Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af NOUI NOUI

Dato: 17. januar 2024

NOUI NOUI er et dansk børnetilbehør- og indretningsmærke. NOUI NOUI har base i München, hvor det er grundlagt af Laura og Julie - to danske expat mødre, som mødtes, mens de var på barsel med deres førstefødte.

Laura og Julie var inspirerede af deres børns spisevaner med mad over det hele. De kæmpede begge med mad- og væskepletter på deres trægulv og løsningen - og dermed deres første produkt - blev et stoleunderlag. I dag har NOUI NOUI mange forskellige produkter i deres sortiment. Ud over stoleunderlag kan du også finde XL underlag, læringsunderlag, silikonekopper, oppustelige siddepuder m.m.

For Laura og Julie er det vigtigt at gøre hverdagen med børn nemmere på en stilfuld måde. At skabe noget: Anderledes. Funktionelt. Smukt.

NOUI NOUI bestræber sig på at bruge materialer, som er i høj kvalitet, og som er langtidsholdbare. Det er vigtigt, at deres produkter kan videreføres fra generation til generation, og alle produkter tilfører et strejf af dansk design til ethvert hjem. I dag sælges deres produkter i hele Europa og vokser hurtigt i hele verden.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en datter, og i september 2023 har fået en lillebror.

Hvorfor har vi valgt NOUI NOUI?

Jeg faldt tilfældigt over den smarte oppustelige siddepude fra NOUI NOUI. Vores datter blev 3 år i november og har siden da insisteret på at sidde på en voksenstol fremfor hendes højstol. Da jeg så den oppustelige siddepude fra NOUI NOUI, tænkte jeg derfor, at den var helt genial, og sådan en måtte vi bare eje!

Da jeg kikkede nærmere på NOUI NOUIs hjemmeside, fik jeg øje på alle de andre fine produkter, som NOUI NOUI laver. Alle deres produkter er lavet i de sødeste mønstre og flotteste farver - i alt lige fra stoleunderlag og spiseunderlag/dækkeservietter til hagesmække og begynder-kopper. Det fineste univers af must-haves til børnefamilien.

Vi glæder os derfor meget til at modtage nogle af NOUI NOUIs fine produkter, som vi er så glade for, at vi har fået lov til at anmelde!

Førstehåndsindtryk

Da vi modtager pakkerne fra NOUI NOUI, er det første, vi lægger mærke til, hvor kompakt alt er pakket. Jeg tror, vi alle sammen har prøvet at modtage pakker, hvor halvdelen af kassen er fyldt med luft, hvilket altid "gør mig lidt træt"... Det tiltaler os derfor rigtig meget, at NOUI NOUI har pakket på en måde, som gør, at der ikke er unødigt materialespild. Alle tingene er derudover fint pakket ind, der er vedlagt små kort og en lille pose Wally & Whiz - man kan bare mærke, at der er kælet for detaljerne, at den er pakket af “rigtige hænder”, og det sender også et signal om, at dette er et mærke af kvalitet!

Vi har modtaget et fantastisk udvalg af NOUI NOUIs produkter.

Stoleunderlag (Floormats)

Vi har modtaget et skønt stoleunderlag (“Floormat ice cream rose”). Mønsteret er virkeligt flot! Det passer lige ind i vores stil, og den lysebrune baggrund camouflerer sig næsten ind i farven på vores gulv. Da vores datter så stoleunderlaget, fik hun helt julelys i øjnene, og hun råbte “Woow! Se, der er is på! Hvor er den bare flot! Er den til mig og lillebror?? Jeg kan rigtig godt li den!”.

Stoleunderlaget er lavet i en helt enormt lækker kvalitet. Det er lavet med en helt særlig overfladebehandling, som virker meget slidstærkt, vand- og pletafvisende og nemt at tørre af. Bagsiden af underlaget er lavet i et lækkert, nærmest "magnetisk" materiale, som gør, at det klæber sig fast til gulvet.

Stoleunderlaget har en virkelig god størrelse, og det er faktisk så stort, at når vi lægger det for enden af spisebordet, er der plads til, at der kan stå to højstole på det. Både lillebror og storesøster kan dermed begge have glæde af stoleunderlaget!

