Annonce

Annonce

Semper Allomin har fået nye navne og udseende


28. februar 2023


Semper Allomin - modermælkserstatning og tilskudsbla​nding - har i løbet af vinteren 2022/2023 gennemgået lidt ændringer, så produkterne ser anderledes ud, hvis du leder efter dem på hylden. Ændringerne i udseende er sket i forbindelse med, at Semper har ændret navn på nogle af deres produkter:



- Allomin Syrnet har skiftet navn til Allomin Syrnet SensiSoft, og Allomin Sensipro har fået et ekstra plus; Allomin ...


Annonce

... SensiPro+



- indholdet af mælkefedt og MFGM-berigelse i Allomin 1 er fuldstændig uændret. Også Allomin 2 bevarer sin unikke opskift.



Det betyder, at selvom produkterne har ændret udseende og navne, så er indholdet stadig det samme. Du kan derfor roligt fortsætte med at give dit barn den modermælkserstatning eller tilskudsblanding, som dit barn hidtil har fået, en overgangsperiode er ikke nødvendig. 



Venlig hilsen



Helen



Annoncer

Sponsorerede artikler

Vigtigheden af tidlig synstest hos Børn: Memira er eksperter

Børn er gode til at kompensere for synsproblemer og kan ofte ikke selv fortælle, hvis noget er galt. Hos Memira er vores øjenlæger eksperter i børns syn og ved, hvor vigtigt et godt syn er for børn i børnehaven, skolen, under uddannelse og i livet generelt. Vi tilbyder kort ventetid på ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusind tak for dine lange svar, du er så dejlig fornuftig :) Jeg er glad for at læse, at du i det store og hele kan understøtte det, vi i forvejen har gjort.

Tak skal du have for dine svar

Venlig hilsen, mor til Sofia 8 måneder


Annonce