Annonce

Annonce

Beauvais børnmad hedder nu Semper


20. januar 2012

Semper børnmad har her fra årsskiftet 2011/2012 o​vertaget Beauvais børnemad. Det betyder at Sempers røde logo i de kommende uger vil afløse Beauvais-navnet på de velkendte æsker med havre-, hirse-, og fuldkornsgrød. Det betyder naturligt også ændringer i visse opskrifter.


Semper vil, som både Semper og Beauvais tidligere har gjort, sælge grødprodukter, forskellige frugt og grøntsagsprodukter på glas og de vil også ...


Annonce

... sælge modermælksersatning og vælling. Det modermælkserstatningsmærke der føres videre vil være Allomin.


Semper lover, at ud over nyt navn og videreudvikling i sortimentet, så vil forældre og børn ikke mærke meget til de to køkkeners fusioner. Den faglige forankring bag Beauvais Børnemad er rykket med til Semper og forældre kan naturligt konsultere ernæringskonsulenterne, der vil svare på evt. spørgsmål om produkterne.


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Først og fremmest tak for at du er til.

Det føles som en dejlig livline at have dig og din hjemmeside, når man er usikker på ting og sager. Man vil jo så gerne gøre alt godt for sit barn:-)

Mor til dreng på 5 måneder


Annoncer

Annonce