Annonce

Annonce

Flyverdragter til børn


2. februar 2022

Flyverdragter er nødvendige, og de fleste børn starter med at bruge en flyverdragt, når de begynder at kravle omkring i 1 års alderen.

Flyverdragter er til leg udenfor - ikke til at sove i. De fleste flyverdragter er meget varme og kan også være lidt stive i stoffet, og nogle flyverdragter er faktisk så stive og tunge, at de gør det svært for barnet at bevæge sig rundt. Derfor kan det være en god idé at vælge en flyverdragt, som ikke er alt for tung, og som netop giver bevægelighed.

Det er også en god idé at overveje, hvor aktivt dit barn er. Hvis dit barn stort set altid er i bevægelse, så har det måske brug for en lidt lettere og tyndere flyverdragt. Har du derimod et barn, som sidder meget stille, så kan det være godt med en dragt, som er lidt mere varm og ...


Annonce

... isolerende mod kulde. Det spiller naturligt også ind, hvor meget dit barn skal bruge sin flyverdragt - går dit barn i en skovbørnehave, hvor barnet er ude hele dagen, så kan det kræve en anden type flyverdragt, end hvis dit barn blot er på legepladsen en time om dagen.

Du skal også altid overveje, hvorvidt flyverdragten skal være vind og/eller vandtæt. Jo tyndere flyverdragten er, jo mere vindtæt vil det ofte være godt, at den er. Og vandtætheden sikrer, at flyverdragten stadig er tør på indersiden, selvom dit barn er ude i regn- eller snevejr. Du skal dog være opmærksom på, at sømmene i flyverdragten ikke altid er tætte nok til at holde vand ude.

Forbrugerrådet TÆNK tester jævnligt flyverdragter, og det kan være en rigtig god idé at holde sig orienteret omkring flyverdragter her.Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Min mand og jeg har så ofte talt om, at vi burde skrive til dig og fortælle, hvor fantastisk din brevkasse er.
Vi har aldrig selv skrevet til dig, men har fundet svar på så mange spørgsmål via dine svar til andre i lignende situationer.

Jeg beundrer dine evne til at formidle, og jeg elsker din tilgang til børn og forældre og alle de ting man sammen kommer igennem!
Dine svar stemmer så utrolig fint overens med præcis den måde, vi forsøger at være forældre på. Som førstegangs-forældre betyder det helt utrolig meget, at finde opbakning et sted man har tillid til og kan identificere sig med. Og det kan vi hos dig!

Det er så rart at have dine ord med i bagagen, hvis noget er svært eller andre synes, vi f.eks. burde skælde ud, når vores søn et par gange har haft det, du beskriver som fortvivlelses-anfald - er det så rart at kunne sige, at vi ikke er de eneste, der mener, det skal tackles helt anderledes.

Så kære Helen, tusind tak for dine altid inspirerende og varme svar - Tak for dig! Det er fantastisk at kunne søge råd og vejledning på alle tider af døgnet i din brevkasse!

De varmeste hilsner med ønsket om en rigtig god dag - uden tvivl også fra min mand.

Familien S


Annonce