Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Bundgaard børnesko

Dato: 13. oktober 2023

Bundgaard sko har siden 1904 været banebrydende indenfor produktion af komfortable børnesko i høj kvalitet. Det var Thorvald Emil Bundgaard, der første gang satte en sko i produktion, og her var "kvalitet, komfort og naturlig pasform" nøgleordene, og det har de været lige siden.

I de første år er fødderne som modellervoks. De kan formes og tilpasses, de kan presses og mases uden, at barnet mærker noget. Nervesystemet udvikles først i takt med, at barnet bliver ældre. Det er derfor, i de første år, ekstra vigtigt at være opmærksom på barnets sko, så barnets fod ikke bliver formet af et forkert skovalg.

Mens barnet vokser, har fødderne både behov for stabilitet og fleksibilitet. Skoene skal give fødderne mulighed for at bevæge sig og udvikle sig naturligt. Derfor designer Bundgaard sko, der både understøtter føddernes naturlige udvikling og giver dem bevægelsesfrihed.

Bundgaard sko er et kvalitetsprodukt, der giver børns fødder de bedste betingelser for et langt og sundt liv. Fødderne skal bære hele livet, fra vi fødes og til vi ældes. Bundgaard har fodtøj til barnet, der tager de første skridt, hjemmesko til institution, gummistøvler til regnvejret og enhver anden slags sko, som dit barn og dets fødder har brug for.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der fik en datter i 2020, og i september 2023 har fået deres andet barn, en lillebror :)

Hvorfor har vi valgt støvler og indesko fra Bundgaard

Bundgaard er en af de ældste skoproducenter af børnesko i Skandinavien, så når man tænker på praktiske sko til hverdagen, kan man næsten ikke undgå også at tænke på Bundgaard. Vi har kun hørt gode ting om Bundgaards høje kvalitet og praktiske design, og da vores datter nu er startet i børnehave og derfor har brug for praktiske støvler og indesko, var det oplagt at tænke Bundgaard. Vi er derfor super glade for at kunne anmelde et par af Bundgaards støvler og hjemmesko fra deres nye AW23-kollektion.

Førstehåndsindtrykket

Vi har været så heldige at modtage to lækre par sko fra Bundgaard - et par vinterstøvler og et par hjemmesko til vinteren.

Vinterstøvler

Vinterstøvlerne er modellen “Tokker Tex” - en af Bundgaards klassiske modeller - i en flot lyserød farve. Farven er endnu flottere i virkeligheden, end den er på billedet på hjemmesiden, og læderet skinner næsten i farven. Vores datter synes, de er så flotte og udtrykte et stort “wow, er det mine??”, da hun åbnede æsken.

Det er første gang, at vores datter har haft sådan et par “rigtige" vinterstøvler med tyk sål, og som går højt op om anklen og virkelig er lavet til sneleg og tid på legepladsen i børnehaven. Men fordi hun nu er startet i børnehave, har hun netop brug for en solid og praktisk støvle, som kan holde hende varm, når de dagligt skal ud på legepladsen i børnehaven i alt slags vejr.

Man kan mærke, at disse støvler er lavet af allerhøjeste kvalitet. Læderet uden på er fast, solidt og vandtæt. Støvlens sål er i et lækkert solidt materiale, som virker til at kunne stå fast på is og glatte veje. Sålen er lavet af TP-gummi, hvilket er et materiale, som ikke forandrer sig, når temperaturen skifter - dette betyder, at vores datter ikke kommer til at glide, når det pludseligt bliver koldt og sneglat.

Støvlen har et lækkert og blødt uldfor - det virker enormt varmt og dejligt at have om fødderne, og da det er uld er, er det naturligt temperaturregulerende, hvilket er et stort plus, da det forhåbentligt sikrer, at vores datters fødder ikke overopheder, og hvis hun sveder og får lidt fugtige fødder, så vil støvlerne stadig give hende følelsen af at have varme og tørre fødder. Støvlen er lavet i flot, glat læder samt ruskind foroven - der er fast hælkappe og tåkappe, og så er der to solide velcrolukninger, som er nemme at åbne og lukke. Støvlerne står super skarpt og er en flot, klassisk vinterstøvle tydeligt lavet til masser af leg og snevejr.

