Annonce

Annonce

God kemi til gravide og ammende


27. september 2006

Miljøstyrelsen lancerer d. 27. september kampagnen ’9 gode va​ner om kemikalier til gravide og ammende’. Baggrunden for kampagnen er, at kvinder i den fødedygtige alder ved alt for lidt om, hvordan de skal håndtere kemikalier, hvis de er gravide eller ammer. Derfor undlader de ofte at gøre de små ting i hverdagen, der kan beskytte dem selv og ...


Annonce

... deres fostre og babyer mod problematiske kemiske stoffer. De 9 gode vaner skal hjælpe kvinderne ved at gøre det enkelt og håndgribeligt at omgås kemikalier.

Du kan besøge kampagnens hjemmeside her: www.babykemi.dk.


Annoncer

Produktnyheder

Markedets største udvalg af Navnesutter

Hos Navnesutten finder du markedets største udvalg af Navnesutter fra de største brands i Europa og USA. Fælles for alle sutter med navn er, at de er helt fri for sundhedsskadelige kemikalier, og dermed kan du roligt tilbyde din guldklump sutter fra Navnesutten.

Slut med forbyttede ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Jeg har nu i over 3 år været medlem af din hjemmeside og har ALTID påskønnet dine gode og fornuftige råd omkring mine to børn. Selvom du aldrig har mødt mine børn, har du altid rådgivet mig som om du hele tiden har været en del af deres liv......

Du er klart den bedste og ærligste sundhedsplejerske jeg nogenside har stiftet bekendtskab med, og jeg vil altid sætte pris på dine gode råd, som har gjort min hverdag bedre og mindre skræmmende.

Endnu engang tusind tak.


Annonce