Annonce

Annonce

Følg et spor i efterårsferien


8. oktober 2020


Efterårsferien står for døren, og det b​etyder, at mange børnefamilier er hjemme... og at mange skal finde på noget nyt at lave. Og noget nyt kunne f.eks. være en vandretur i den danske natur.



Landbrug & Fødevarer og også Danmarks Naturfredningsforening, Dansk Skovforening, Friluftsrådet, Kommunernes Landsforening, Landdistrikernes Fællesråd og Danmarks Jægerforbund står bag projektet SPOR.



SPOR er et netværk af stier, der går igennem forskellige kultur- og naturlandskaber for eksempel skove og græsenge. Fælles for de fleste ture er, at man går langs marker, og man oplever på den måde landbrugsnaturen. Der er mere end 200 spor fordelt på knap 1300 km i Danmark, og det er primært lodsejere, heriblandt landmænd, som lægger jord til vandrestierne.



Til alle stier ...


Annonce

... findes en folder, hvori du kan læse om noget af det, som I går forbi på jeres tur. I kan derfor lære noget af jeres gåtur. Nogle ture handler om, hvad der står på marken, på andre ture kan I få viden om træerne eller fuglelivet i skoven. Ved ruternes startpunkter, kan du finde en fysisk folder med kort over ruten, du kan også gå digitalt og bruge SPOR´s hjemmeside og via GPS følge med i, hvor langt I er nået. 



På SPORs hjemmeside kan du også læse om de forskellige vandrestier og måske finde ud af, om der er en vandresti i nærheden, som I ikke kender til. Det gælder både derhjemme eller måske i sommerhuset. Indtil videre er der mere end 200 spor-ruter i den danske natur. 



Du kan læse mere på spor.dk



Rigtig god vandretur :)



Helen



Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Hvor er det altså fedt, at kunne skrive alle sine dumme og til tider overflødige spørgsmål her, og så få et godt og brugbart svar fra dig.

Venligst Susan, mor til Anna 13 måneder


Annonce