Vores datter kunne slet ikke vente med at få støvlerne på, da hun åbnede æsken. Hun satte sig ned på gulvet og tog dem selv på med det samme - støvlen åbnede sig nemt op, og hun fik dem derfor selv hurtigt på og helt uden problemer! Dette overraskede os meget, da hun ellers har været lidt modvillig i forhold til selv at tage sine sko på, når vi skal ud af døren… Et stort plus herfra :)

Hjemmesko

Hjemmeskoene er modellen “Neel” i en flot lyserød farve. På hjemmesidens billede har skoene et lidt rødligt skær, men skoene er i virkeligheden en meget smuk, mørkrosa farve næsten matchende til vinterstøvlernes farve. Vores datter kan slet ikke stå for dem! Hun tog dem på lige med det samme og nægtede derefter at tage dem af igen - hun havde dem på, lige til hun skulle i seng, og det var ikke nemt at overtale hende til at tage dem af igen :) Vores datter syntes de var bløde og varme at have på, og så syntes hun også, at de var gode at hoppe og danse i ;)

Hjemeskoene er lavet i en åben model uden velcro eller lignende, så vores datter kan nemt selv trække skoene af og på. Dette er et kæmpe plus, da velcro eller lign. nogle gange godt kan drille de små hænder lidt. Skoene er lavet med en fast hælkappe, hvilket giver en god støtte til hendes fod, og samtidig gør det nemt for hende at få den af og på. Der er også en lille flap foroven bagtil, som vores datter kan holde fast i for bedre at trække skoen på. Dette kræver lidt øvelse og guidning, men er sikker på at vores datter får det lært hurtigt!

Skoene er i en meget lækker og høj kvalitet. De er lavet i varmeregulerende uld og virker derfor dejligt varme til vinteren, men samtidig virker de også åndbare, særligt fordi de ikke er forret ekstra indeni. Hjemmeskoene har dernæst en lækker blød sål i gummi, som hun kan stå fast på - den virker skridsikker og samtidig fleksibel.

Man kan mærke, at dette er gode kvalitetssko lavet til børn og masser af leg. Vores datter glæder sig meget til at tage skoene i brug!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 12. NOVEMBER 2023

Vores datter har nu haft sine indesko og vinterstøvler fra Bundgaard i en måneds tid, og hun er så glad for begge dele!

Lige siden vores datter åbnede æsken med vinterstøvlerne, har hun haft dem på, hver gang hun har været udenfor. Selv på de dage hvor det ikke har været super koldt, har hun insisteret på at have dem på.

Vores datter elsker virkelig sine vinterstøvler! Vi har det sidste stykke tid haft lidt bøvl med at få vores datter til selv at tage sko på, men efter vi har fået støvlerne, har vores datter med glæde og stolthed selv klaret dette. På grund af støvlens højde og faste hælkappe, kan vores datter nemt selv tage vinterstøvlerne på - ofte behøver hun ikke engang at løsne velcroen, men stikker bare fødderne i dem, og de sidder godt. Dette er et kæmpe plus; hun er glad for selv at kunne, og det gør hverdagen så meget nemmere for alle.

Vores datter elsker virkelig også sine nye indesko. Vores datter har insisteret på at tage indeskoene med hjem fra børnehave hver dag, så hun både kan have dem på derhjemme og i børnehaven. På grund af skoens fasthed, er det super nemt for vores datter selv at træde ned i indeskoene uden hjælp. Hun behøver ikke engang at holde fast i hælen, mens hun tager dem på. Vores datter vil rigtig gerne kunne selv. At hun, i forhold til sine hjemmesko, også kan være selvhjulpen, er igen er et kæmpe plus.

Indeskoene har en virkelig god og solid sål, som hun kan stå godt fast på, når hun løber rundt og leger. Indeskoene er derfor med til at sørge for, at hun ikke glider og falder, når hun nogle gange har lidt for meget fart på.

