Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af CeLaVi børnetøj

Dato: 17. februar 2024

CeLaVi er et dansk brand, beliggende i Ikast. CeLaVi producerer tøj af høj kvalitet til børn. Når du køber tøj fra CeLaVi, vil det bære certificeringer som GOTS, OCS, GRS, RCS og OEKO-TEX STANDARD 100.

CeLaVi laver tøj til børn i alle aldre, og CeLaVi har fokus på børns trivsel. Det skal være sjovt at være barn, hvilket betyder, at det skal være sjovt at leve, lege og udforske verden. CeLaVi er en kombination af regntøj, gummistøvler og uld, der sikrer, at barnet kan lege udenfor i alt slags vejr. CeLaVi er smukke prints og farver, der matcher ethvert barns ønsker.

CeLaVi skriver blandt andet:
- Vi tilbyder mange farver af regntøj, og regnsættet er en af de mest solgte varer.
- Vores gummistøvler er i naturgummi og fås i alle dine yndlingsfarver.
- Du kan få blød børstet uld, der holder de mindste varme.
- Du kan få ren merinould til efteråret og uld-bambus-blanding til sommeren. Altid med smukke prints.
- Basistøj som nattøj og undertøj er essentielt for ethvert barn. Du kan få det enten i ensfarvet eller med print.
- Vandtætte savlesmække og andet tilbehør er også en del af CeLaVi-verdenen.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en datter, og i september 2023 har fået en lillebror.

Hvorfor har vi valgt CeLaVi?

Vi har altid været glade for babytøjet fra CeLaVi - vi har brugt det, da vores store pige var lille, og bruger det nu også til lillebror. Man får rigtig god kvalitet for pengene, tøjet har et rigtigt godt stræk, det holder til gentagende vaske, og det har derfor en lang levetid. Vi har nu fået mulighed for at anmelde nogle af CeLaVis udendørsvarer, og vi glæder os derfor meget til at modtage dette!

Førstehåndsindtryk

Til vores store pige på 3 år har vi modtaget et karrygult termosæt (style nr. 3555), et karrygult regntøjssæt (style nr. 1145) samt matchende karrygule gummistøvler til (style nr. 1147).

Termotøjet er lavet i et enkelt lag og er dermed ikke foret. Termotøjet i sig selv virker derfor ikke så varmt, hvorfor det kan bruges på to måder - man kan med fordel bruge det til foråret og på en lidt kølig sommerdag, eller man kan bruge det som underlag til regntøjet, hvis man gerne vil gøre regntøjet lidt varmere. Da vores datter åbner pakken, udbryder hun: “Se mommy! Det er gult! Jeg har altså aldrig prøvet at have noget gult før. Det er altså lidt sjovt”. Både termojakken og regnfrakken har en god, kraftig lynlås, som gør det muligt for vores datter selv at lyne jakkerne op. Vores datter synes, at alt tøjet er lækkert at have på. Termotøjet er i str. 104, og regntøjet er i str. 100 - bege dele passer rigtig godt, med plads til at vokse.

Både termotøjet og regntøjet har smarte reflekser på arme og ben. Termobukserne er samtidigt lavet med et tykkere stof ved knæene, så det her er mere slidstærkt. Vores pige efterspørger dog lommer i tøjet, da hun elsker at samle på sten og andet. Hun sagde “Men hvor er lommerne mommy? Nu har jeg ikke noget sted at gemme mine handsker!”. Et ønske herfra ville derfor være lommer i enten jakkerne eller bukserne :)

Vores datter spotter derefter i kassen de matchende gummistøvler og udbryder: “Ej se! Der er også gule gummistøvler! De matcher til regntøjet. Se! Nu er jeg en helt gul pige!”. Gummistøvlerne er i str. 27, og de passer helt perfekt i størrelsen. De har en lækker sål, som virker skridsikker, og de virker bløde og lækre at have på. CeLaVi gummistøvlerne er lavet af naturgummi, og der kan derfor, ifølge producenten, opstå lidt misfarvninger. Producenten anbefaler her, at man vasker dem i lunkent vand og brun sæbe, og sørger for at opbevare dem et mørkt sted.

Vi har derudover modtaget nogle fine klassiske fingerhandsker (style nr. 5670). Fingerhandskerne kommer i et sæt á to, i to forskellige farver. Lillebror har fået et sæt med blå og brun, mens storesøster har fået et sæt med creme og brun. Storesøster er 3 år og kan nemt selv tage handskerne på - de har en fin pasform og er (ifølge hende selv) bløde og dejligt varme. Handskerne til storesøster er str. 3-6 år og passer perfekt.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 15. MARTS 2024

Vores datter har nu brugt tøjet fra CeLaVi i en måneds tid, og hun har været rigtigt glad for tøjet.

Regntøjet og gummistøvlerne har været et hit, og hun er meget glad for at have det på. Tøjet og gummistøvlerne har en rigtig god pasform, det holder tæt og er lavet til masser af leg og vandpytter i børnehaven.

Forårsvejret er dog endnu lidt for koldt til termotøjet, men vi glæder os til forhåbentligt snart at kunne tage dette i brug:)

Vores datter har dernæst været super glad for sine nye fingerhandsker. Handskerne har et rigtig godt stræk, og hun kan uden problemer selv tage handskerne af og på. Det er praktisk for os forældre, men også rart for hende, at hun nu også selv kan gøre dette.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen fortsættes....

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce