Annonce

Annonce

Forvirring om tilberedning af modermælkserstatning


15. december 2011

Flere forældre har henvendt sig, fordi de bliver i tvivl om d​en korrekte temperatur ved tilberedning af modermælkserstatning.

Forvirringen skyldes at det nogle gange anbefales at vandet har en temperatur på 37 grader, men på produkterne med modermælkserstatning står nogle gange at vandet skal være 70 grader ved tilberedning.

Du skal altid følge anvisningen på produktet du står med i hånden. Producenterne af modermælkserstatning skriver præcist, hvordan du bør tilberede mælken og disse anbefalinger bør følges, - så bevarer mælken sit næringsindhold bedst.


Annonce

Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine dejlige, fornuftige svar. De passer så godt til mit temperament, og det giver altså ro i sjælen at høre fra dig. Mange gange hjælper det også at få sat ord på sine bekymringer.

Jeg finder mange gode råd i dine tidligere svar til andre forældre. Jeg kan nogle gange føle mig som verdens dårligste mor, når ingenting vil lykkes. Derfor trøster det mig, når jeg kan læse, at jeg ikke er den eneste, der har problemer med de kære børn. Så føler jeg mig ikke så alene.

Tak fra Lis, mor til datter på 4 måneder


Annonce