Annonce

Annonce

Barselscafé - med plads til børn


19. august 2010

"Børnfrit miljø!", "Tag på restaurant uden at blive forstyrre​t af børn", sætninger som disse opstår mere og mere i medierne. Der oprettes grupper på facebook, der sælges rejser bevidst henvendt til familier uden børn og det er fint, der skal naturligvis være noget for alle ... men heldigvis findes der også stadig steder, hvor det er okay at komme, drikke sin kaffe og amme sit barn.
 
Et af disse steder er Lille Du - en barselscafé i København. Her er du mere end velkommen og det uanset om du er mor, far, lille eller stor. Barselscaféen huses af tre skønne caféer i København: Café Peber&Mynte i Valby, Café Grannys House i Søborg og Café K i Zoologisk Have.
 
Lille Du er både barselscafé og vintage til børn. Her er det idéen at det søde børneliv ikke bare skal være ...


Annonce

... blidt og rummeligt – det skal også byde på charme, finurligheder og inspiration. Her kan du ud over at mødes med andre forældre og børn også købe brugte børnebøger og bøger om graviditet, fødsel og forældreskab. Du kan finde vintagelegetøj og fine håndlavede legesager fremstillet af genbrugsmaterialer og til børneværelset kan du finde skønne gamle møbler, tæpper, dåser og en masse andre ting.

 
Du får også mulighed for at høre forskellige emner, der vil være forskellige foredrag om børn, motorik, udvikling, opdragelse og hvad forældre nu interesserer sig for - alt sammen med udgangspunkt i børnene - de dejlige børn.
 
Så nyd de steder, hvor børnene stadig har plads, hvor det er dejligt at komme!
 
Se mere på www.lilledu.dk


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Endnu engang ros til dig. Det varmer virkelig mit hjerte at læse dine svar til andre. Din grundighed tåler ingen sammenligning og findes ikke hos mange andre! Mange forældre og børn kan prise sig lykkelig for at have dig!

Glæder mig til at læse din bog.

Mange varme hilsner fra
Sophus og mor


Annonce