Annonce

Annonce

Skole- og dagtilbudsstart og COVID-19 retningslinjer


29. juli 2020


Børne- og Undervisningsministeriet har sammen med S​undhedsstyrelsen udgivet nye retningslinjer for vuggestuer, børnehaver, skoler og uddannelsesinstitutioner - retningslinjerne gælder fra 1. august 2020. 



"Efter sommerferien kan dagligdagen i vuggestuer, dagpleje, børnehaver, skoler og uddannelsesinstitutioner komme tættere på, hvad børn, elever og personale var vant til inden Covid-19" - det skriver uvm.dk.



De nye retningslinjer gør det muligt at fravige den generelle anbefaling om at holde minimum en meters afstand - når elever er i deres klasser, følger deres valgfagshold og lignende. Elever bør dog fortsat holde en meters afstand (to meter i særlige situationer), når de opholder sig på ...


Annonce

... fællesarealer med andre klasser.



Det anbefales at børn, unge og voksne fortsat har et begrænset antal kontakter og så vidt muligt holder minimum en meters afstand til andre. Den generelle anbefalinger om en meters afstand gælder ikke, når børnene leger, og når personale skal drage omsorg for børnene.



Der skal fortsat være særligt fokus på hygiejne - og personale, børn og elever skal sendes hjem, hvis de har symptomer eller har været i kontakt med personer, som er smittet.



Du kan læse om de nye retningsiinjer på Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside her



Helen :)



Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dit svar ang. vores datter. Jeg tror virkelig, at du ramte plet med dit svar!

Mor til sensitiv pige på 4 måneder


Annonce