Vores datter synes, at begge par sko er varme og bløde at have på. Hun elsker den lyserøde farve, og så er hun bare så stolt af sine nye sko :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 10. JANUAR 2024

Vores datter har nu brugt sine hjemmesko og støvler fra Bundgaard i 3 måneders tid, og vi er fortsat meget glade for dem.

Vi har haft rigtig meget kulde, snevejr og regnvejr de sidste måneder, og her har Bundgaard hjemmeskoene og vinterstøvlerne været uundværlige. Når hun er inde, så holder hjemmeskoene hendes fødder dejligt varme - hun beskriver selv, at hun ikke fryser på fødderne, når jeg spørger ind til det. Når hun er ude, så holder vinterstøvlerne tæt, og hendes fødder er ikke blevet våde til trods for leg i masser af sne.

Vores datter har også fået brugt støvlerne i en masse vandpytter og mudder på de værste regnvejrsdage. Dette har skabt lidt plamager på støvlerne, men dette er helt forventligt, når støvlerne bliver brugt ude i alt slags vejr hver dag. Og efter et par dage eller en aftørring med en lidt fugtig klud forsvinder det igen. Mudder og sand, som sidder fast i velcrobåndene, kommer nemt af - så snart mudderet og sandet er tørt, kan det blot børstes væk. Ligeledes kan mudderstænk, som har sat sig i den øverste del af inderforet nemt fjernes, så snart det er tørt.

Vores datter mistede desværre den ene af sine elskede uldhjemmesko i løbet af december, og de to uger, hvor den ikke var til at finde i børnehaven, var forfærdelige - vores datter elsker sine varme uldsko, og det var derfor ren lykke, da den endelig blev fundet igen! Ulden på hjemmeskoen er blevet lidt nubret at se på, men ellers er de fortsat rigtigt pæne. Skoene har også udvidet sig en lille smule i hælen, men det betyder blot, at de nu er lidt nemmere for hende at træde ned i.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 15. APRIL 2024

Vores datter har nu brugt støvler og hjemmesko fra Bundgaard i 6 måneders tid, og hun/vi har været så glade for begge dele! Nu da forårsvejret endelig er ankommet, er vinterstøvler og vintersutskoene så småt ved at blive pakket væk, og derfor bliver dette sidste anmeldelse.

Vores datter har været utroligt glad for vinterstøvlerne fra Bundgaard. De har været super nemme for vores datter selv at tage af og på. Det har ofte ikke været nødvendigt for hende, at åbne velkroen på støvlerne, og hun har derfor bare kunne træde ned i dem. Støvlerne har siddet rigtigt godt på hendes fødder, de har holdt fødderne dejligt varme og tørre, og vi har ikke oplevet på noget tidspunkt, at hun har klaget over kolde eller våde fødder.

Støvlerne er blevet brugt hver eneste dag gennem hele vinteren, uanset om det har regnet, været slud eller sne. Der er derfor naturligt kommet en smule slitage. Vinterstøvlerne er blevet en smule slidt i den øverste del af foret, men ellers er støvlerne fortsat i rigtig pæn stand.

Hjemmeskoene i uld er ligeledes blevet brugt flittigt gennem de kolde vintermåneder. Hjemmeskoene har den seneste måneds tid været for varme, men dette tyder jo også blot på, at de har været dejligt varme at have på gennem de kolde vintermåneder, hvilket kun er positivt! Vores datter har været så glade for dem gennem vinteren. Da ulden på hjemmeskoene er børstet, har der nogle gange været lidt “fnuller” i ulden, men udover dette ses der slet ikke tegn på brug - sålen både indvendig og udenpå er stadig meget pæn og viser ikke tegn på slid.

Vi har været meget glade for både støvler og hjemmesko fra Bundgaard. Begge dele er lavet i meget høj kvalitet og er lavet til masser af leg, samt vind og vejr. Vi har kun positivt at sige om kvaliteten af både støvler og hjemmesko, og det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger sko fra Bundgaard. En varm anbefaling herfra!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet.

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce