Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af THE NEW og THE NEW Siblings

Dato: 19. februar 2024

THE NEW blev grundlagt i 2016 og siden har deres mission været at inspirere børn til at omfavne verden med åbne arme, selvtillid og god stil. THE NEW tror på, at tøjet vi bærer, kan være mere end bare stof og syninger - det kan også være en kilde til styrke og selvtillid.

THE NEW værdsætter forskelligheder og mener, at alle børn er seje, præcis, som de er. Deres designs er derfor skabt til at fremhæve børns personlighed, opmuntre deres mod og give dem friheden til at være autentiske. THE NEW gør meget ud af det grafiske udtryk og detaljerne på tøjet. Printmønstrene og motiverne er moderne, stilfulde og ofte tilsat et drys humor. Der er smukke broderier, vendbare pailletter, opløftende statements, bløde frottéapplikationer eller funklende glimmertråde, så hvert stykke tøj får et særligt udtryk, som barnet kan spejle sig i.

THE NEW siblings
I 2021 blev THE NEW siblings en del af familien. Det er et mærke til babyer og småbørn i alderen 0-4 år. THE NEW siblings er skabt ud fra det velkendte design-DNA fra THE NEW. Hver kollektion er lavet med fokus på høj kvalitet, med komfort og frihed til at lege og udforske verden. Kun det bedste er godt nok til de mindste, så alle materialer er nøje udvalgt med fokus på mere ansvarlige og holdbare materialer, der er uden spor af sundhedsskadelig kemi.

Hver ny kollektion præsenterer bedårende, bløde og behagelige styles til familiens mindste. Det er fortryllende, humoristiske og stilfulde printmønstre, der charmerer både de små og deres forældre. Enkelte mønstre og motiver findes også i THE NEW kollektionerne, så søskende kan iklædes matchende outfits til særlige begivenheder.

Valg af materialer er blevet løftet de seneste år, og nu anvendes økologisk bomuld i langt de fleste styles. I 2023 introduceredes de første GOTS-certificerede styles. THE NEW har fire faste kollektioner om året, samt enkelte små express-kollektioner.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en datter, og i september 2023 har fået en lillebror.

Hvorfor har vi valgt THE NEW?

Når man har små børn, er man ofte på jagt efter tøj, og siden lillebror kom til verden, har jeg naturligt været på jagt efter babytøj :) I min søgen faldt jeg over THE NEW siblings, som laver tøj til babyer - og THE NEW, som laver tøj til større børn. Jeg blev med det samme helt vild med deres valg af mønstre og sprudlende farver. Meget af tøjet laves i matchende sæt - og meget fås i en bred vifte af størrelser, og søskende kan dermed også have matchende sæt, hvilket selvfølgelig slet ikke er til at stå for.

Jeg har siden hørt flere venner og bekendte tale meget positivt om kvaliteten af tøjet fra THE NEW, og vi måtte selvfølgelig prøve det! Vi er derfor super glade for, at vi har fået lov til at anmelde nogle af de nye forårsvarer! :)

Førstehåndsindtryk

Vi har modtaget det fineste og lækreste tøj fra THE NEW og THE NEW siblings fra deres nye SS24 kollektion!

THE NEW siblings

Fra THE NEW siblings, som er THE NEWs babytøjskollektion, har vi modtaget de skønneste matchende sæt til lillebror.

Vi har modtaget to body-leggings sæt i ribkvalitet i hhv. grønne/hvide striber (“bright green") og brune/hvide striber (“ginger snap”) ("TNSfro Uni"). Farverne er virkelig flotte i virkeligheden! Jeg er især helt vild med den grønne farve, som der virkelig er pang i! En perfekt forårsfarve, som man kun kan blive glad af at kigge på :)

Vi er vilde med babytøj lavet af rib - og disse sæt er ingen undtagelse. Tøjet er lavet i en lidt tykkere rib, og det har et rigtigt dejligt stræk - det er derfor nemt at give på, tage af, bevæge sig i og ikke mindst vokse i! Tøjet er blødt og lækkert, og har to trykknapper ved den ene skulder, hvilket er et kæmpe plus, da det gør af- og påklædning så meget lettere.

Vi har derudover modtaget et super sødt body-leggingssæt med små fine kringler på (“Shimo"). Sættet er i en skøn brun farve, og mønstret er slet ikke til at stå for. Det er næsten lige til at spise :) Sættet har ligeledes et rigtigt godt stræk, og det er derfor dejligt nemt at give tøjet på.

