Annonce

Annonce

Barselscafé - med plads til børn


19. august 2010

"Børnfrit miljø!", "Tag på restaurant uden at blive forstyrre​t af børn", sætninger som disse opstår mere og mere i medierne. Der oprettes grupper på facebook, der sælges rejser bevidst henvendt til familier uden børn og det er fint, der skal naturligvis være noget for alle ... men heldigvis findes der også stadig steder, hvor det er okay at komme, drikke sin kaffe og amme sit barn.
 
Et af disse steder er Lille Du - en barselscafé i København. Her er du mere end velkommen og det uanset om du er mor, far, lille eller stor. Barselscaféen huses af tre skønne caféer i København: Café Peber&Mynte i Valby, Café Grannys House i Søborg og Café K i Zoologisk Have.
 
Lille Du er både barselscafé og vintage til børn. Her er det idéen at det søde børneliv ikke bare skal være ...


Annonce

... blidt og rummeligt – det skal også byde på charme, finurligheder og inspiration. Her kan du ud over at mødes med andre forældre og børn også købe brugte børnebøger og bøger om graviditet, fødsel og forældreskab. Du kan finde vintagelegetøj og fine håndlavede legesager fremstillet af genbrugsmaterialer og til børneværelset kan du finde skønne gamle møbler, tæpper, dåser og en masse andre ting.

 
Du får også mulighed for at høre forskellige emner, der vil være forskellige foredrag om børn, motorik, udvikling, opdragelse og hvad forældre nu interesserer sig for - alt sammen med udgangspunkt i børnene - de dejlige børn.
 
Så nyd de steder, hvor børnene stadig har plads, hvor det er dejligt at komme!
 
Se mere på www.lilledu.dk


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Du har hjulpet mig med at få min datter til at sove i egen seng og sidenhen på eget værelse og det er bare gået SÅ fint! Jeg fulgte dine råd til punkt og prikke og det virkede fra første aften. Jeg er imponeret.

Tak fra Winnie, mor til pige på 8 måneder


Annonce