Annonce

Annonce

Julegaveidé - Køb Helens bøger med 20% rabat


16. december 2020


Mangler du en julegaveidé, så kunne du overve​je at købe en af mine bøger. I øjeblikket får du 20% på min bogserie "Helens bog ..." udgivet på Gads Forlag. Og der er lidt at vælge imellem:Helens bog om Amning & Flaske - Uanset om du ammer, malker ud, giver flaske, giver modermælkserstatning, så er der masser af råd og vejledning at hente i denne bog. Jeg ved, at både amning og flaskegivning kan være svært, og jeg giver dig vigtig viden med på vej, så uanset hvordan du gør, så er det at give dit barn mælk en dejlig stund, fyldt med kærlighed og nærvær. Bogen går fra 0 til 12+ måneder.Helens bog om Gråd & Trøst - Alle børn græder, men hvad betyder egentlig barnets gråd? Og hvordan skal du reagere og hvorfor? Har dit barn ondt, og hvordan ser du, om dit barn har smerter?Og hvad gør du, hvis din trøst bare ikke virker, eller hvis din 3årige pludselig ikke vil i børnehave... Denne bog går fra 0 til 5 år.Helens bog om Børn & Søvn - Har du svært ved at få dit barn til at sove? Vil du gerne skabe gode og trygge søvnvaner for dit barn? Hvad betyder dit barns udvikling for søvnen, og hvad har du egentlig brug for af soveudstyr... Denne bog går fra 0 til ca. 6 år og er netop udkommet i en ny revideret udgave.Helens bog om Dit barns udvikling - Hvad sker der egentlig, hvordan tænker og føler dit barn og hvorfor reagerer det, som det gør? I denne bog sætter jeg fokus på, hvordan dit barn kommunikerer, sanser og oplever sin omverden, hvordan det sover, spiser, leger og lærer, og hvilke udviklingsmæssige milepæle, der hører alderen til. Bogen går fra 0 til 3 år.Helens bog Til FAR - Der er ingen tvivl om, at far er helt unik, og at fars kærlighed til det lille barn er stor. Som far kan man noget helt særligt. Det er på mange måder stort at blive far, men det kan også være svært. Svært at finde sin rolle. I denne bog sætter jeg ord på noget af alt det, som far bidrager med og beskriver blandt andet, hvordan far får en god tilknytning til sit barn. Bogen kommer ...


Annonce

... også ind på nogle af de udfordringer, som man f.eks. kan møde i parforholdet, når man går fra at være to til at blive tre.Helens babydagbog - En praktisk dagbog, hvor du kan skrive alt det, som er vigtigt at huske i løbet af babys første leveår. Fyldt med mange gode råd og idéer, du kan have glæde af som nybagt mor eller far. Går fra 0 til 12 måneder.Helens bog om Børn & Mad - Hjælp dit barn til gode spisevaner fra de første smagsprøver til barnet spiser fuldt med af familiemaden. Bliv guidet igennem måned for måned med opskrifter og dagsplaner og slå alt det op, som du er i tvivl om - hvad må dit barn spise/drikke, hvornår og hvordan... Bogen guider dig igennem fra 4 til 18 måneder.Helens bog om Børn & Opdragelse - Hvordan får du glade og selvstændige børn? Hvordan styrker du dit barns selvværd og selvtillid? Hvordan lærer du dit barn at sige fra?At høre efter? At spise pænt ved bordet? Hvilken rolle spiller du som forælder? Hvordan giver du dine børn et godt søskendeforhold? Det, og meget mere, kan du læse i min bog om opdragelse, den går fra 0 til ca. 6 år.Helens bog om Børn & Sygdom - Hvorfor bliver vi syge og hvordan kan I forebygge smitte? Hvordan styrker du dit barns immunforsvar? Hvordan observerer du dit syge barn? Hvordan giver du dit barn medicin? Hvad betyder det egentlig, når lægen siger, at dit barn skal tilbydes skånekost? Og bogen indeholder naturligt også et sygdomsleksikon, hvor du kan læse om de forskellige sygdomme, hvad du selv kan gøre, hvornår I skal søge læge og hvornår dit barn kan komme i institution igen. Bogen dækker 0-18 år med fokus på førskolebørn. Hvis du køber min bog via Gad.dk - og indtaster rabatkoden HELEN i rabatkodefeltet, når du går til betaling, så får du lige nu 20% rabat. Rabatten gælder uanset om du køber én eller flere bøger :) Du kan følge dette link: gad.dk/helen-lyng-hansenTak og rigtig god læselyst!Kærlig hilsenHelenAnnoncer

Produktnyheder

Sig farvel til røde babynumser

Hud der konstant bliver udsat for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Men med korrekt forebyggende hudpleje kan du sikre, at dit barn altid har sund hud ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Denne gang skriver jeg bare for at udtrykke min taknemmelighed over det store arbejde du gør for at informere alle os "usikre mødre".

Normalt anser jeg mig selv for at være relativt velinformeret om de emner, der interesserer mig .....- men jeg må indrømme, at det at blive mor har ført en helt uventet usikkerhed med sig.

Når det man ønsker aller mest er at give sit barn den bedste start på livet - og man bare ikke er sikker på, hvad der er det bedste at gøre, er det fantastisk at kunne rådføre sig hos dig.

Jeg har læst stakke af bøger, Sundhedsstyrelsens anbefalinger, diverse artikler og lavet utallige google-søgninger (hvor jeg i øvrigt ofte lander på din side) om børnerelaterede emner - og alligevel bliver jeg tit i tvivl.

Trods mange spørgsmål fra min side svarer du tålmodigt, grundigt og engageret på det hele - og det betyder meget for mig som nybagt mor at få en kommentar med på vejen :-)

Mit medlemskab hos netsundhedsplejerske.dk er en rigtig god investering - og min søn får en mindre bekymret mor med i købet ;-)

God sommer


Annonce