Annonce

Annonce

Flyverdragter til børn


2. februar 2022

Flyverdragter er nødvendige, og de fleste børn starter med at bruge en flyverdragt, når de begynder at kravle omkring i 1 års alderen.

Flyverdragter er til leg udenfor - ikke til at sove i. De fleste flyverdragter er meget varme og kan også være lidt stive i stoffet, og nogle flyverdragter er faktisk så stive og tunge, at de gør det svært for barnet at bevæge sig rundt. Derfor kan det være en god idé at vælge en flyverdragt, som ikke er alt for tung, og som netop giver bevægelighed.

Det er også en god idé at overveje, hvor aktivt dit barn er. Hvis dit barn stort set altid er i bevægelse, så har det måske brug for en lidt lettere og tyndere flyverdragt. Har du derimod et barn, som sidder meget stille, så kan det være godt med en dragt, som er lidt mere varm og ...


Annonce

... isolerende mod kulde. Det spiller naturligt også ind, hvor meget dit barn skal bruge sin flyverdragt - går dit barn i en skovbørnehave, hvor barnet er ude hele dagen, så kan det kræve en anden type flyverdragt, end hvis dit barn blot er på legepladsen en time om dagen.

Du skal også altid overveje, hvorvidt flyverdragten skal være vind og/eller vandtæt. Jo tyndere flyverdragten er, jo mere vindtæt vil det ofte være godt, at den er. Og vandtætheden sikrer, at flyverdragten stadig er tør på indersiden, selvom dit barn er ude i regn- eller snevejr. Du skal dog være opmærksom på, at sømmene i flyverdragten ikke altid er tætte nok til at holde vand ude.

Forbrugerrådet TÆNK tester jævnligt flyverdragter, og det kan være en rigtig god idé at holde sig orienteret omkring flyverdragter her.Annoncer

Sponsorerede artikler

Navnesutten® – slut med forbyttede og forsvundne sutter.

Har dit barn fået den forkerte sut med hjem fra vuggestuen eller dagplejen? Med Navnesutter er det slut med sutter, der forsvinder og bliver forbyttet.

Hvad er en Navnesut?
Hos Navnesutten® kan du få graveret navn eller en anden tekst på dit barns yndlingssutter, f.eks. fra ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for alle dine gode brugbare svar. Min lille dreng stortrives og jeg nyder ham så uendelig meget.

Jeg må sige dig at du giver gode konkrete råd og i din vejledning kan man mærke din store interesse og enorme faglige ekspertise. Du er en fantastisk sundhedsplejerske og jeg er så glad for at have fundet dig.

Mange hilsner
Pernille, mor til dreng på 6 måneder


Annonce