Annonce

Annonce

Følg et spor i efterårsferien


8. oktober 2020


Efterårsferien står for døren, og det b​etyder, at mange børnefamilier er hjemme... og at mange skal finde på noget nyt at lave. Og noget nyt kunne f.eks. være en vandretur i den danske natur.Landbrug & Fødevarer og også Danmarks Naturfredningsforening, Dansk Skovforening, Friluftsrådet, Kommunernes Landsforening, Landdistrikernes Fællesråd og Danmarks Jægerforbund står bag projektet SPOR.SPOR er et netværk af stier, der går igennem forskellige kultur- og naturlandskaber for eksempel skove og græsenge. Fælles for de fleste ture er, at man går langs marker, og man oplever på den måde landbrugsnaturen. Der er mere end 200 spor fordelt på knap 1300 km i Danmark, og det er primært lodsejere, heriblandt landmænd, som lægger jord til vandrestierne.Til alle stier ...


Annonce

... findes en folder, hvori du kan læse om noget af det, som I går forbi på jeres tur. I kan derfor lære noget af jeres gåtur. Nogle ture handler om, hvad der står på marken, på andre ture kan I få viden om træerne eller fuglelivet i skoven. Ved ruternes startpunkter, kan du finde en fysisk folder med kort over ruten, du kan også gå digitalt og bruge SPOR´s hjemmeside og via GPS følge med i, hvor langt I er nået. På SPORs hjemmeside kan du også læse om de forskellige vandrestier og måske finde ud af, om der er en vandresti i nærheden, som I ikke kender til. Det gælder både derhjemme eller måske i sommerhuset. Indtil videre er der mere end 200 spor-ruter i den danske natur. Du kan læse mere på spor.dkRigtig god vandretur :)HelenAnnoncer

Produktnyheder

Markedets største udvalg af Navnesutter

Hos Navnesutten finder du markedets største udvalg af Navnesutter fra de største brands i Europa og USA. Fælles for alle sutter med navn er, at de er helt fri for sundhedsskadelige kemikalier, og dermed kan du roligt tilbyde din guldklump sutter fra Navnesutten.

Slut med forbyttede ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen ...

Jeg ville bare blot meddele dig, at det går så godt i øjeblikket at jeg næsten ikke kan få armene ned..

Jeg gik jo rundt og tumlede med tanker om at min datter "kørte" på mig osv.. Men du fortalte mig at hendes humør skifter rigtig hurtigt og at lige netop hendes alder / denne såkaldt selvstændighedsfase gør at det kan være svært for både forældre og barn..

Jeg tror, at fordi jeg er blevet opmærksom på det, så tager jeg det ikke mere personligt og det gør at jeg ikke bliver ked af det mere..

Hvor er det dog dejligt at der også er nogle perioder der faktisk går godt..

Jeg er sikker på at der ligger udfordringer der ude i fremtiden som venter på os, men dem kan jeg ikke komme udenom..

Så rigtig mange tak herfra Helen..
HVOR HAVDE DU DOG RET!!!!!!!!!!!!!

Med venlig hilsen
M´s Mor


Annonce