Annonce

Annonce

Børnenes sommerferielov


1. juli 2015


Vidste du, at der er lavet en helt speciel sommerferielov f​or børn? Det vidste jeg faktisk ikke - ikke før skoleinspektøren på min datters skole læste op af denne i sin sommerferietale.



Det er en god lov, som gerne må blive opfrisket lidt hver sommer. For det er netop, når børnene har deres lange sommerferie, at der er mulighed for at give dem alt det, de rigtig gerne vil, og som sommerferieloven indeholder. Derfor får du sommerferieloven her:



Sommerferieloven 2015



§ 1. Ethvert barn i Danmark har ret til at være sig selv mindst 6.5 uge - uden nogen lærer eller pædagog, som blander sig.



§ 2. Ethvert barn har ret til at spille fodbold - uden at der er nogen træner, og hvor det er tilladt nogle gange at lave sine egne regler. 



§ 3. Ethvert barn har ret til at stege sortbrankede pølser over bål med masser af røg og ild og uden voksenformaninger om, at man skal vente, til der er gode ...


Annonce

... gløder.



§ 4. Ethvert barn har ret til at bygge huler, gå rundt på marken eller i skoven - uden at skulle lægge særligt mærke til interessante fugle og sjældne planter.



§ 5. Ethvert barn har ret til bare at ligge på en plæne eller en mark og tygge på et kæmpelangt græsstrå og kikke op i en blå himmel med hvide skyer, der drøner forbi, og hele tiden forandrer sig og bliver til fantasidyr, til hekse og til trolde.



§ 6. Ethvert barn har ret til at sidde i en god hule og spise 5 røde jordbær og et rustent søm - og bagefter i varmt regnvejr gå gennem alle regnpytter på vejen hjem.



§ 7. Ethvert barn har ret til at glemme dagenes navne. Om det er mandag, fredag eller søndag er lige meget.



§ 8. Ethvert barn har ret til at bruge sommerferien selv - og ikke kun på rejser til fremmede lande eller til bade- og Bon-Bon lande.



Rigtig god sommerferie til jer alle!



Kærlig hilsen



Helen



Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Allerførst vil jeg gerne sige dig tusind tak for dine hurtige og uddybende svar, og fordi du tog mine bekymringer alvorligt. Det var lige, hvad jeg havde brug for.

Mor til Agnethe 5 måneder


Annonce