Annonce

Annonce

Forvirring om tilberedning af modermælkserstatning


15. december 2011

Flere forældre har henvendt sig, fordi de bliver i tvivl om d​en korrekte temperatur ved tilberedning af modermælkserstatning.

Forvirringen skyldes at det nogle gange anbefales at vandet har en temperatur på 37 grader, men på produkterne med modermælkserstatning står nogle gange at vandet skal være 70 grader ved tilberedning.

Du skal altid følge anvisningen på produktet du står med i hånden. Producenterne af modermælkserstatning skriver præcist, hvordan du bør tilberede mælken og disse anbefalinger bør følges, - så bevarer mælken sit næringsindhold bedst.


Annonce

Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Mange tak for dine mange meget gode og brugbare råd. Jeg er glad for at man kan skrive til dig. Ingen som jeg har mødt har så mange gode konkrete råd som du har og samtidig kan man altid mærke at det er med et stort hjerte. Tak! Persi


Annoncer

Annonce