Vi kan kun anbefale, at man mærker og ser stoleunderlaget i virkeligheden for at få en idé om, hvor lækkert det er! Vi er meget imponerede over kvaliteten.

Spiseunderlag (Placemats)

Vi har modtaget to spiseunderlag - det ene matcher stoleunderlaget i mønsteret (“Ice cream rose”), det andet har mønsteret “Little Wheels”. Vi har derudover modtaget to underlag i XL størrelse, herunder “XL placemat ABC” og “XL placemat Little Village”. De er alle rigtigt flotte, og jeg er vild med, at “Little Village”-underlaget samtidig kan bruges som et legeunderlag.

Spiseunderlagene er i samme lækre kvalitet som stoleunderlagene. De har samme super lækre vand- og pletafvisende overflade, samt den magnet-agtige bagside, som gør underlaget skridsikkert.

Spiseunderlagene har en helt perfekt størrelse i forhold til bordet, og hvad man normalt bruger ved borddækning - der er masser af plads til både kop og tallerken - mens underlagene i XL er perfekte til alt kreativt. Da vores datter så sit ABC-underlag, udbrød hun begejstret: “Den er stor! Og den har fine bogstaver på! Kan jeg bruge den til at male??” Og efter få minutter var alt hendes malergrej fundet frem, og hun sad og malede i én time efterfølgende.

Silikone Hagesmæk (Bibs)

Vi har modtaget en super lækker silikonehagesmæk i samme fine “Little wheels” mønster, som det ene spiseunderlag. Silikonehagesmækken er blød og lækker, men samtidig også stiv nok til, at opsamlerdelen holdes ude og ikke falder sammen. Den er præcis som kvaliteten på en silikonehagesmæk bør være!

Siddepude (Seat cushion)

Den oppustelige siddepude (Inflationable seat cushion stripes nude) kommer i en fin lille pose, så den er nem at tage med on-the-go. Siddepuden er lavet med en særlig ventil, som gør den rigtig nem og hurtig at puste op. Ventilen er lavet af høj kvalitet, og man får umiddelbart det indtryk, at den vil holde godt på luften. Der er en snor på siddepuden med flere trykknapper, så man kan spænde puden fast til alle slags stole.

Vores datter er vild med den, og hun blev SÅ glad, da hun fandt ud af, at hun nu kunne sidde på en voksenstol uden problemer! Hun synes, at mønstret og farverne er så fine, og så elsker hun de to NOUI NOUI øjne, som sidder på siden af puden.

Spildfri baby kop (360 trainer cup)

Vi har til sidst modtaget en smart begynder kop, som er lavet til at være spildfri. Koppen er lavet i et lækkert design, og vores store datter på 3 år synes bare, den er SÅ sjov! Det var lidt svært at gennemskue i starten, hvordan man skulle drikke af den, men den er faktisk rigtig nem at bruge, og vi glæder os til, at vores dreng bliver stor nok til at prøve den.

Vi er meget glade for tingene fra NOUI NOUI, og vi glæder os så meget til at bruge det alt sammen!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 18. FEBRUAR 2024

Vi har nu brugt de fine produkter fra Noui Noui i en måneds tid, og vi er bare så glad for alle tingene!

Gulvmåtten fra Noui Noui er fantastisk! Den vandafvisende overflade gør det super nemt at tørre gulvmåtten ren - uanset hvor længe pletterne/madresterne har ligget på måtten, kan de tørres væk på ingen tid! Og dette er altså bare et kæmpe plus, da det kan være rigtigt svært i en travl hverdag at få tørret pletterne væk med det samme.

Gulvmåtten er også virkelig nem at støvsuge, hvilket er endnu et stort plus. Gulvmåtten sidder virkelig godt fast på gulvet, og måtten flytter sig derfor ikke, når man støvsuger den. Man kan derfor også roligt støvsuge langs måttens kant, uden at være bekymret for at hjørnerne sætter sig fast i støvsugeren. Det er både rart og praktisk!

