Annonce

Annonce

Beauvais børnmad hedder nu Semper


20. januar 2012

Semper børnmad har her fra årsskiftet 2011/2012 o​vertaget Beauvais børnemad. Det betyder at Sempers røde logo i de kommende uger vil afløse Beauvais-navnet på de velkendte æsker med havre-, hirse-, og fuldkornsgrød. Det betyder naturligt også ændringer i visse opskrifter.


Semper vil, som både Semper og Beauvais tidligere har gjort, sælge grødprodukter, forskellige frugt og grøntsagsprodukter på glas og de vil også ...


Annonce

... sælge modermælksersatning og vælling. Det modermælkserstatningsmærke der føres videre vil være Allomin.


Semper lover, at ud over nyt navn og videreudvikling i sortimentet, så vil forældre og børn ikke mærke meget til de to køkkeners fusioner. Den faglige forankring bag Beauvais Børnemad er rykket med til Semper og forældre kan naturligt konsultere ernæringskonsulenterne, der vil svare på evt. spørgsmål om produkterne.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan forbereder du babynumsen på de varme sommerdage

Varme sommerdage er dejlige, men de kan genere små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på røde babynumser.
Ved at erstatte vand, sæbe, vådservietter med Olívy baby care – diaper change kan du nemt og skånsomt forebygge alle de hudproblemer, der ellers følger ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tusind tak for dine mange professionelle og anvendelige svar. De har været os til rigtig stor gavn og hjulpet til at stå på egne ben.

Tak for denne brevkasse, som er fantastisk

Hilsen Theas mor og far


Annonce