Tøjet er i str. 74. Vores dreng er 5 måneder, lige under 10 kg og 70cm. Tøjet er meget størrelsessvarende i forhold til andre mærker, som vi bruger. Der er en god længde i både leggings og bodier, og der er derfor god plads til at vokse i tøjet.

THE NEW

Fra THE NEW har vi modtaget de fineste forårsnyheder til storesøster!

Vi har modtaget det perfekte sæt til foråret - en langærmet bluse og bukser ("TNFridan") i det flotteste stribede mønster i pastelsfarver af lilla, koral og massere af glimmer. Vores datter elsker farverne og glimmeret, som gemmer sig i striberne. Stoffet er smørblødt og føles (ifølge vores datter) super lækkert at have på! Bukserne har et lækkert bredt glimmer-elastikbånd ved taljen, og det giver bare en virkelig flot pasform. Et perfekt sæt til børnehave - hvor det gerne skal være praktisk, og vores datter samtidig gerne vil kunne føle sig rigtig fin :)

Vi har dernæst modtaget det perfekte sommersæt - en nederdel og kortærmet bluse i det fineste blomstrede mønster (“Julia”), der bare skriger på sommer og sol! Nederdelen har lommer (vores datter elskeeer lommer og udråbte derfor “se mommy! Der er lommer!!") og blusen har fine frynser ved ærmerne. Sættet er virkelig sødt, luftigt og lækkert, og jeg kan lige se min datter have det på en varm sommerdag!

Blusen og nederdelen er super sødt som sæt, men det kan også nemt matches hver for sig med det, man allerede har i skabet. Da der er mange forskellige farver i blomstermønsteret, kan man nemt matche med farver, man allerede har, og der er derfor mange forskellige stylingsmuligheder. Vores datter synes, at sættet er så fint, og hun blev derfor også ret skuffet, da jeg fortalte hende, at hun må vente lidt endnu på, at vejret bliver lidt varmere :)

Vores datter har derudover modtaget den fineste denim nederdel med regnbuer på ("Janet"). Vores datter elsker regnbuer, så denne nederdel kunne ikke være mere perfekt! Da vores datter så nederdelen udråbte hun “Wow mommy! Der er regnbuer på! Min helt egen regnbuenederdel!”. Nederdelen kan let parres med et par strømpebukser til foråret eller bare ben på en sommerdag.

Vores datter er 3 år og har modtaget tøjet i str. 3-4 år / 98-104. Tøjet er meget alderssvarende i størrelsen sammenlignet med de mærker, som vi ellers bruger. Tøjet sidder rigtig godt, og der er også plads til at vokse.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 15. MARTS 2024

Vi har brugt tøjet fra The NEW og The NEW Siblings i en måneds tid, og vi har bare været SÅ glade for tøjet til både lillebror og storesøster.

Tøjet til lillebror på 6 måneder har været en storfavorit herhjemme den seneste måned. Bodyerne og leggingsne har et utroligt lækker stræk, og det er derfor super nemt at få over hovedet (hvilket lillebror ikke altid er så vild med) - og så er tøjet bare smørblødt og lækkert! Jeg har vasket tøjet flere gange, og det har på ingen måde mistet sin blødhed efter vask.

Vi har kun positivt at sige om kvaliteten af tøjet - med THE NEW og THE NEW Siblings får man noget virkeligt lækkert tøj i en god kvalitet, som holder, og tilmed til en meget fordelagtig pris.

Vores store pige på 3 år har også elsket sit nye tøj! Det fine stribede bluse-bukse-sæt er blevet brugt flittigt - det er det perfekte stilede lounge outfit til en afslappet søndag eller til leg og praktisk hverdag i børnehaven. Bukserne sidder bare SÅ pænt på hende. Den tykke elastik i taljen, og faldet i stoffet, samt de bredde bukseben, giver bare den skønneste pasform - og så synes hun selv, at det er rigtigt blødt og lækkert at have på. Sættet giver lidt hippie-vibes med farverne og de bredde bukseben, og jeg er vild med det!

Vores pige har også været meget glad for sin regnbuenederdel, som nemt kan styles til hverdag med en mere simpel bluse/t-shirt, eller lidt mere festligt med f.eks. en hvid skjorte til.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen fortsættes....

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce