Annonce

Annonce

Parcoaching – hvad for noget?


30. oktober 2007

De fik hjælp til et godt parforhold

 
Skal man yde før man kan n​yde? Kender du det udtryk?
 
Dette protestantiske ideal har i høj grad dannet udgangspunkt for den opdragelsesmetode som vi er et produkt af. Tænk lige på dine lærer, dine forældre og bedsteforældre! I det ligger der en bevidsthed om, at man skal lide lidt, før det gør godt.  Hmmm? Er du enig? Ifølge Hans Henrik Knoop fra Danmarks pædagogiske universitet fungerer vores hjerner ikke sådan. Ny forskning viser, at positive emotioner udvider vores kognitive beredsskab, så vi både kan mere i bredden og i højden. Man kan også udlægge det som, at vi mennesker bliver mere intelligente af, at have det godt.
 
Hvis Jeres parforhold i dag er utilfredsstillende og I ønsker effektiv hjælp til fortsat at leve sammen, tilbydes I her i november måned 2007 50% rabat på bestilling af 1 parcoaching session hos certificeret coach Rikke Ager Jønbech.
 
Parcoaching foregår således, at I begge kommer til mødet, hvor I hver især får udarbejdet hver jeres ideelle parforholds hjul. Dette hjul indeholder alle de vigtigste behov eller værdier, som du ønsker at have i dit parforhold fremover.
 
Det er dig, der definerer og skaber resultaterne, og det er nemlig kun dig der kender dine behov og regler for at få dine behov opfyldte bedst. Når I hver har udarbejdet jeres individuelle parforholdshjul, scores tilfredsheden på hvert af behovene eller værdierne. Omkring de værdier, hvor du er meget utilfreds, kan du med fordel blive coachet på at få skabt balance.
 
Erfaringsmæssigt viser det sig, at stor ubalance på et eller flere vigtige behov, har uhesigtsmæssige påvirkninger på dine andre behov. Faktisk er det muligt at skabe en sund balance. At få indsigt og klarhed ...


Annonce

... over hvad et godt parforhold er for dig og for din partner, flytter bjerge. I vil få indsigt i hinandens regler for at få opfyldt behovene. Så enkelt kan det være!

 
Eksempel: Jeg coachede fornylig en mand som havde stærkt behov for at hans kæreste viste ham kærlighed, men han havde svært ved at føle kærligheden. Hans regler for at føle kærlighed var følgende: Hun skal svare alle mine smsér med det samme, altid kysse mig med det samme hun ser mig, sige hun elsker mig hver dag, kikke mig i øjnene hver gang vi taler med hinanden og hver dag bekræfte at jeg er hendes et og alt.
Måske kan I se at reglerne her, kan være svære at få opfyldte. Konsekvenserne heraf er, at manden lider hver dag – unødigt! Gennem coachingen fik han redefineret sine regler for kærlighed. I dag har han følgende regler: Hun skal gerne kikke mig i øjnene når vi sidder overfor hinanden og taler sammen, hun behøver ikke svare alle mine smsér og hvis jeg ønsker et svar skriver jeg det i smsén, sige 1 gang hver 14 dag at hun elsker mig, at vi bare kysser lidt hver dag. Hans partner er nu langt bedre istand til, at mødekomme hans behov, og give ham den form for kærlighed han har behov for lige nu.
 
Gennem et coachingforløb vil denne værdi/regel proces skabe stor indsigt i dine, måske ubevidste regler, som står i vejen for, at du føler dine vigtigste behov bliver dækket  i dit parforhold. For uden at kende egne og partnerens regler, hvordan søren kan man så give sig selv og hinanden præcist det gode og sunde parforhold?
 
Hvor tilfreds er du med dit parforhold, på en scala fra 1-10 hvor 10 er max? Hvis du ønsker at gøre noget ved din mellemtilfredshed nu, kan du med stor fordel benytte tilbudet ovenover.
 
Tanker uden handling – forbliver en drøm   


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusinde tak for dit uddybende svar..... Der er lige pludselig en masse ting der hænger bedre sammen for mig.

Tak fra Anja, med mindre ondt i brysterne


Annonce