Annonce

Annonce

Forkælelse - forkælede børn


2. februar 2022

Små børn kan kun fortælle dig, at de har brug for din hjælp ved at græde. Et lille barn kan ikke på anden måde give udtryk for, at det har behov for at blive taget op, blive skiftet, få mad, blive pludret med, krammet osv.

Derfor skal du altid reagere, når det lille barn græder. Det er en skrøne, at børn udvikler deres lunger, ved at få lov til at græde. Og det er heller ikke korrekt, at man forkæler et barn ved at reagere på dets gråd, tværtimod.

Små børn kan ikke forkæles for meget ...


Annonce

... med hverken kærlighed og omsorg. Og den spontane lyst, du har til at pludre med og kærtegne dit barn, skal du følge. Det er netop omsorg og kærlighed til dit barn, og det har intet med forkælelse at gøre.

Som forælder skal du vise dit barn det, som du gerne vil lære dit barn. Når du er i stand til at sætte dig ind i dit barns følelser, når du lytter til og ser dit barn og dets behov, så lærer du dit barn, hvordan det skal opføre sig overfor andre. Du lærer dit barn at sætte sig i andres sted.



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Som saedvanligt: Tusind tak for dine dejlige raad og brugbare viden! Det er fantastisk at have dig

Mange hilsner
Camilla


Annonce