Annonce

Annonce

Jordemoder


30. januar 2022

En jordemoder er uddannet til at hjælpe gravide, fødende og nye familier. Når du bliver gravid, så skal du i første omgang kontakte din læge. Lægen vil herefter automatisk sørge for at give besked til dit fødested, og dermed en jordemoder, som så vil indkalde dig til undersøgelse.

Som gravid er du, så vidt det er muligt, tilknyttet een jordemoder i hele graviditetsforløbet. Du (og din partner) vil blive kaldt til samtale og undersøgelser løbende gennem hele graviditeten, og I vil sammen med jordemoderen følge med i, at graviditeten skrider frem, som den skal. ...


Annonce

... Jordemoderen arbejder også med kost, rygning, alkohol og motion, og vil sammen med den gravide vurdere, om der er behov for særlig støtte.

Under selve fødslen er jordmoderen din primære fødselshjælper. og det er jordemoderens opgave hele tiden at sikre, at både barnet, den gravide og også partneren har det godt. Jordemoderen overvåger hele tiden barnets tilstand, følger kvindens veer og fødslens udvikling.

Efter fødslen vil jordemoderen kunne rådgive dig om den første amning, pleje af det spæde barn, genoptagelse af sexliv, forebyggelse af uønsket graviditet m.m.



Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dit medfølende svar. Både min mand og jeg sad og tudede da vi læste det.

Det går fremad herhjemme. Vi har helt accepteret vores drengs handicap og glæder os hver dag over, hvor dejlig han er. Vi starter fysioterapi imorgen.

Tak fra Signe, mor til dreng på 7 måneder


Annonce