Annonce

Annonce

Nomi - børnehøjstol - vinder designpris


21. april 2014

Den nye danske børnehøjstol, Nomi, har netop m​odtaget den prestigefyldte designpris "Red Dot: Best of the Best" i kategorien 'Baby og børn'. Nomi-stolen er udviklet i samarbejde med designeren Peter Opsvik, der står bag flere prisvindende møbler, blandt andet Tripp Trapp-stolen fra 1972.

Med Nomi-stolen har Peter Opsvik i samarbejde med den danske producent Evomove skabt en innovativ stol med øget fokus på sikkerhed, funktionalitet, ergonomi og design. Peter Opsvik, der netop har fejret sin 75 års fødselsdag siger: "Jeg kunne ikke forstille mig ...


Annonce

... en bedre fødselsdagsgave end at modtage designbranchens mest prestigefylde pris 'Red Dot: Best of the Best', for Nomi. I 1972 tegnede jeg en børnestol til min søn - efter mange årtier med udvikling kan jeg nu tilbyde Nomi til mine børnebørn...".

Nomi-stolen fås i flere forskellige træ- og farvekombinationer og prisen starter ved 1499,- kr. I Danmark kan stolen blandt andet købes på www.evomove.com. Tillykke til Peter Opsvik og Evomove med prisen "Red Dot" - designbranchens svar på en Oscar.


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Din bog om søvn har været os en rigtig stor hjælp.

Vores dreng er nu 16 måneder og vi har måtte erfare, at han hører til de børn der altid har haft et lille og uforudsigeligt søvnbehov. Men via din bog, har vi fundet ud af at give ham rutiner, der gør at han nu trives og udvikler sig sundt og godt.

Tak fordi du har skrevet den!

Hilsen de glade forældre


Annoncer

Annonce