Annonce

Annonce

Børnefamilier søges til Temalørdag


9. januar 2011

Til en Temalørdag til DR2 søger Sand TV børnefamilier på Sjæl​land, der har nogle udfordringer i forhold til børneopdragelse, som de gerne vil have hjælp til af en ekspert.

Hvis du og din familie mangler gode råd og vejledning til et konkret problem med opdragelsen af dine børn – det kan være alt fra soveritualer med din 1-årige til udfordringer med din teenagedatter – vil vi meget gerne høre fra dig.

Send en mail til marie@sandtv.dk med lidt information om, hvad I er for en familie, og hvad det er for et problem, I gerne vil have hjælp til. Programmet skal optages fra sidst i januar til sidst i februar 2011. Det vil kræve ca. 3 optagedage.


Annonce

Annoncer

Produktnyheder

Markedets største udvalg af Navnesutter

Hos Navnesutten finder du markedets største udvalg af Navnesutter fra de største brands i Europa og USA. Fælles for alle sutter med navn er, at de er helt fri for sundhedsskadelige kemikalier, og dermed kan du roligt tilbyde din guldklump sutter fra Navnesutten.

Slut med forbyttede ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Mange tak for dit svar. Vi brugte alle dine råd i går, og Oscar endte med at sove fra 23, hvor han selv vågnede for mad og helt indtil 04.45, så jeg er lykkelig! Nu må vi bare blive ved, og så skal det forhåbentlig nok gå ...

Tak fra Maja
Mor til Oscar på 7 måneder


Annonce