Annonce

Annonce

Børnebazar - Danmarks største børnelagersalg


9. april 2014

Jyderne har i stor stil taget Børnebazar til sig, og d​er er rift om børnetøj og tilbehør til gode priser kombineret med oplevelser for børnene. Derfor åbner arrangørerne og søskendeparret Nanna Lynge Larsen og Mikkel Lynge d. 26. og 27. april for 8. gang dørene for det populære børnelagersalg, Børnebazar.

Børnebazar rammer noget, som ikke før har været i Aarhus. Forældre i dag går op i god kvalitet og flotte designs til børnene, og når mærkerne er at finde på lagersalg til gode priser, strømmer folk til. Samtidig med, at børnefamilier og gravide gerne vil købe de lækre børnetøjsmærker til en god pris og dermed sparer penge, er det samtidig en fordel, at alt er samlet på et sted, så de kan gøre alle deres køb til sæsonen på samme tid.

Der er underholdning og sjov for hele familien til Børnebazar, så mens mor køber ind, kan far og ungerne underholde sig med autografer af Casper Sloth fra AGF, funzone med lille fodboldbane og driblebane, tombola, hoppeborg og meget mere. Konceptet med at gøre en god handel sammen med oplevelser for børnene taler til hele familien.

Spar op til 80% på kendte mærker

Børnebazar betyder fortsat masser af lækkert børnetøj, børnesko, legetøj, babyudstyr og ...


Annonce

... meget mere med besparelser op til 80 %, så der er rig mulighed for at få fyldt skabe og skuffer.
Omkring 60 udstillere deltager til Børnebazar og dette er både en gros virksomheder, netshops og butikker som Hos Mormor, Nova Star, AGF shoppen, Babyleg, Fairtail, Krymmel, Jedo, Barnevognshuset, Minifashion, Urban Elk, Rubberduck, Naturbarn, Krabbehulen, Kære Børn, Tinsoldaten, bloomerskids, Spirrevippen, Rose Lille, Krutter, Evig-glad, Alma og Jacob, Babyleg, Ansos, Mariehønen, ByBørn, Little Juno, Mamas Life, Krymmel, Tøjdyret, Fillimus og mange flere.

Kom gratis i Tivoli Friheden og få lækre goodies

Man kommer gratis ind i Tivoli Friheden søndag, hvis du har armbånd fra Børnebazar. Det koster 50 kroner at komme ind til Børnebazar for voksne, og børn er gratis. Alle besøgende får et Vores Børn Magasin og rugsnacks fra KIM’s, og der er Summerbird chokolade og Anders And blade til børnene.

TIP: Kom først til mølle

Køber man sin billet i forsalg på Børnebazar.com, kommer man ind som de første kl. 9.30 før andre og får tilmed en indgangs billet til Tivoli Friheden med gratis.

Læs mere på www.børnebazar.com eller facebook.com/bornebazar.


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine dejlige, fornuftige svar. De passer så godt til mit temperament, og det giver altså ro i sjælen at høre fra dig. Mange gange hjælper det også at få sat ord på sine bekymringer.

Jeg finder mange gode råd i dine tidligere svar til andre forældre. Jeg kan nogle gange føle mig som verdens dårligste mor, når ingenting vil lykkes. Derfor trøster det mig, når jeg kan læse, at jeg ikke er den eneste, der har problemer med de kære børn. Så føler jeg mig ikke så alene.

Tak fra Lis, mor til datter på 4 måneder


Annoncer

Annonce