Annonce

Annonce

DR søger gravide til ny dokumentar


1. november 2011

DR søger gravide til et kærligt dokumentarprogram om det at b​live mor, og om tankerne og følelserne bag. Dokumentaren vil både skildre de kvinder der er med, men også forskellige idéer om den rigtige graviditet og fødsel. Er du kommende mor som teenager, karrieremor, har du valgt at få barnet alene, er I et homoseksuelt par der venter barn, venter I på adoption, er du gravid i slut 40’erne, har du valgt en utraditionel måde at føde på eller har du en helt anden historie, så er det måske dig vi leder efter.

Vores gravide vært vil sammen med de medvirkende beskrive hvor forskelligt det kan være at være gravid i Danmark – ...


Annonce

... for nogen er det rigtige at få et barn, hvis de bliver gravide som 14-årige, for andre passer det ikke ind i livet før de er langt ind i 40’erne. Og hvad hvis man vil adoptere, hvilke tanker gør man sig så, mens man venter.

Hvis du vil høre mere så skriv et par linjer om dig selv, inkl. fuld adresse og telefonnummer, samt et vellignende billede til casting@metronome.dk – eneste betingelse er at du venter barn og har termin efter 1. december.

Optagelserne finder sted en uge i løbet af december og januar2011/12

Metronome Productions
Jenagade 22
2300 København S


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Vi vil bare sige dig tusinde tak!! Det er uvurderligt, at du findes og giver så mange gode råd! Men det bedste er, at du er så anerkendende i dine svar om alverdens små og store problemer hjemme i de små familier. Det er en rigtig rar følelse, at man ikke behøver holde sig tilbage, når man skriver til dig, fordi du aldrig dømmer i dine svar. Så tusinde tak for en fantastisk brevkasse!

Hilsen drengens forældre


Annonce