Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Najell Rise bæresele

Dato: 21. november 2023

Najell blev grundlagt af Niklas Najafi og Freja Ljungdell Kristensen i 2012. Firmaet Najell er baseret i Lund i det sydlige Sverige.

I dag udvikler Najell innovative babyprodukter til urbane børnefamilier i bevægelse. Deres mål er at hjælpe familier med at leve det liv, de gerne vil leve. Der findes mange forskellige typer familier i dag, og Najell vil gerne opfordre til, at du, som forælder, ryster gamle normer af dig og er forælder på den måde, som føles rigtig for netop dig.

At blive forældre er den mest givende gave, men også den mest krævende opgave. Det vender op og ned på vores verden. Najell ønsker, at du tager børnene med, når du kan, og også sørger for at have tid til dig selv. Det gør dig til en bedre forælder, og det vil inspirere dine børn.

En kerneværdi for Najell er at skabe langvarige produkter. Deres produkter skal være i en kvalitet, der holder, og også være tidløse - det er vigtigt, at produkterne kan bruges af mere end et barn. Derudover er Najell bevidste om, at tekstilindustrien er en af de mest forurenende industrier i verden. De føler sig derfor forpligtede til at skabe produkter på en ansvarligt måde og med så lille indvirkning på miljøet som muligt. Fra tegnebordet til produktudviklingen bruges genanvendte og vegansk materialer. Alle stoffer er altid OEKO-TEX® Standard 100, produktklasse 1 certificeret, og alle produkter sendes gennem strenge tests af uafhængige testinstitutter.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en datter, og i september 2023 har fået en lillebror.

Hvorfor har vi valgt Najell Rise bæresele?

Med vores ældste datter havde vi en Najell Easy, og vi var helt sindsygt glade for den. Bæreselen var, som navnet siger, "easy" at bruge, og den var guld værd, da vores datter var mindre.

Lillebror kom til verden for et par måneder siden, og vi har indtil nu brugt vores dejlige Najell Wrap, som også har været helt fantastisk til den spæde fase. Med en fødselsvægt på 5kg voksede lillebror dog hurtigt ud af den, men han var samtidig stadig for lille i hoften til at skifte over til Najell Easy. Vi har derfor virkelig manglet et bæreredskab til vores lille dreng.

Vi var derfor vildt glade for at se, at Najell har viderudviklet Najell Easy til den nye Najell Rise, som kan justeres i hoften, så man får den optimale bæreposition og samtidig kan bruges fra 0 mdr. Vi glæder os så meget til at modtage den!

Førstehåndsindtrykket

Da vi modtager den nye Najell Rise, er det en dejlig og velkendt følelse. Den kvalitet, som vi oplevede med Najell Easy, ses bestemt også i Najell Rise, og den er kun blevet lækrere i kvaliteten. Stoffet er enormt blødt og åndbart, og den er ligesom Najell Easy meget behagelig at have på. De velkendte og smarte magnetspænder, som nemt kan åbnes og lukkes, bæltet ved hoften og spænderne i siden, som med et snuptag kan justeres - alt det, som vi elskede vi Najell Easy, er der stadig.

Bæreselen kan nemt justeres i hofterne ved hjælp af en lille “skinne” hvor man kan køre stoffet frem og tilbage - og endnu engang bliver vi imponerede over Najells innovation og gode, nemme løsninger, som bare fungerer i en travl hverdag!

Man kan ikke blive andet end glad, når man har Najell Rise i hænderne :)

Vores lille dreng på 10 uger og 8.3kg elsker at sidde i Najell Rise - han er glad og slapper af. De gange vi har forsøgt at sætte ham i Najell Easy, er han blevet ked af det, og det har været tydeligt, at den ikke passede til ham og måske gjorde ondt. I Najell Rise sidder han derimod rigtig godt. Najell Rise sidder godt og støtter rundt om hans hofter, og han kan få en flot siddeposition med c-formet ryg, når bæltet sættes op i taljen.

Vi glæder os SÅ meget til at få den brugt!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 19. DECEMBER 2023

Vi har nu brugt vores elskede Najell Rise i en måneds tid, og den har været fantastisk og fuldstændig uundværlig.

Jeg har kun positive og rosende ord at sige om Najell Rise.

Najell Rise må være den absolut nemmeste bæresele på markedet. Det tager få sekunder at få den på og få vores søn ned i den. Jeg gør ofte det, at jeg tager bæreselen på under jakken, inden vi skal ud af døren. Så når vi ankommer til vores destination, er det eneste jeg skal gøre bare at klikke spænderne op, og så vupti! sidder vores dreng dejligt og komfortabelt i bæreselen. På den måde holdes også både mor og barn varm i vinterkulden.

Najell Rise virker også ergonomisk korrekt. Vores dreng får en flot c-formet ryg, og hans knæ sidder også i en flot højde ift. resten af kroppen. Med det justerbare hoftesæde kan jeg nemt justere, hvordan vores dreng sidder. Når han fx har sin udendørs ulddragt på fylder han lidt mere, end hvis vi bare er hjemme, og jeg kan her på få sekunder justere selen, så den passer lige præcis til vores dreng og behovet den konkrete dag.

Najell Rise gør hverdagen så meget nemmere. Når jeg skal hente vores ældste datter i børnehave, eller hvis jeg lige hurtigt skal lave lidt mad eller tømme vaskemaskinen, kan jeg på få sekunder tage ham op og sætte ham i bæreselen, og jeg har begge hænder fri. Den bliver derfor brugt ofte flere gange om dagen - 5 minutter her og der. Den giver mulighed for nogle små “pauser” i løbet af dagen, hvor vores dreng gerne vil bæres, men hvor man samtidig har brug for begge hænder fri. Og da det (i modsætning til andre bæreredskaber) ikke er et stort projekt at få ham i bæreselen, gør det ikke noget, at han kun lige sidder der i nogle minutter.

Vores dreng er meget glad for at sidde i selen, og han tager gerne en lur i den. Når han sover, kan man nemt folde nakkestøtten op og fastsætte denne med et par knapper, så hans hoved har en smule støtte, mens han sover.

En anden stor fordel ved Najell Rise er, at den meget hurtigt og nemt kan indstilles til forskellige personer. Min mand og jeg kan derfor begge uden problemer nemt bruge bæreselen. Det store mavestykke og spænderne i siden kan med et snuptag justeres, og den er derfor ideel til både mor og far.

Najell Rise har så mange forskellige funktioner, og jeg kan kun anbefale, at man prøver den i virkeligheden, så man kan mærke, hvor lækker og praktisk den er!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 18. FEBRUAR 2024

Vi har nu brugt vores elskede Najell Rise i 3 måneders tid, og vi er fortsat super glade for den.

Vores dreng er naturligvis vokset, og det er derfor SÅ smart, at man kan indstille siddestykket, sådan at sædet hele tiden passer og støtter fra knæhase til knæhase.

Der er fortsat fin plads til, at vores dreng kan sidde i Najell’en - både med og uden ulddragt på. Han er nu knap 10kg og 70cm. Najell Rise er godkendt til børn fra 3.2-15 kg. Den kan således bruges i lang tid.

De magnetiske spænder er nemme at åbne og lukke, og jeg behøver aldrig at være bekymret for om spænderne går op - de sidder 100% fast, og vores søn sidder trygt og godt!

Jeg bruger fortsat Najell Rise stort set hver dag - og nogle gange flere gange om dagen. Den er et absolut must, og den kan varmt anbefales til alle, som ønsker et nemt og godt bæreredskab:)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen opdateres....

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce