Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Bobbi Balloon

Dato: 12. oktober 2023

Bobbi Balloon er en verden, hvor fransk elegance møder engelsk klasse og skandinavisk enkelhed. Med høje standarder og stor komfort ønsker Bobbi Balloon at skabe tidløst og langtidsholdbart babytøj, legetøj og essentials.

Bag Bobbi Balloon står ægteparret Carolin og Franz, som i 2019 blev forældre til deres datter Theodora - og dermed blev også idéen til Bobbi Balloon født. Et år senere begyndte rejsen med at udvikle Bobbi Balloon, en luftballon, der svæver i luften og beskytter nyfødte og børn.

Bobbi Balloons grundlæggende værdi er at tage ansvar for kommende generationer. Derfor er det vigtigt at vide, hvad alle produkter er lavet af, hvor de er lavet og af hvem. Alle tekstiler er derfor nøje udvalgt, og det er vigtigt for Bobbi Balloon kun at bruge råmaterialer af høj kvalitet, så produkterne kan holde hele livet.

Alt er OEKO-TEX standard klasse 1 kontrolleret og er desuden certificeret af SKAL/CONTROL UNION - EKO-mærket for fremstilling af økologiske/biologiske bomuldsartikler. Alle silikoneprodukter er PBA-, PBS-, PVC-, bly- og phthalatfri og testet af akkrediterede uafhængige organer.

Ved valg af leverandører har Bobbi Balloon udvalgt stof fra portugiske stofproducenter, og ved andre materialer er leverandørerne også fra EU. Det betyder mindre transport og dermed en reduktion af Bobbi Balloons transportfodaftryk på planeten. De bruger ingen overflødig emballage, og begrænser indpakningen til et absolut minimum. Når du bestiller et produkt fra deres webshop, modtager du et produkt uden pap, plastik eller andet affald. I stedet ligger tøjet i en Bobbi canvas pose, som du kan bruge til flere forskellige formål efterfølgende. Alt papir er lavet af genbrugsmaterialer - både silkepapiret i pakken, gavepapir og gavebånd. Det er lavet af genbrugspapir og plastikflasker.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der fik en datter i 2020, og i september 2023 har fået deres andet barn, en lillebror :)

Hvorfor har vi valgt tøj fra Bobbi Balloon

Da vi fornylig har fået en lille dreng, har jeg været på udgik efter sødt drengetøj, og jeg faldt her over Bobbi Balloons univers. Bobbi Balloon laver det sødeste tøj, og det ligner ikke det, man ofte ser i butikkerne. Tøjet er stilrent og vintage-inspireret med et næsten romantisk look. Bobbi Balloon beskriver selv deres tøj som “hvor fransk elegance møder engelsk klasse og skandinavisk enkelhed”. Min mand er fra England, og stilen tiltaler os derfor rigtig meget. Det er bare perfekt til en lille nyfødt dreng!

Bobbi Balloons vision er at skabe tøj, som kan gå i arv i generationer. Vi er vilde med idéen om at skabe tidløst tøj, der kan bruges igen og igen, for at mindske overforbrug og overproduktion. Og tøjet er i den grad tidløst - meget af det ligner noget, man har set på gamle billeder af ens oldeforældre eller bedsteforældre, da de var små, og man kan derfor sagtens forestille sig, hvordan dette tøj vil kunne gå i arv til de kommende generationer.

Vi er glade for at kunne anmelde noget af tøjet fra Bobbi Balloon, og vi glæder os meget til at modtage det.

Førstehåndsindtrykket

Tøjet vi modtager er pakket ind i en stor, lækker canvas pose. I canvas posen er tøjet lagt i fint silkepapir fremfor at være pakket ind i individuelle plastikposer, som man normalt modtager det fra diverse onlinekøb. Dette tiltaler os rigtig meget, da det mindsker plastikspild - og det vidner samtidig om, at tøjet er af høj kvalitet, og at der er kælet for detaljerne. Jeg elsker at modtage tøj, hvor man kan mærke, at tøjet er blevet pakket ned af “rigtige hænder”. Tøjet dufter dejligt (uden at være parfumeret), og der er vedlagt et håndskrevet kort og en lille pose vingummibamser. Dette minder straks en om, hvor vigtigt det er at støtte de mindre virksomheder, hvor hver en bestilling værdsættes.

Vi har modtaget de skønneste sæt tøj, som slet ikke er til at stå for!

Vi har modtaget et “Muslin two-piece”, bestående af et par løstsiddende bukser og en wrap-around bluse. Wrap-around tøj er et absolut must til nyfødte, som ofte ikke kan lide at få tøj nedover hovedet, og dette sæt er derfor ideelt til små såvel som store. Stoffet er i en flot hvid farve (“creamy white”) og lavet i muslin stof, hvilket man kender fra stofbleer. Sættet virker dejligt løst, luftigt og åndbart. Sættet er perfekt til både piger og drenge, det kan bruges på alle tider af året og nemt sammensættes med andre tøjdele, man har i skabet i forvejen.

