Annonce

Annonce

Ændringer af Allomin modermælkserstatning


26. januar 2010

Fra januar 2010 produceres Allomin modermælkserstatning af de​t svenske firma Semper AB.
 
Det betyder at det fortsat er muligt at købe modermælkserstatning med navnet Allomin i butikkerne, men designet på pakkerne har ændret sig en smule og også indholdet er anderledes.
 
Allomin 1 anbefales nu til børn indtil 6 måneder. Allomin 1 er en fuldgyldig modermælkserstatning, hvilket betyder at barnet kan leve udelukkende af denne.
Allomin 2 ændrer sammensætning og er nu en tilskudsblanding. Den kan gives fra 6 måneders alderen og bruges som tilskud til anden mad.
 
Der er tilsat både GOS (galakto-oligosakkarider) og nukleotider i modermælkserstatningerne.


Annonce

Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen & Co.

Jeg har gjort det før, og det kan måske virke af for meget, at jeg nu gør det igen, men synes endnu engang, at jeg vil sende en tak til dig Helen og hvem end der ellers sidder bag hjemmesiden.

Nu med datter nr. to og efter syv ugers bekendskab med nyeste arving, finder jeg mig selv en lørdag aften helt i panik over, om vi da bare slet ikke kan finde ud af at have en baby. Og wupti på fem minutter har jeg fundet flere lign tilfælde af frustrerede mødre, der beskriver scenarier, der minder om det jeg sidder i. Med et bliver min situation helt "normal" og efterfølgende kan jeg med stor ro læse dine konstruktive svar, som jeg endnu engang finder både kompetente, letforståelige og direkte anvendliege (nu håber jeg også baby-pigen gør det;) )

Så igen stor ros herfra - det er en super hjemmeside!

Med lidt mere ro i mor-sindet sendes en stor TAK herfra.


Annonce