Annonce

Annonce

Barselscafé - med plads til børn


19. august 2010

"Børnfrit miljø!", "Tag på restaurant uden at blive forstyrre​t af børn", sætninger som disse opstår mere og mere i medierne. Der oprettes grupper på facebook, der sælges rejser bevidst henvendt til familier uden børn og det er fint, der skal naturligvis være noget for alle ... men heldigvis findes der også stadig steder, hvor det er okay at komme, drikke sin kaffe og amme sit barn.
 
Et af disse steder er Lille Du - en barselscafé i København. Her er du mere end velkommen og det uanset om du er mor, far, lille eller stor. Barselscaféen huses af tre skønne caféer i København: Café Peber&Mynte i Valby, Café Grannys House i Søborg og Café K i Zoologisk Have.
 
Lille Du er både barselscafé og vintage til børn. Her er det idéen at det søde børneliv ikke bare skal være ...


Annonce

... blidt og rummeligt – det skal også byde på charme, finurligheder og inspiration. Her kan du ud over at mødes med andre forældre og børn også købe brugte børnebøger og bøger om graviditet, fødsel og forældreskab. Du kan finde vintagelegetøj og fine håndlavede legesager fremstillet af genbrugsmaterialer og til børneværelset kan du finde skønne gamle møbler, tæpper, dåser og en masse andre ting.

 
Du får også mulighed for at høre forskellige emner, der vil være forskellige foredrag om børn, motorik, udvikling, opdragelse og hvad forældre nu interesserer sig for - alt sammen med udgangspunkt i børnene - de dejlige børn.
 
Så nyd de steder, hvor børnene stadig har plads, hvor det er dejligt at komme!
 
Se mere på www.lilledu.dk


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tusind tak for dine mange professionelle og anvendelige svar. De har været os til rigtig stor gavn og hjulpet til at stå på egne ben.

Tak for denne brevkasse, som er fantastisk

Hilsen Theas mor og far


Annonce