Vi har modtaget en skøn body med rund krave, hvor kanten er i en flot “navy blue”. Bodyen har knapper på bagsiden og er i lige den “romantiske” stil, som kendetegner Bobbi Balloons univers. Bodyen er lavet i et super lækkert og blødt materiale og kan nemt matches på kryds og tværs enten med ting, man allerede har i garderoben, eller med andet fra Bobbi Balloon. Vi har fået tilsendt en sød savlesmæk i blå-hvid tern, som matcher perfekt til bodyen og giver det romantiske, klassiske vintage-look, som kendertegner Bobbi Balloon.

Vi har også modtaget en skøn knit cardigan i farven “deep blue”. Cardiganen passer perfekt til den mørkeblå farve i kraven på bodyen, og står også i flot kontrast til det hvide muslin-sæt. Cardiganen virker dejlig varm og perfekt til den koldere vintertid, vi går i møde.

Vores lille dreng ser så sød og stilet ud i tøjet! Det er virkelig charmerende, og han ligner næsten en, der skal til fest, selvom at tøjet egentligt er praktisk og godt til hverdagen. Tøjet er umiddelbart lidt lille i størrelsen, men dette er naturligvis meget individuelt, da der er forskel på børn, og vores dreng har været en stor baby fra fødslen.

Bobbi Balloon laver ikke kun tøj - de laver også diverse ting til spise- og legetid, og så har de lavet nogle lækre køre- og soveposer. Vi har været så heldige at modtage en køredragt i en flot sandfarve. Køreposen er af super lækker kvalitet - den er næsten som en blød dunfrakke udenpå, og som en varm fleecetrøje indeni. Køreposen har påsyede luffer, der kan tages af og på, og så kan den nemt åbnes ved brystet, maven og ryggen ved hjælp af store knapper. Den er både praktisk og smuk. Køreposen er også lidt lille i størrelsen.

Vi glæder os meget til at bruge produkterne fra Bobbi Balloon!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 12. NOVEMBER 2023

Vi har nu brugt tøjet fra Bobbi Balloon i en månedstid, og vi har været super glade for det!

Jeg har elsket de dage, hvor vores dreng har haft tøjet på fra Bobbi Balloon. Han har bare set så fin og stilet ud - en lille sød vintagebaby klar til fest :)

Hverken muslinsættet eller kraven på bodyen er blevet krøllet efter vask. Tøjet holder sig rigtigt fint blødt efter vask, og man kan mærke, at tøjet er lavet af gode materialer. På trods af af tøjet er hvidt, og derfor kan virke lidt "sart" i forhold til babygylp og lignende, så har det været meget let at fjerne pletter fra tøjet.

Vores dreng er meget stor af sin alder (9 uger og 7,7 kg), og han er derfor desværre allerede vokset ud af muslinsættet (str. 3 mdr.) og bodyen (str. 3-6 mdr.). Strikcardiganen passer han fortsat rigtig fint, og der er også stadig en smule plads til at vokse (str. 0-6 mdr.)

Køredragten har været og er et must, nu da vejret er blevet koldere. Køredragten er nem at give på med de forskellige knapper foran og bagpå. Og så føles den bare så lækker og varm - ligesom en dyne eller en dejlig varm dunfrakke. Den glæder vi os til fortsat at bruge:)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 10. JANUAR 2024

Vores dreng voksede ud af køredragten og strikcardiganen i løbet af december måned, og det er derfor blevet tid til sidste anmeldelse.

Bobbi Balloon laver sødt og stilfuldt tøj til den lille baby(dreng). Tøjet er slet ikke til at stå for - man kan mærke, at der er kælet for detaljerne ved tøjet, og at der er tænkt over kvaliteten.

Vores søde dreng var slet ikke til at stå for, når han havde tøjet på fra Bobbi Balloon, og det var virkelig en sand vinder herhjemme! Hvis man skal give en barselsgave, julegave eller dåbsgave, vil et lille sæt fra Bobbi Balloon til den lille dreng være et sandt hit hos alle.

Tøjet fra Bobbi Ballon er, efter vores egen vurdering, ret småt i størrelsen, og vores dreng fik derfor desværre kun fornøjelsen af at bruge tøjet fra Bobbi Balloon i kort tid. Hvis man har en baby med masser af lækre babydeller, vil vi anbefale, at man går 1-2 størrelser op i forhold til den størrelse, man typisk ville bruge, så der er lidt mere voksetillæg i tøjet. Vi ville ønske, at vi havde kunnet bruge tøjet i endnu længere tid, da vi er helt vilde med det!

Vores dreng er ved at få tænder, og den fine savlesmæk med blå-hvide tern bliver derfor stadig brugt flittigt. Den shiner bare ethvert outfit op, og trods utallige vaske er den stadig rigtig blød og fin i farven.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet.

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce