Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af EN FANT børnetøj

Dato: 18. februar 2024

EN FANT er et dansk brand, der producerer blandt andet basistøj og termotøj, men som også er kendt for deres begyndersko, hjemmesko, termostøvler og meget mere til børn. Alt sammen i meget høj kvalitet. Når du køber EN FANT sko og støvler, kan du være sikker på, at der er brugt sunde og naturlige materialer, som f.eks. læder og naturgummi.

EN FANT vil skabe barndomsminder med deres EN FANT overtøj, fodtøj og tøj. Kvaliteten skal være i orden, både komfort og pasform er vigtigt. Du finder ingen neonfarver eller kraftige farver - EN FANTs farveskala er afdæmpet og valgt for at give ro.

EN FANT skriver blandt andet:
- Overtøj, der holder med en perfekt pasform, er et must-have til enhver garderobe. Tilføj et strejf af glitter til vores signaturstile.
- Hold dit barn varm og stilfuld i overgangssæsoner med vores termotøj. Med yndige detaljer til pigerne.
- Solhatte er et must til sommergarderoben. Dæk for solens stråler med stil.
- Bløde og søde hjemmesko holder de mindstes fødder behageligt varme.
- Lad dit barn træde ud med stil med vores signaturstøvler og populære termostøvler. Der kommer nye farver to gange om året.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en datter, og i september 2023 har fået en lillebror.

Hvorfor har vi valgt EN FANT?

Vi har brugt både termotøj og babytøj fra EN FANT til vores datter, da hun var mindre. EN FANT laver de sødeste designs med fine mønstre, og så er det lavet i en god kvalitet, som holder, og hvor der er plads til masser af leg. Vi er derfor rigtig glade for, at vi nu har fået lov til at anmelde nogle af produkterne fra EN FANT.

Førstehåndsindtryk

Til storesøster har vi modtaget et par lækre hjemmesko i kunstlæder (style nr. E820017). Hjemmeskoene har en super flot og klassisk brun læderfarve med en lille smule shine. Hjemmeskoene er lavet med stor velcrolukning, og når velcroen åbnes, så åbnes næsten hele skoen op, hvilket betyder, at vores datter nemt selv kan tage skoene af og på. Da velcrostykket er ret stort, kan man samtidig spænde skoen godt til, alt efter behov, og der er derfor god plads til at vokse i skoene. Hjemmeskoene er lavet i en lidt bredere model, og de passer derfor rigtig godt til vores datters fod.

Hjemmeskoene har en lækker skridsikker sål med en flot ruskindskant. Vores datter er 3 år og bruger str. 27 i sko. Hjemmeskoene virker meget rummelige og umiddelbart til den lidt store side - der er derfor god plads til, at fødderne kan vokse. Vores datter synes, at hjemmeskoene er super flotte. Hun tog dem på med det samme og ville efterfølgende ikke tage dem af igen. Hun sagde, de var bløde at have på og også gode til at danse i :)

Til lillebror har vi modtaget et super lækkert termosæt (style nr. 90800). Termosættet er virkelig flot med lækre sygninger og detaljer i stoffet, samt i den flotteste mørkeblå farve. Man kan mærke, at der virkelig er kælet for detaljerne, og at det er lavet i en lækker kvalitet. Termobukserne er ekstra slidstærke omkring knæene, og der er lækker elastik omkring benene. Termosættet virker varmt, blødt og lækkert. Jeg bliver næsten helt misundelig og ville ønske, at der var en matchende jakke til mor :) Termotøjet er i str. 80 / 1 år. Da lillebror pt. kun er 5 mdr., må vi derfor vente lidt endnu med at bruge dette :) Men vi glæder os!

Matchende det fine termotøj har vi også modtaget et par super lækre termostøvler (style nr. 6366). Støvlerne er forret med tyk, lækker ren uld, og de virker derfor super lækre og varme til vintermånederne. Også udenpå er støvlerne lavet i en lækker gummikvalitet, som virker blød og lækker at røre ved, samt er vandafvisende. Vi er ligeledes meget imponerede over disse! Støvlerne er i str. 20 og ser umiddelbart lidt smalle ud. Vi må dog vente lidt i spænding med at bruge disse, til vores søn er lidt ældre :)

Til lillebror har vi også modtaget en lækker fleecedragt (style nr. 5896) i en flot mørkeblå farve med indbygget hue (som kan knappes af og på) og foldbare handsker - så smart! Fleecedragten virker dejlig varm, og vi tænker, den er perfekt at bruge som køredragt eller sovedragt til lurene i barnevognen - særligt nu til foråret, hvor det bliver lidt varmere i vejret. Fleecedragten er i str. 74 - den passer lige akkurat, men er (efter vores vurdering) til den lidt lille side. Vi anbefaler derfor, at man går en størrelse op, hvis man ønsker plads til at kunne vokse i den.

Vi synes, at tøjet fra EN FANT er SÅ flot og virkelig lækkert - man kan mærke, at tøjet er lavet i en god kvalitet, og tøjet er samtidigt vildt flot, blødt og lækkert. Vi og vores børn glæder os derfor meget til at bruge de forskellige varer :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 15. MARTS 2024

Vi har brugt tøjet fra EN FANT i en måneds tid, og vi har været rigtigt glade for tøjet.

Vi har brugt fleecedragten til lillebror flere gange. Vi har brugt den, når forårsvejret har vist sig fra sin solrige og lidt varmere side, og dragten har her holdt lillebror dejligt varm. Fleecedragten er i str. 74, hvilket er den størrelse vores søn ofte bruger. Fleecedragten er umiddelbart til den lidt lille side i længden, og elastikkerne omkring benene er også til den lidt stramme side - jeg vil derfor anbefale, at man går én størrelse op, hvis man har en baby med masser af babydeller, ligesom vores dreng :)

Hjemmeskoene har også været et hit hos storesøster. Skoene er utroligt nemme at åbne og få foden ned i. Hvis man har et barn, som skal lære at tage sine egne sko af og på, så kan jeg klart anbefale disse sko. Skoen åbner sig næsten helt op, og barnet kan derfor uden problemer selv få foden ned i skoen. De er altså bare så smarte og praktiske! Og så er de bare lavet i en virkelig lækker kvalitet, og man får en virkelig lækker sko for pengene.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen fortsættes....

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce