Annonce

Annonce

Gratis sports- og aktivitetsbriller til børn


9. oktober 2019


DGI, Essilor og Profil Optik er gået sammen om at ti​lbyde alle børn i alderen 5-12 år en gratis aktivitets- og sportsbrille. Som forældre opfordrer vi ofte vores børn til at være forsigtige med deres briller, og det kan være med til at begrænse barnets aktive liv og lyst til at dyrke motion. Mange børn har også kun et par briller, men med en gratis sports- og aktivitetsbrille er håbet, at det kan øge motivationen for et aktivt liv.



Brillerne tilbydes børn i alderen 5-12 år, som har en ...


Annonce

... synsnedsættelse. Der gives max ét par briller pr. barn og ved uheld, tyveri eller andet ydes der ingen garanti. Brillerne er lavet i holdbart sort stel i to størrelser, så de passer de fleste børn i alderen 5-12 år. Glasset er brudsikkert polykarbonat og brillerne er lavet i et letvægtsmateriale. Der gives fuld beskyttelse mod UV-lys og antiridse-behandling.



Der tilbydes gratis synstest til børn i alderen 10-12 år. Er dit barn under 10 år, skal dit barn til en øjenlæge, før briller kan blive udleveret.



Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for kampen i medierne mod ’skrig dig i søvn’ metoden. Den er godt nok sej!

Jeg videresendte dit indlæg fra din egen side til en kollega, som var grædefærdig af tvivl over om hun var en dum og dårlig mor, når hun bare blev ved med at gå ind til sin grædende søn om aftenen. Hun var simpelthen så lettet og følte sig så godt bakket op. Hun havde fået mange ’gode råd’ fra venner og familie, som også havde forsikret hende om at hun både forkælede barnet og gjorde det utrygt (?!?) med sin inkonsekvens og blødsødenhed.

Det er en vigtig, vigtig kamp du kæmper for at få spredt et væsentligt budskab!


Annonce