun bare blev ved med at gå ind til sin grædende søn om aftenen. Hun var simpelthen så lettet og følte sig så godt bakket op. Hun havde fået mange ’gode råd’ fra venner og familie, som også havde forsikret hende om at hun både forkælede barnet og gjorde det utrygt (?!?) med sin inkonsekvens og blødsødenhed.
Det er en vigtig, vigtig kamp du kæmper for at få spredt et væsentligt budskab!