Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af mikk-line

Dato: 5. marts 2024

Mikk-line er et dansk børnetøjsbrand og under mikk-lines sortiment, finder du et bredt udvalg af både overtøj, regntøj, uld/fleece, fodtøj, accessories og badetøj til børn.

Når du køber et mikk-line produkt, så får du blandt andet:

- Et udvalg af overtøj og børstet uld til børn. Alle uldprodukter er lavet i luksuriøs blød merinould, som ikke kradser eller irriterer huden - og så er ulden mulesingfri, så dyrevelfærden er medtænkt.
- Vandtæt, vand- eller smudsafvisende overtøj, som ikke indeholder skadelige kemikalier, og som er OEKO-TEX STANDARD 100 certificeret.
- Fluorfrit overtøj, Phthalaterfrit fodtøj af naturgummi, Silikoneartikler uden BPA, BPS, PVC mm. Samt nikkelfri knapper og lynlåse.
- Genanvendte materialer. I alt regntøj, softshell og badetøj fra mikk-line bruges der genanvendt PU eller polyester, og flere og flere mikk-lineprodukter indeholder genbrugsmateriale. Fra 2024 vil produkter af genbrugsmateriale blive GRS-certificeret.
- Brug af Solution Dye til taftforet i flyverdragter og jakker. Dette giver 80% reduktion i vandforbrug, 85% mindre kemikalieforbrug og lavere CO2-udledning.
- Alle skoæsker og hangtags laves af genbrugspapir, og antallet af hangtags er blevet reduceret. Poser laves nu af bionedbrydeligt plast.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en datter, og i september 2023 har fået en lillebror.

Hvorfor har vi valgt mikk-line?

Vi har tidligere brugt og været rigtigt glade for ulddragterne fra mikk-line. Mikk-line laver lækkert tøj af god kvalitet til en fordelagtig pris - og så laver de masser af gode basisvarer, som man ofte har behov for, særligt når barnet begynder i institution. Vi er derfor meget glade for, at vi har fået lov til at anmelde nogle af mikk-lines varer :)

Førstehåndsindtryk

Vi har modtaget nogle super lækre varer fra mikk-lines nye SS24 kollektion.

Til storesøster har vi modtaget den fineste vendbare jakke i det smukkeste mariehønemønster på den ene side og i en flot rødlig farve på den anden side. Den vendbare funktion er genial, og jeg har aldrig set dette til børn før! Jakken er er lavet i en meget lækker kvalitet, og man kan mærke, at der virkelig er kælet for detaljerne. Jakken er i et lækkert blødt og vandafvisende stof, den virker varm, vindtæt og åndbar, og så virker den dejlig let og lækker at have på. Da jakken er vendbar, har den en vendbar YKK lynlås, og den kan uden problemer lynes op og ned, uanset hvilken vej jakken vender. Der er også lommer på begge sider af jakken, men på mariehønesiden sidder lommen forrest på jakken, mens lommerne på den røde side er placeret i siderne.

Støresøster er helt vild med sin nye mariehønejakke! Hun elsker den og fik helt julelys i øjenene, da hun så den. Næste dag i børnehaven viste hun stolt jakken frem til alle sine venner, og der blev endda holdt et lille “modeshow” i garderoben, hvor hun viste, hvordan jakken kunne vendes om. Dette imponerede mange af børnene, og der var flere der sagde “wooow! hvor sejt!” - og det kan man jo kun give dem ret i - ingen tvivl om, at den jakke er der mange børn, som synes om:)

Til lillebror har vi modtaget den lækreste uldjakke. Den er smørblød og virker dejlig tyk og varm. Jakken har en krave, som dækker halsen godt samt indbyggede vanter, som kan foldes ned. Farven er en flot “melange off white”. Uldjakken virker helt perfekt til foråret, hvor vejret er ved at blive varmere, men stadig er lidt køligt - her er uld bare genialt til at temperaturregulere. Jeg kan lige se lillebror have den på, mens vi kører ture i barnevognen. Den er god til de dage, hvor solen skinner, og de dage, som måske er lidt kølige. Uldjakken er str. 74. Vores søn er 6 mdr., 10 kg og 72 cm. Jakken har en flot pasform, med lidt plads til at vokse.

