Annonce

Annonce

Beauvais børnmad hedder nu Semper


20. januar 2012

Semper børnmad har her fra årsskiftet 2011/2012 o​vertaget Beauvais børnemad. Det betyder at Sempers røde logo i de kommende uger vil afløse Beauvais-navnet på de velkendte æsker med havre-, hirse-, og fuldkornsgrød. Det betyder naturligt også ændringer i visse opskrifter.


Semper vil, som både Semper og Beauvais tidligere har gjort, sælge grødprodukter, forskellige frugt og grøntsagsprodukter på glas og de vil også ...


Annonce

... sælge modermælksersatning og vælling. Det modermælkserstatningsmærke der føres videre vil være Allomin.


Semper lover, at ud over nyt navn og videreudvikling i sortimentet, så vil forældre og børn ikke mærke meget til de to køkkeners fusioner. Den faglige forankring bag Beauvais Børnemad er rykket med til Semper og forældre kan naturligt konsultere ernæringskonsulenterne, der vil svare på evt. spørgsmål om produkterne.


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak. Jeg tænker tit på, at jeg i dine svar bliver betrygget i, at jeg ser rigtigt - jeg har et barn, som har et stort tryghedsbehov.

Det er som om at der for tiden er en trend der går på, at vi skal lave 'godnat og sov godt' på vores børn, sætte dem i skammekrog (eller tænkeboks eller hvad man kalder dem) når de ikke gør som vi vil have de skal gøre. Mon det er alle de tv udsendelser om nannys der redder verden for en familie, hvor alt er gået galt, som har tændt op under de ideer?

Hvor er det ærgeligt, at vi skal blive sådan i tvivl om, at det vores instinkt fortæller os om vores børn. Og hvor er det bare fantastisk rart, at du i dit virke hjælper, støtter og betrygger os, som har brug for at blive bekræftet og rådgivet i en retning, som vi kan være med på uden at hjertet bløder.

Tak for det!

Kærlig hilsen
Mor.


Annonce