Annonce

Annonce

Julegaveidé - ny bog fra en af vores skribenter


3. december 2003

Irma Lauridsen, som har leveret flere synspunkter til debat h​er på NetSundhedsplejerske.dk, har skrevet en ny roman, som udkommer den 5. december 2003.

Romanen hedder "Elskede Rosa" og handler om pigen Rosa, der som 14-årig forsvinder sporløst. Eftersøgningen giver intet resultat, og Rosas far, Poul, begynder at opløses som menneske, mens moren, Nina, bliver mere harmonisk end nogensinde. Er Rosa død eller levende?

Dette er historien om en fars kærlighed til sin datter, et naturbarn, der ikke kan tilpasse sig vort samfunds normer. En kærlighed af en styrke, han ikke tør røbe for nogen.

Rosa går sine egne veje fra første dag i livet, hvilket får Nina til at tage afstand fra hende og holde sig til den ældste datter, Marta.

Rosa opholder sig i skoven, hvor hun samler vilde blomster og gør døde dyr levende. Hendes utrolige ...


Annonce

... påfund driver de tjekkede omgivelser til vanvid, og man føler en tikkende bombe under familien. Efter en skov-ferie med sin far, kan Rosa ikke mere bo i huset og flytter udenfor i et telt.

Hun er et musikalsk talent, men klaveret er forbeholdt Marta. Efterhånden føler både Rosa og Poul sig hjemløse i livet.

Som 14-årig forelsker Rosa sig i en voksen mand. Da kokser livet for hende, hun spærres inde og knækkes. Det starter et jordskred, som ender i kaos da Rosa forsvinder.

Nina arbejder på, at Poul glemmer Rosa og kun elsker sin kone. Men en dag finder Poul Rosas dagbog. Og livet gemmer en grum overraskelse til dem alle.

"Elskede Rosa" koster kr. 275 og kan fås hos boghandleren fra på fredag.

Hvis du vil læse mere om Irma Lauridsen kan du besøge hendes internetside her: www.irmalauridsen.dk.


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Tusind tak for din hjælp til ammestop. Jeg har i denne uge endelig lagt amningen på hylden, og lillepigen har ikke sagt et kvæk. Hun falder så pænt i søvn, imens jeg synger for hende. Hun er så dygtig, og jeg er glad for, at det har været så let. Der er selvfølgelig stadig mælk i mine bryster, men de er ikke spændte. Så tusind tak for dine råd...

Hilsen en mor, der gerne ville gøre ammestop så let som muligt for både mor og barn.


Annonce