Annonce

Annonce

Børnefamilier søges til Temalørdag


9. januar 2011

Til en Temalørdag til DR2 søger Sand TV børnefamilier på Sjæl​land, der har nogle udfordringer i forhold til børneopdragelse, som de gerne vil have hjælp til af en ekspert.

Hvis du og din familie mangler gode råd og vejledning til et konkret problem med opdragelsen af dine børn – det kan være alt fra soveritualer med din 1-årige til udfordringer med din teenagedatter – vil vi meget gerne høre fra dig.

Send en mail til marie@sandtv.dk med lidt information om, hvad I er for en familie, og hvad det er for et problem, I gerne vil have hjælp til. Programmet skal optages fra sidst i januar til sidst i februar 2011. Det vil kræve ca. 3 optagedage.


Annonce

Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Endnu engang ros til dig. Det varmer virkelig mit hjerte at læse dine svar til andre. Din grundighed tåler ingen sammenligning og findes ikke hos mange andre! Mange forældre og børn kan prise sig lykkelig for at have dig!

Glæder mig til at læse din bog.

Mange varme hilsner fra
Sophus og mor


Annoncer

Annonce