Annonce

Annonce

Nomi - børnehøjstol - vinder designpris


21. april 2014

Den nye danske børnehøjstol, Nomi, har netop m​odtaget den prestigefyldte designpris "Red Dot: Best of the Best" i kategorien 'Baby og børn'. Nomi-stolen er udviklet i samarbejde med designeren Peter Opsvik, der står bag flere prisvindende møbler, blandt andet Tripp Trapp-stolen fra 1972.

Med Nomi-stolen har Peter Opsvik i samarbejde med den danske producent Evomove skabt en innovativ stol med øget fokus på sikkerhed, funktionalitet, ergonomi og design. Peter Opsvik, der netop har fejret sin 75 års fødselsdag siger: "Jeg kunne ikke forstille mig ...


Annonce

... en bedre fødselsdagsgave end at modtage designbranchens mest prestigefylde pris 'Red Dot: Best of the Best', for Nomi. I 1972 tegnede jeg en børnestol til min søn - efter mange årtier med udvikling kan jeg nu tilbyde Nomi til mine børnebørn...".

Nomi-stolen fås i flere forskellige træ- og farvekombinationer og prisen starter ved 1499,- kr. I Danmark kan stolen blandt andet købes på www.evomove.com. Tillykke til Peter Opsvik og Evomove med prisen "Red Dot" - designbranchens svar på en Oscar.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan forbereder du babynumsen på de varme sommerdage

Varme sommerdage er dejlige, men de kan genere små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på røde babynumser.
Ved at erstatte vand, sæbe, vådservietter med Olívy baby care – diaper change kan du nemt og skånsomt forebygge alle de hudproblemer, der ellers følger ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det går bare rigtig godt med vores datter :) Vi har ingen kamp ved sengetid længere, hun er endelig begyndt at gå selv og hun stortrives.

Tak, Cecilies mor


Annonce