Annonce

Annonce

Forkælelse - forkælede børn


2. februar 2022

Små børn kan kun fortælle dig, at de har brug for din hjælp ved at græde. Et lille barn kan ikke på anden måde give udtryk for, at det har behov for at blive taget op, blive skiftet, få mad, blive pludret med, krammet osv.

Derfor skal du altid reagere, når det lille barn græder. Det er en skrøne, at børn udvikler deres lunger, ved at få lov til at græde. Og det er heller ikke korrekt, at man forkæler et barn ved at reagere på dets gråd, tværtimod.

Små børn kan ikke forkæles for meget ...


Annonce

... med hverken kærlighed og omsorg. Og den spontane lyst, du har til at pludre med og kærtegne dit barn, skal du følge. Det er netop omsorg og kærlighed til dit barn, og det har intet med forkælelse at gøre.

Som forælder skal du vise dit barn det, som du gerne vil lære dit barn. Når du er i stand til at sætte dig ind i dit barns følelser, når du lytter til og ser dit barn og dets behov, så lærer du dit barn, hvordan det skal opføre sig overfor andre. Du lærer dit barn at sætte sig i andres sted.Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan forbereder du babynumsen på de varme sommerdage

Varme sommerdage er dejlige, men de kan genere små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på røde babynumser.
Ved at erstatte vand, sæbe, vådservietter med Olívy baby care – diaper change kan du nemt og skånsomt forebygge alle de hudproblemer, der ellers følger ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for dine hurtige svar, dine tanker og gode råd hjælper mig meget!

Knus fra mig


Annonce