Annonce

Annonce

Nomi - børnehøjstol - vinder designpris


21. april 2014

Den nye danske børnehøjstol, Nomi, har netop m​odtaget den prestigefyldte designpris "Red Dot: Best of the Best" i kategorien 'Baby og børn'. Nomi-stolen er udviklet i samarbejde med designeren Peter Opsvik, der står bag flere prisvindende møbler, blandt andet Tripp Trapp-stolen fra 1972.

Med Nomi-stolen har Peter Opsvik i samarbejde med den danske producent Evomove skabt en innovativ stol med øget fokus på sikkerhed, funktionalitet, ergonomi og design. Peter Opsvik, der netop har fejret sin 75 års fødselsdag siger: "Jeg kunne ikke forstille mig ...


Annonce

... en bedre fødselsdagsgave end at modtage designbranchens mest prestigefylde pris 'Red Dot: Best of the Best', for Nomi. I 1972 tegnede jeg en børnestol til min søn - efter mange årtier med udvikling kan jeg nu tilbyde Nomi til mine børnebørn...".

Nomi-stolen fås i flere forskellige træ- og farvekombinationer og prisen starter ved 1499,- kr. I Danmark kan stolen blandt andet købes på www.evomove.com. Tillykke til Peter Opsvik og Evomove med prisen "Red Dot" - designbranchens svar på en Oscar.


Annoncer

Produktnyheder

Bobby bøgerne giver mulighed for nye sproglige oplevelser!

Velkommen til Bobbys hverdag. I Bobby bøgerne følger vi Bobbys dag i vuggestuen, mens I sammen udforsker sproget. De seks bøger i BOBBY serien gør det let og hyggeligt at lege med sproget sammen med dit 1-3 årige barn.

Hvad er særligt ved Bobby bøgerne?

Læsning af ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for dit sidste svar. Jeg viste min mand mit brev, som du foreslog, og han blev helt ked af det da han så det. Det satte en masse samtaler i gang herhjemme, og det hele går meget bedre nu. Vi har delt tingene mere op, så det ikke kun er mig der tager mig af hus + børn, men han også begynder at komme mere på banen. Det er rigtig rart.

Du skal bare have så meget tak. Både for en super brevkasse, men også for dine små puf. :)

Kærlig hilsen
Christine, mor til to


Annonce