Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Filibabba Frida Swift Lift

Dato: 26. oktober 2023

Filibabba er et dansk designbrand beliggende i Aarhus. De skaber baby- og børneinteriør i kvalitets- og tidløst design til små børn og deres forældre. Deres produkter er skabt til at vokse med familien, og til at fremme ro og fantasi i den moderne families hverdag.

Hos Filibabba er det vigtigt at medtænke miljøhensyn i alt, hvad de gør. Alle designs er skabt med kærlighed og respekt for omgivelserne og for de mennesker, der samarbejdes med. Filibabba ønsker at værne om vores børn og passe på miljøet. Derfor er alle tekstiler GOTS-certificeret, og som forbruger kan du være sikker på, at alle bomuldstekstiler er produceret ansvarligt hele vejen igennem værdikæden - lige fra bomuldsbondens marker til det færdige produkt.

Filibabbas designfilosofi og tilgang til produkterne er at skabe tidløse og unikke designs, og de forsøger altid at tænke multifunktionalitet ind i produkterne. De har et ønske om, at deres produkter skal have flere funktioner og også kunne bruges af flere generationer.

Det er en ambition og vision at sikre, at vores børn kan vokse op i trygge rammer og i et bevaret miljø, derfor er ansvarlighed en grundlæggende værdi for Filibabba:

"Because we care - for the product, for the people, for the planet".

Følgende anmeldelse af lavet af Celine og Graham, hvis datter er født i 2020, og hvis lillebror er født september 2023.

Hvorfor har vi valgt Filibabba Frida Swift Lift

Da vores ældste datter var lille, havde vi en skøn babynest fra Filibabba, som vi var meget glade for. Vi brugte babynesten hver dag i flere måneder og kunne slet ikke undvære den. Vi har nu fået en lille ny, og da der sidenhen er kommet nye regler ift. produktionen af babynests, har vi været på udkig efter en ny. Filibabba er netop udkommet med en helt ny lift, som både kan bruges som lift, legetæppe og babynest. Vi ved, at Filibabbas produkter er lig med kvalitet, og vi måtte derfor med det samme have fingre i denne lækre sag!

Førstehåndsindtrykket

Vi har modtaget den skønneste lift i den flotteste creme-rosa farve (“warm grey")!

Liften er lang og smal, så den kan passe ned i barnevognen. Vores søn er allerede ret lang (6 uger og 62cm), og noget af det første vi lægger mærke til, er derfor det ekstra lange liggemål. Mange af de lifts, der er på markedet, vokser babyerne hurtigt ud af, og vi er derfor meget begejstrede for længden på denne. Liften kan også ved hjælp af nogle klikspænder udvides ekstra i længden, hvilket bare er SÅ smart!

Liften har et lækkert, blødt, men samtidig fast liggeunderlag. Den indeholder en aftagelig tynd topmadras, som er i et lækkert blødt materiale. Topmadrassen er genial, da det gør det så meget lettere at vaske liften ved et uheld. Med en lille baby kommer der meget hurtigt gylp eller bleuheld - og så er det altså 100 gange nemmere lige at vaske topmadrassen, i stedet for at skulle vaske hele liften, som så efterfølgende skal tørre (og så skal man jo pludselig undvære liften i lang tid). Kæmpe plus herfra!

Liften virker rummelig og er bare super lækker. Der er kælet for detaljerne både indeni og udenpå. Stoffet er super blødt og lækkert. Stoffet i siderne er lavet i 3D airmesh, som giver liften åndbarhed. Liftens bund har ligeledes små huller til luftcirkulation og åndbarhed. Udenpå er der tilmed lommer på begge sidder, så man lige kan opbevare en stofble eller et par sutter.

Til liften kan man tilkøbe en aktivitetsbøjle samt en kaleche. Aktivitetsbøjlen kan hurtigt og nemt sættes fast ned i to åbne lommer på siden af liften. På denne måde kan man derfor let skifte mellem legetid og sovetid. Kalachen kan ligeledes tages af og på. Knapperne er en smule stramme, men vi tænker, at det med tiden vil blive nemmere at tage den af og på, og det er naturligt også vigtigt, at kalechen sidder godt fast.

Liften overholder den europæiske sikkerhedsstandard for lifte og er dermed certificeret til søvn. Vi føler os derfor meget trygge ved at bruge denne til lillemandens lure, og vi tiltænker at bruge den, ligesom man ville bruge en babynest i hjemmet. Det smarte cover kan let tages af og på, og man kan derfor nemt skifte mellem lure i barnevognen og i hjemmet.

Vi glæder os meget til at bruge den fine Frida Swift Lift!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 28. NOVEMBER 2023

Vi har nu brugt vores Frida Swift Lift i en måned, og vi er bare så glade for den!

