Sovs skal der til!
27. august 2009

Læs omtalen af "Sovs skal der til!" under annoncen ...
Der er ganske få ting, der kan pifte et måltid op som en rigtig lækker sovs! Og netop sovs anbefaler jeg ofte til børn.
Mange forældre i dag spiser ikke sovs i det daglige og det er en ny og fremmed verden pludselig at skulle lave sovs. Men netop sovs kan være godt til børn, sovs giver smag, men også fedtstof og så findes der sovs i mange farver og bare en lille smule sovs, kan få en ret til at se rigtig appetitlig ud.
I denne bog giver Katrine Klinken dig opskrifter på sovs til grøntsags- og pastaretter, til kød og fjerkræ, fiske- og skaldyrssovser, fond og grundsovs og sovs til det søde.
Desuden er der opskrifter på jævning, hjælp til hvordan man tilsmager, gode tips til hvilken sovs der passer til hvad, forkortelser og mål, og endda et afsnit kaldet "nødhjælp" - hvis der går fuldstændig sovs i den!
Så Sovs skal der til! det er bare om at komme igang :)
Om forfatteren
Katrine Klinken er uddannet kog og madskribent for bl.a. Dagbladet Information og ugebladet hjemmet. Hun har desuden skrevet bl.a. "Nem mad", "Børnenes Kogebog", "Børnenes bagebog", "Børnenes fester - året rundt" og "Lutter lagkage".
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.