Annonce

Annonce

Gråd og børn


6. marts 2022

Når det lille barn græder, så fortæller dit barn dig, at det ikke har det ikke har det helt godt eller ikke er helt tilfreds med, hvad der foregår omkring det.

Det nyfødte barns gråd er meget ensartet, men forholdsvis hurtigt vil barnets gråd ændre sig og vil have forskellige nuancer. I takt med at barnet vokser, vil du lære at tolke barnets gråd og finde ud af, hvordan du skal handle i forhold til barnets behov.

Nogle gange vil det være svært at finde ud af, hvorfor barnet græder, og det kan være rigtig hårdt. Som forælder er der naturligt ikke noget, du hellere vil end at trøste og hjælpe dit barn, og der opstår let en følelses af magtesløshed, når barnet bare græder og græder, ...


Annonce

... og intet synes at hjælpe.

Det er dog meget vigtigt, at du bevarer roen og ikke lader dig slå ud. Jo mere rolig du er, jo mere rolig vil dit barn ofte også være. Det kan være rigtig svært at bede om hjælp, men hvis du har svært ved at bevare roen, så vær ikke bange for at bede om hjælp og få nogen til at tage over, imens du f.eks. går en tur, eller måske får sovet lidt.

Gråd kan også være et signal om sygdom og skyldes måske, at dit barn har ondt. Derfor skal du altid kontakte lægen, hvis du synes, at dit barn græder meget, eller hvis du tænker, at der kan være noget galt med dit barn.

Hvis du synes, dit barn græder meget, kan du også altid drøfte det med din sundhedsplejerske.



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Jeg beder dig om hjælp, for jeg ved ikke hvad jeg ellers skal stille op. Jeg har læst flere af dine råd på nettet og jeg syntes du er hamrende dygtig og har hjertet på rette sted.

Et kæmpe stort TAK fra en fan.

Rikke


Annonce