Annonce

Annonce

Ændringer i NAN modermælkserstatning og tilskudsblanding


11. oktober 2019


Nestlé, som producerer modermælkserstatningen​ og tilskudsblandingen NAN, har lavet ændringer i deres sortiment:



NAN Sensilac har fået nyt design. Derudover har NAN Sensilac 2 fået sænket proteinindholdet, så det nu er på 1.1 g/100 ml.



NAN HA har fået nyt design og er skiftet til dåse - men indholdet er det samme som tidligere.



NAN PRO 2 har fået sænket proteinindholdet, så det nu er på 1.1 g/100 ml.



NAN Supreme er Nestlés nye produkt, som findes både som modermælkserstatning (type 1) og tilskudsblanding (type 2). NAN Supreme har en optimeret proteinsammensætning og indeholder en kombination af to forskellige Humane Mælke Oligosakkarider, som i struktur er identiske med de ...


Annonce

... oligosakkarider, der findes naturligt i modermælk. Disse har vist sig at stimulere immunforsvaret hos det lille barn. Både NAN supreme 1 og 2 indeholder mælkesyrebakterien Lactobacillus Reuteri.



Ændringer i proteinindholdet har ikke nogen praktisk betydning for dig, som tilbyder dit barn NAN. Du kan give dit barn den erstatning/tilskudsblanding, som dit barn plejer at trives med. Du skal blot være opmærksom på, at bøtten måske ser anderledes ud, da designet kan være ændret. 



Når man vælger at sænke proteinindholdet i tilskudsblandinger (type 2), så skyldes det, at proteinindholdet i modermælk falder naturligt over tid - og for at efterligne dette, så er tilskudsblandingerne NAN Sensilac 2 og NAN PRO 2 med et sænket proteinindhold på niveau med modermælken.



 



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Jeg har nu i over 3 år været medlem af din hjemmeside og har ALTID påskønnet dine gode og fornuftige råd omkring mine to børn. Selvom du aldrig har mødt mine børn, har du altid rådgivet mig som om du hele tiden har været en del af deres liv......

Du er klart den bedste og ærligste sundhedsplejerske jeg nogenside har stiftet bekendtskab med, og jeg vil altid sætte pris på dine gode råd, som har gjort min hverdag bedre og mindre skræmmende.

Endnu engang tusind tak.


Annonce