Annonce

Annonce

Far for livet - til dig som skal være eller er far


23. august 2020


Far for livet er et projekt, der skal skabe stærke r​elationer mellem far og barn, da det er utrolig vigtigt for, at far, barn og resten af familien trives. Det er Forum for Mænds sundhed, der står bag projekt Far for livet, og projektet er støtte af Nordea Fonden.Der er en masse aktiviteter tilknyttet projekt Far for livet:- Etablere 25 Fars Legestuer i hele Danmark- Udvikle og teste helt nye aktivitetstilbud til far og barn- Opkvalificere sundhedspersonale (så som sundhedsplejersker, ...


Annonce

... læger og jordmødre), så de bliver bedre til at inddrage fædrene i deres arbejde.- Udvikle og afpræve nye koncepter for fædregrupper.- Lave en håndbog til kommende forældre.De foskellige aktiviteter og tlibud bliver føjet til Far for livet-siden, i takt med at de bliver udviklet. Allerede nu kan du dog læse forskellige artikler, skrevet specifik til dig som skal være far eller er blevet far.Læs mere på farforlivet.dkHelen :)Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide: Undgå uønsket kemi i dit barns mad

De gode råd er mange, og som forældre kan det være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. Derfor har Fødevarestyrelsen samlet de vigtigste anbefalinger til at undgå uønsket kemi, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke fødevarer, du bør være opmærksom på.

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen ...

Jeg ville bare blot meddele dig, at det går så godt i øjeblikket at jeg næsten ikke kan få armene ned..

Jeg gik jo rundt og tumlede med tanker om at min datter "kørte" på mig osv.. Men du fortalte mig at hendes humør skifter rigtig hurtigt og at lige netop hendes alder / denne såkaldt selvstændighedsfase gør at det kan være svært for både forældre og barn..

Jeg tror, at fordi jeg er blevet opmærksom på det, så tager jeg det ikke mere personligt og det gør at jeg ikke bliver ked af det mere..

Hvor er det dog dejligt at der også er nogle perioder der faktisk går godt..

Jeg er sikker på at der ligger udfordringer der ude i fremtiden som venter på os, men dem kan jeg ikke komme udenom..

Så rigtig mange tak herfra Helen..
HVOR HAVDE DU DOG RET!!!!!!!!!!!!!

Med venlig hilsen
M´s Mor


Annonce