Annonce

Annonce

Gravide søges til DR Dokumentar


20. november 2011

DR Dokumentar er i gang med at lave en serie fra fødegangen p​å Hvidovre Hospital. Vi søger derfor kontakt med gravide, der skal føde på Hvidovre indenfor det næste halve år.

Vi vil gerne lave et bredt og nuanceret Danmarksbillede, og søger derfor kontakt med mange forskellige slags familier. Danske og etniske. Førstegangsfødende og familier med mange børn. Unge mødre og ældre mødre. Kernefamilier, delefamilier og enlige.

Vil du høre mere, ring eller skriv til: gravid@dr.dk

Eller mobil
Lisbet Barrett 20277804
Vibeke Heide Jørgensen 21608025


Annonce

Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg vil bare sige tusind tak for hjælpen! Det var et wake-up-call at få dit klare svar ... Dejligt at få at vide så entydigt at tingene ikke er i orden.

Alt går meget bedre nu, vi kan nemt aktivere ham, putning går stort set problemfrit nu og aflevering i vuggestue er også meget bedre. Det har været så godt at komme ud af den dårlige vane - jeg har bare ikke tidligere tænkt på at det var vaner der skulle ændres.

Tusind tak for hjælpen - det har betydet utrolig meget for os.

Med venlig hilsen
Rikke, mor til dreng på 21 måneder


Annoncer

Annonce