Annonce

Annonce

Forvirring om tilberedning af modermælkserstatning


15. december 2011

Flere forældre har henvendt sig, fordi de bliver i tvivl om d​en korrekte temperatur ved tilberedning af modermælkserstatning.

Forvirringen skyldes at det nogle gange anbefales at vandet har en temperatur på 37 grader, men på produkterne med modermælkserstatning står nogle gange at vandet skal være 70 grader ved tilberedning.

Du skal altid følge anvisningen på produktet du står med i hånden. Producenterne af modermælkserstatning skriver præcist, hvordan du bør tilberede mælken og disse anbefalinger bør følges, - så bevarer mælken sit næringsindhold bedst.


Annonce

Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Dette er mit første brev til dig - men mærkeligt nok, så har det ikke været muligt for mig at finde svaret i hverken bøger eller ved søgning på nettet, så jeg håber, at du kan gøre mig klogere.

På forhånd tak, Emilies mor


Annonce