Annonce

Annonce

Børnebazar - Danmarks største børnelagersalg


9. april 2014

Jyderne har i stor stil taget Børnebazar til sig, og d​er er rift om børnetøj og tilbehør til gode priser kombineret med oplevelser for børnene. Derfor åbner arrangørerne og søskendeparret Nanna Lynge Larsen og Mikkel Lynge d. 26. og 27. april for 8. gang dørene for det populære børnelagersalg, Børnebazar.

Børnebazar rammer noget, som ikke før har været i Aarhus. Forældre i dag går op i god kvalitet og flotte designs til børnene, og når mærkerne er at finde på lagersalg til gode priser, strømmer folk til. Samtidig med, at børnefamilier og gravide gerne vil købe de lækre børnetøjsmærker til en god pris og dermed sparer penge, er det samtidig en fordel, at alt er samlet på et sted, så de kan gøre alle deres køb til sæsonen på samme tid.

Der er underholdning og sjov for hele familien til Børnebazar, så mens mor køber ind, kan far og ungerne underholde sig med autografer af Casper Sloth fra AGF, funzone med lille fodboldbane og driblebane, tombola, hoppeborg og meget mere. Konceptet med at gøre en god handel sammen med oplevelser for børnene taler til hele familien.

Spar op til 80% på kendte mærker

Børnebazar betyder fortsat masser af lækkert børnetøj, børnesko, legetøj, babyudstyr og ...


Annonce

... meget mere med besparelser op til 80 %, så der er rig mulighed for at få fyldt skabe og skuffer.
Omkring 60 udstillere deltager til Børnebazar og dette er både en gros virksomheder, netshops og butikker som Hos Mormor, Nova Star, AGF shoppen, Babyleg, Fairtail, Krymmel, Jedo, Barnevognshuset, Minifashion, Urban Elk, Rubberduck, Naturbarn, Krabbehulen, Kære Børn, Tinsoldaten, bloomerskids, Spirrevippen, Rose Lille, Krutter, Evig-glad, Alma og Jacob, Babyleg, Ansos, Mariehønen, ByBørn, Little Juno, Mamas Life, Krymmel, Tøjdyret, Fillimus og mange flere.

Kom gratis i Tivoli Friheden og få lækre goodies

Man kommer gratis ind i Tivoli Friheden søndag, hvis du har armbånd fra Børnebazar. Det koster 50 kroner at komme ind til Børnebazar for voksne, og børn er gratis. Alle besøgende får et Vores Børn Magasin og rugsnacks fra KIM’s, og der er Summerbird chokolade og Anders And blade til børnene.

TIP: Kom først til mølle

Køber man sin billet i forsalg på Børnebazar.com, kommer man ind som de første kl. 9.30 før andre og får tilmed en indgangs billet til Tivoli Friheden med gratis.

Læs mere på www.børnebazar.com eller facebook.com/bornebazar.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Navnesutten® – slut med forbyttede og forsvundne sutter.

Har dit barn fået den forkerte sut med hjem fra vuggestuen eller dagplejen? Med Navnesutter er det slut med sutter, der forsvinder og bliver forbyttet.

Hvad er en Navnesut?
Hos Navnesutten® kan du få graveret navn eller en anden tekst på dit barns yndlingssutter, f.eks. fra ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen!

Tak for dine sidste meget brugbare svar – de har været en rigtig god hjælp og inspiration i hverdagen. Så tak for det!

1000 tak for en super brevkasse – glæder mig altid til at høre dine tanker og svar.

Kærlig hilsen den glade mor.


Annonce