Til begge børn har vi modtaget to lækre regntøjssæt. Til lillebror har vi modtaget den skønneste regndragt i et “dried herb” mønster i en flot grøn farve. Regndragten er str. 86, og vi regner her med, at han kan bruge den til efteråret, når han skal begynde i vuggestue. Regndragten er virkelig lækker i kvaliteten og virker helt perfekt til de små børn, som stadig kravler eller lige har lært at gå. Kraven er foret med blød fleece og giver derfor lidt varme og vindbeskyttelse - jeg har aldrig sæt dette på regntøj før, og jeg synes, det er en super smart detalje!

Til storesøster har vi modtaget et flot PU regntøjsæt i en flot lilla farve (“nirvana”). Regntøjet har et vandsøjletryk på 5.000, det er vindtæt, har reflekser ved knæene, og kraven er forret med blød fleece, som varmer og beskytter mod vinden - så smart! Regntøjet er dernæst miljøvenligt, da det er lavet af genanvendelige materialer. Vores pige synes, at farven er så smuk, og hun skyndte sig at tage regntøjet på, da hun så det. Lynlåsen er tyk og nem for hende selv at lyne op og ned. Vores pige efterspørger dog lommer i jakken til alle de sten mm., som hun finder og samler rundt omkring.

Vi glæder os til at bruge det hele :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 15. APRIL 2024

Vi har nu brugt tøjet fra Mikk-Line i lidt over en måned, og vi har bare været SÅ glade for tøjet.

Da vejret efterhånden er blevet mere forårsagtigt, har vi skiftet lillebrors gamle ulddragt ud med den lækre uldjakke fra Mikk-Line. Uldjakken passer lillebror på 7 mdr. SÅ godt! Den er dejlig varm, men giver samtidig lidt mere luft og er naturligt ikke helt så varm, som en heldragt i uld. Den har derfor været helt perfekt til de dage, hvor vejret har været lidt til den lune side. Kraven lukker dernæst rigtig fint til ved halsen, og han får derfor ikke træk. Jeg er også rigtig vild med de indbyggede luffer ved hænderne, og alt afhængigt af vind/vejr kan man derfor nemt tilpasse jakken.

Lillebror har både brugt uldjakken i bilen og på ture i barnevognen. Den passer også perfekt til lure udenfor, når han sover i barnevognen på de lidt varmere dage. Vi er helt vilde med den her uldjakke, og vi ville ønske, at vi havde vidst, at man kunne få sådan en, da vores datter var lille!

Storesøster på 3 år har også været så glad for hendes nye overtøj. Regntøjet har været et stort hit - vores datter synes, at den lilla farve er så smuk, og så holder regntøjet hende tør og giver også lidt varme, da kraven er foret med fleece.

Overgangsfrakken med mariehøner har også været et kæmpe hit. Vores datter har bare været SÅ glad for jakken, og hun elsker alt ved den - hun synes, at jakken er rigtig blød og lækker (dette kan vi kun være enige i), hun elsker de mange lommer, både indeni og udenpå, og så kan den matches til alt hendes tøj. Til vores store overraskelse har vores datter faktisk helst ville have den rød-pink side yderst - hun siger nemlig, at hun godt kan lide at “gemme” mariehønerne som en overraskelse. Et stort plus er, at den rød-pink farve ses tydeligt, og det er derfor altid super nemt at spotte vores datter på børnehavens legeplads!

Vi har kun positive ting at sige om, hvor lækker kvaliteten af tøjet fra Mikk-Line er. Med Mikk-Lines overtøj får man tøj i en blød, varm og lækker kvalitet til rigtig gode penge.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen fortsættes....

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce