Annonce

Annonce

Nomi - børnehøjstol - vinder designpris


21. april 2014

Den nye danske børnehøjstol, Nomi, har netop m​odtaget den prestigefyldte designpris "Red Dot: Best of the Best" i kategorien 'Baby og børn'. Nomi-stolen er udviklet i samarbejde med designeren Peter Opsvik, der står bag flere prisvindende møbler, blandt andet Tripp Trapp-stolen fra 1972.

Med Nomi-stolen har Peter Opsvik i samarbejde med den danske producent Evomove skabt en innovativ stol med øget fokus på sikkerhed, funktionalitet, ergonomi og design. Peter Opsvik, der netop har fejret sin 75 års fødselsdag siger: "Jeg kunne ikke forstille mig ...


Annonce

... en bedre fødselsdagsgave end at modtage designbranchens mest prestigefylde pris 'Red Dot: Best of the Best', for Nomi. I 1972 tegnede jeg en børnestol til min søn - efter mange årtier med udvikling kan jeg nu tilbyde Nomi til mine børnebørn...".

Nomi-stolen fås i flere forskellige træ- og farvekombinationer og prisen starter ved 1499,- kr. I Danmark kan stolen blandt andet købes på www.evomove.com. Tillykke til Peter Opsvik og Evomove med prisen "Red Dot" - designbranchens svar på en Oscar.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen!

Tusind tak for dit tip om "drilleblæren" og "drillenumsen". Det var lige i øjet!

Pludselig blev af-med-ble et projekt, som vores datter kunne forholde sig til og føle sig som en del af. Lige fra den håbefulde: "Vi skal nok få krammet på den drilleblære, ikk?" til den lettere truende: "Jeg har sagt til drillenumsen, at hvis den ikke opfører sig ordenligt, så ringer jeg til politiet, også kommer den i fængsel".

Så nu er hun uden ble (om dagen) og siger fint til selv og overholder de faste toilettider - om morgenen og aftenen og efter måltider - uden (ret meget) brok.

Tak for hjælpen. Det er stor lettelse for os ikke at skulle skændes med hende om den åndssvage ble.

Venlig hilsen

Helt Utrolig Lettet


Annonce