Med en Frida Swift Lift får man den ekstra længde, som mange lifte på markedet ikke har. Vores dreng har dermed nu masser af plads til at vokse, og dette er bare et kæmpe plus, så vi kan bruge vores lift i så lang tid som muligt! Hvis man ønsker at investere i en lift, som barnet ikke vokser ud af lige med det samme, så skal man klart vælge en Frida Swift Lift! Længemålet er i sig selv længere end de andre klassiske lifte, som vi kender fra markedet, og så kan den tilmed udvides yderligere i længden.

Da liften er lavet til at passe ned i en barnevogn, kan den umiddelbart godt virke til at være lidt smal i modellen. Efterhånden, som vi har brugt liften gennem den seneste måned, er siderne på liften dog naturligt blevet lidt blødere, og de giver sig lidt, hvilket betyder, at vores dreng ligger lidt mindre tæt, end han gjorde i starten. Da siderne er lavet i et lidt blødere materiale, har det været muligt at stoppe babydynen ned langs siderne og dermed "svøbe" vores dreng i dynen, imens han har ligget i liften. Da vores dreng er ret stor og bred af sin alder, har han brug for lidt ekstra skulderplads, og der er fint plads til både ham og dynen i liften.

Liften er testet, godkendt og er certificeret til søvn. Vores dreng sover ofte i liften i løbet af dagen, og han sover super godt i liften. Den virker på en gang både blød og behagelig at ligge i, men samtidig også sikker med et relativt fast og lige underlag.

Underlaget fungerer som en tynd topmadras, der kan tages ud og vaskes i maskinen. Det har været guld værd. Det er fantastisk og totalt uundværligt, at man uden en masse bøvl og længere tørretid (det tørrer hurtigt) kan få fjernet f.eks. lidt gylp.

Vi har også været rigtig glade for aktivitetsbøjlen, som kan tilkøbes som ekstra udstyr. Når vores søn vågner fra sin lur, kan han kigge op og se en lille rangle hænge. Dette har været med til at gøre, at han ofte vågner stille og roligt op, mens han kigger op og prøver at gribe fat i den lille rangle. Det er meget hyggeligt:)

Vi glæder os til fortsat at bruge vores Frida Swift Lift.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 29. JANUAR 2024

Vi har nu brugt liften fra Filibabba i 3 måneders tid, og vi er fortsat meget glade for den.

Liften har været absolut guld værd, når vi har skullet besøge venner og familie. Den er også super god til de daglige lure, når vejret ikke er til at sove ude - og hvis vejret er godt, kan liften nemt sættes ned i barnevognen. Den er meget let at bruge til netop barnevognen, da jeg kan give mad, tøj på og så putte lillebror i liften, og efterfølgende bære ham ud til barnevognen, mens han sover trygt i sin lift. På den måde undgår jeg, at han vågner i skiftet mellem at være inde og skulle udenfor.

Vi bruger liften flere gange om dagen, og vi er fortsat utroligt glade for den. Kvaliteten er helt i top. Til trods for masser af gylp, og hvad der ellers hører til, ser liften stadig ud som ny, da underlaget uden problemer kan vaskes. Formen holdes ligeledes - den er på ingen måde blevet “flad” at se på, og legestativet kan nemt tages af og på afhængigt af behov.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 26. APRIL 2024

Vi har nu brugt liften i 6 måneders tid, og vi er fortsat meget glade for den. Lillebror bruger fortsat liften hver dag. Lillebror sover næsten altid sin formiddagslur i liften i stuen - og vi bruger den også tit til frokostlur og/eller eftermiddagslur, hvis vejret eller humøret ikke lige er til at ligge i barnevognen.

Lillebror elsker sin lift og har altid gjort det! Han kan ofte bedre lide at ligge i liften end i barnevognen, og den er derfor fortsat meget værdsat og elsket herhjemme :) På trods af at han er en stor og ret lang fyr og nu er blevet 7 mdr., så passer liften stadig utroligt godt, og det har endnu ikke været nødvendigt at udvide den i længden, hvilket har overrasket os meget! Dette viser blot, hvor stor Frida liften er, og hvordan den adskiller sig fra så mange andre lifte på markedet - et kæmpe plus herfra!

Det skal dog selvfølgelig nævnes, at vi ikke længere bruger liften til at bære ham i, da han her i et langt stykke tid har overstedet max grænsen for vægt. For os at se fungerer liften således mere som en slags babynest - men den er blot sikrere at bruge, da den overholder EU-reglerne for lifte :) Liften bruges også som alternativ til tremmeseng, puttes han i f.eks. i barnevognen, puttes han direkte i barnevognen og uden lift.

Det løse underlag på madrassen har været vasket mange gange efterhånden. Dette betyder, at liften er super nem at holde ren, og den derfor stadig fremstår rigtig pæn og stort set som ny.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Opdatering følger…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce