Annonce

Annonce

Til fædre som ønsker større tilfredshed med livet


4. juli 2007

Mænd i 30’erne og 40’erne får livskriser og opsøger i dag lan​gt oftere hjælp end tidligere. Tabuet om at søge hjælp, er i dag nærmest forsvundet. Den nye tendens er, at mænd viser deres styrke, ved at håndtere  følelsesmæssige udfordringer og opsøge den rette hjælp.
 
Chef psykolog Svend Åge Madsen, skrev i Berlingske i maj måned, at mænd i 30´erne, ofte oplever behovet for at håndtere deres følelser for første gang. Karrieren kører, kæresten fundet, og familien vokser.
 
Men livsglæden...hvor blev den af?
 
Nyeste undersøgelse viser at 1 ud af hver 11 nybagt far, oplever så store følelsesmæssige udfordringer, at det er hæmmer livsglæden. Det vil sige, at det især er børnenes komme, der for mange mænd føles som et skub ud over den mentale balances skræmt.
 
I min coaching praksis, er der et stigende antal mænd mellem 30 - 40 år, som kommer med ubalance mellem familielivet og arbejdslivet. De beskriver samstemmigt, at de grundlæggende føler sig utilstrækkelige, og livsglæden ikke rigtig er der. Rammerne er skabt. Det fine hus, og familien har hvad de behøver, og karrieren baner sin vej. Men begejstringen og livsglæden mangler.
 
Igennem et coaching forløb, samarbejder vi med at få defineret dit sande ”Hvad”.
Hvad er det, du virkelig gerne vil, og hvad vil det give dig at opnå det?
Eksempler fra min praksis kan være:
 • finde motivationen iforhold til mit parforhold
 • bryde med dårlige vaner iforhold til min livsstil
 • bedre balance mellem familietid og arbejdstid
 • tid til mig selv
 • finde ud af hvem jeg ...


Annonce

... i virkeligheden er

 • tydeligere kommunikation med min kæreste
 • prioritering af det vigtigste for mig. At overholde mine løfter overfor mig selv
 • Når dit sande Hvad er defineret, bringer det spørgsmålet ”Hvorfor” med sig. Vores Hvorfor er motivationen bag vores handlinger. Hvorfor er livet som det er i dag. Hvad var motivation, og hvad er motivation i dag. Hvilke positive og negative konsekvenser har prioriteringen af vores valg med sig. Hvilken overbevisning bygger du dit liv på, og hvad skal nødvendigvis opfyldes for at du kan føle begejstringen og livsglæden igen.
   
  ”Hvordan” du kan opnå balance i dit liv igen, er individuelt og afhængig at dine følelser og behov. Men sikkert er det, at du kan opnå hvad du vil, hvis du er parat til at tage fat.
  I hver coaching session, vil du opnå nye indsigter som er mere rigtige for dig. Du kan derfor skabe store fremskridt allerede i dag.
  Hvilke uhensigtsmæssige handlinger eller tanker du har haft, kan ændres idag. Du vil i stedet finde nye hensigtsmæssige måder at leve på, og derigennem opnå motivation til at opnå dine mål.
   
  Coaching skaber rum til dig og din proces, og du vil opleve en ukritisk, objektiv og ikke dømmende   behandling. Dette fordrer optimale vilkår for en konstuktiv proces og fordi vores tanker og følelser, påvirker vores adfærd og omvendt!
   
  Har du lyst til at overkomme dine udfordringer, og opnå større tilfredshed, er du velkommen til at tage kontakt. 1 møde er altid uforpligtende, og vil give dig et overblik og afklarethed.
                          
  ”At du kan hvad du vil – valget forblivet dit”


  Annoncer

  Produktnyheder

  Giv dit barn den bedste start!

  Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

  Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

  Læs mere her  Svartidsbarometer

  Aktuel svartid

  Annoncer

  Gratis nyhedsbrev

  med nye præmier hver måned

  Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


  Annonce

  Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

  Det siger medlemmerne ...

  Kære Helen

  Først og fremmest tusind tak for en rigtig god brevkasse, hvor vi som førstegangsforældre har fået svar på rigtig mange spørgsmål, bare ved at sidde og surfe lidt rundt i kategorierne. Dine gode svar har virkelig været en stor hjælp hele vejen igennem.

  Bedste hilsner
  Malene og Maria på 6 uger


  Annonce