Annonce

Annonce

Far for livet - til dig som skal være eller er far


23. august 2020


Far for livet er et projekt, der skal skabe stærke r​elationer mellem far og barn, da det er utrolig vigtigt for, at far, barn og resten af familien trives. Det er Forum for Mænds sundhed, der står bag projekt Far for livet, og projektet er støtte af Nordea Fonden.Der er en masse aktiviteter tilknyttet projekt Far for livet:- Etablere 25 Fars Legestuer i hele Danmark- Udvikle og teste helt nye aktivitetstilbud til far og barn- Opkvalificere sundhedspersonale (så som sundhedsplejersker, ...


Annonce

... læger og jordmødre), så de bliver bedre til at inddrage fædrene i deres arbejde.- Udvikle og afpræve nye koncepter for fædregrupper.- Lave en håndbog til kommende forældre.De foskellige aktiviteter og tlibud bliver føjet til Far for livet-siden, i takt med at de bliver udviklet. Allerede nu kan du dog læse forskellige artikler, skrevet specifik til dig som skal være far eller er blevet far.Læs mere på farforlivet.dkHelen :)Annoncer

Sponsorerede artikler

Navnesutten® – slut med forbyttede og forsvundne sutter.

Har dit barn fået den forkerte sut med hjem fra vuggestuen eller dagplejen? Med Navnesutter er det slut med sutter, der forsvinder og bliver forbyttet.

Hvad er en Navnesut?
Hos Navnesutten® kan du få graveret navn eller en anden tekst på dit barns yndlingssutter, f.eks. fra ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Min mand og jeg har så ofte talt om, at vi burde skrive til dig og fortælle, hvor fantastisk din brevkasse er.
Vi har aldrig selv skrevet til dig, men har fundet svar på så mange spørgsmål via dine svar til andre i lignende situationer.

Jeg beundrer dine evne til at formidle, og jeg elsker din tilgang til børn og forældre og alle de ting man sammen kommer igennem!
Dine svar stemmer så utrolig fint overens med præcis den måde, vi forsøger at være forældre på. Som førstegangs-forældre betyder det helt utrolig meget, at finde opbakning et sted man har tillid til og kan identificere sig med. Og det kan vi hos dig!

Det er så rart at have dine ord med i bagagen, hvis noget er svært eller andre synes, vi f.eks. burde skælde ud, når vores søn et par gange har haft det, du beskriver som fortvivlelses-anfald - er det så rart at kunne sige, at vi ikke er de eneste, der mener, det skal tackles helt anderledes.

Så kære Helen, tusind tak for dine altid inspirerende og varme svar - Tak for dig! Det er fantastisk at kunne søge råd og vejledning på alle tider af døgnet i din brevkasse!

De varmeste hilsner med ønsket om en rigtig god dag - uden tvivl også fra min mand.

Familien S


Annonce