Vores datter har ligeledes været rigtigt glad for den oppustelige siddepude. Den er blevet brugt flittigt og kan nemt og hurtigt pustes op, når man skal bruge den. Siddepuden kan sagtens ligge et par dage uden at tabe luft, og vores datter kan derfor gå til og fra efter behov. Det er et stort plus, at man let kan medbringe puden, hvis man skal spise andre steder end hjemme, og at man ikke behøver tænke på, om den passer til de stole, der er tilgængelige, når man kommer frem. Den passer til alle stole.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 15. APRIL 2024

Vi har nu brugt produkterne fra Noui Noui i 3 måneders tid, og vi er fortsat meget glade for tingene.

De forskellige tablemats bliver brugt flittigt til alverdens ting - madtid, krea-aktiviteter og leg. De store XL måtter bliver brugt næsten hver dag til alverdens kreativiteter, og de er bare geniale! Måtterne sidder godt fast på bordet, og så er de super nemme at tørre af, uanset hvor meget maling, der f.eks. har sat sig fast. Den eneste “ulempe” ved de store XL måtter er, at de kan være svære at få plads til i en skuffe. Det er vores erfaring, at måtterne har bedst af ikke at blive bukket, og de helst skal opbevares fladt. Vi har derfor den ene måtte liggende fast på spisebordet - hvilket også gør det dejligt nemt for vores datter at bruge den - og så ligger de andre i en lidt dybere og større skuffe, hvor der netop er plads til, at de kan ligge fladt.

Vi (og vores datter) elsker også fortsat den smukke floormat. Når lillebror på 7 mdr. spiser mad, kan det ikke undgås, at der kommer grød, mos og andet mad ned på måtten - og uanset hvor hurtigt (eller rettere langsomt) jeg får tørret maden væk, kan jeg uden problemer få det tørret af måtten med en fugtig klud. Måtten bliver også liggende på gulvet, uanset hvor meget man flytter rundt med højstolene ovenpå, støvsuger den eller andet, hvilket er et stort plus.

Silikonehagesmækken er også et stort hit herhjemme. Silikonehagesmækken er, lige som den skal være - hverken for blød eller for stiv! Den fanger al maden og virker samtidig blød og rar at have på. Vores søn elsker at lege titte-bøh med hagesmækken, hvor han selv løfter den op foran ansigtet - hyggeligt, men også lidt fjollet, da han så tipper alt maden ud igen, haha - men så er det jo godt, at vi netop også har en floormat ;)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 26. APRIL 2024

Noui Noui drikkedunk og termoflaske

Noui Noui har netop lanceret drikkedunke som et nyt produkt i deres kollektion, og vi har været så heldige at modtage to af de skønne drikkedunke - en orange til lillebror og en pink til storesøster!

Drikkedunkene er lavet i en yderst lækker kvalitet - de føles helt bløde og lækre at røre ved. Man kan se og mærke, at der er kælet for de små detaljer, fx den lille låsemekanisme, den åbne drikketud, måden som drikkedunken holdes tæt på, de små fine illustrationer mv. Drikkedunken holder 100% tæt, og man skal ikke være bange for lækage. Når man åbner drikkedunken, er der en åben tud, som man kan drikke af, lidt ligesom man ville drikke af en lille kop.

Drikkedunken er let at anvende, og vores datter på 3 år kan nemt selv åbne/lukke drikkedunken og drikke af den. Vores søn på 7 mdr. kan ligeledes også drikke af den uden problemer.

Drikkedunken er lavet i stål, og den kan både bruges som drikkedunk og som termoflaske, hvilket er super smart! Vi har nu brugt drikkedunkene i et par dage, og vi kan sige god for at vandet stadig er dejligt koldt efter 6 timer, vi oplever faktisk, at vandet holder sig køligt i op til 12 timer.

Vores datter synes, at drikkedunken er meget smuk med den lille prinsesse på og de fine lyserøde striber, og hun har stolt haft drikkedunken med sig i børnehave og på tur. Jeg synes især, at den lille løveillustration er vildt sød - og så kan den nemt bruges til både drenge og piger. Drikkedunken fås i 5 forskellige skønne designs.

Vi glæder os til at fortsætte med at bruge drikkedunkene!

Kærlig hilsen
Celine og Graham

Anmeldelsen opdateres....

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce